IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
26.7.2009
Tilastot
Käyntejä: 276
Koko
20 jäsentä
Tyttöjä: 8 (40 %)
Poikia: 12 (60 %)
Keski-ikä
20,9 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,1 vuotta
Valvojat
Ali-Boy, Ayyu, fickuboy-

Jäsenet (20)

Ella-Habibifickuboy-Jarzon-teletappiyahjeSheikki_91norsu94New-boyz-jerkAmiRoSJacsonDaBoSsAli-BoyAidahlibzuu``-najjmo-sumalliö`AyyuL-L
« Uudemmat - Vanhemmat »

KayinPick a side.Luonut: KayinPerjantai 06.12.2013 14:28Ennen tätä videota en ajatellut sen enemmän pahaa muslimeista kun kristityistäkään. Nyt tilanne on aivan toinen. Asiaa ei yhtään auttanut että luin Koraanin. Jompi kumpi lähtee tältä pallolta, joko Islam tai länsimainen sivistys ja teknologia. Nämä ei sovi yhteen.

Länsimaiseen yhteiskuntaan ei kuulu sokea äärimmäinen väkivalta. Me olemme vuosisatoja yritettäneet päästä siitä eroon. Olemme myös vuosisatoja yritettäneet rakentaa yhteiskuntaamme logiikan ja järjen varaan. Ei sokean uskon tai auktoriteetin varaan (USA:ta ei ole vielä saatu järjen kelkkaan). Kristinusko saatiin maallistettua niin ettei siitä ole enää vaaraa yhteiskunnalle. Jos Islamille ei tehdä samaa, Islam vie meidän kehityksemme takaisin kivikaudelle, niin kun se jo teki muinaiselle persialle (joka oli silloin kehityksessä yli tuhat vuotta länsimaista yhteiskuntaa edellä).

Täytyy sanoa että menetin yhden yön unet tämän videon jälkeen. En tajunnut että tällaista pahuutta on olemassa vielä tällä planeetalla.
« Uudemmat - Vanhemmat »