IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
22.9.2009
Tilastot
Käyntejä: 6 062
Koko
148 jäsentä
Tyttöjä: 74 (50 %)
Poikia: 74 (50 %)
Keski-ikä
34,8 vuotta
Otos: 53 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,1 vuotta
Valvojat
Paziz^, murrimurr, Kieppi, tintti79, propos, Terhi-täti, EVLJuge, -refa-, Meri-anna, SnellunHensku, kaapok, Musuäiti, HannahJo, SnellunSanna, henna_h, monoku, ...

Jäsenet (148)

kaapokPastor40SnellunSannaenila-Krisu-MemmeOVaaliKariSumuinenshooantsa-ohjusHurlumeetu---Ã…ntonsammyooKati-kanttoriSsuvina
« Uudemmat -

AMOY Design ristikoru valkoinen tai latte


Globe Hopen tuotteita:


Karkkisäkki:


Voittajat julkistetaan seuraavan viikon chatissa. Joka viikko voit osallistua uuteen kilpailuun vastaamalla uuteen kysymykseen.

DuudeEnsimmäinen kertaniLuonut: DuudeLauantai 30.10.2010 02:03

Oletko jo kokenut ekan kertasi? Minä koen sen nyt, kun olen ekaa kertaa ehdolla seurakuntavaaleissa Seinäjoella.

Osa lähti kirkosta, suurin osa jäi kirkkoon. Kirkon jäsenet voivat nyt käyttää todellista valtaa äänestämällä seurakuntavaaleissa. Äänestähän sinäkin!

Ensimmäistä kertaa kaikki 16 vuotta täyttäneet kirkon jäsenet saavat äänestää.

Seurakuntavaalit 14.11.
Ennakkoäänestys 1.–5.11.


Ennakkoon voit äänestää missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa Suomessa. Seinäjoen ennakkoäänestyspaikat löydät täältä (mm. Nurmon ja Seinäjoen lukio).

Muista äänestää nuorta ehdokasta eli minua. Olen 23-vuotias opiskelija ja ehdolla Seinäjoella numerolla 109.

Lue lisää: www.tommyrosenqvist.fi | www.seurakuntavaalit.fi | www.ensimmainenkerta.fi

Arkkipiispaehdokkaat tulevat juttelemaan nuorten kanssa Kirkon nuorisotyö-yhteisön chattiin! 28.2 vieraana on Turun piispa Kari Mäkinen ja 7.3 professori Miikka Ruokanen.

Kirkon nuorisotyö-yhteisön Church@ on avoinna sunnuntaisin klo 18-21. Tervetuloa kysymään ja juttelemaan!

Kari Mäkinen:


Miikka Ruokanen:



Katso myös http://www.pod.fi/drupal/?q=node/512

Meri-annaChurch@ rulesLuonut: Meri-annaTiistai 16.02.2010 12:54

Chatti on keskustelua ja yhdessäoloa varten. Toimi niin, että itselläsi ja muillakin on hyvä olla siellä. Chatissa jokaisen uskoa, elämää ja ajatuksia kunnioitetaan.

Muistin virkistykseksi lukaise nämä: http://irc-galleria.net/rules

IRC-Galleriassa ja chateissa on kiellettyä:

* Toisten käyttäjien häiritseminen loukkaavilla kommenteilla sekä kiusaaminen, ahdistelu, uhkailu tai painostaminen.
* Väkivaltainen, verinen, rasistinen, huumemyönteien, loukkaava tai uhkaava materiaali.
* Häiritsevä ja asiaton kommentointi kuten floodaaminen eli massapostittaminen tai siihen osallistuminen, sekä asiaton kielenkäyttö.

Kun pidetään näistä kiinni yhdessä, saamme jokainen rauhan keskittyä keskusteluun. Sääntöjen rikkojat poistetaan keskustelusta.

Ohjaajat ovat chatissakävijöitä varten. Heille voi jutella yleisesti ja yksityisviestillä. Yksityisviestin voi lähettää kirjoittamalla viestikenttään nimimerkki; (kenttä muuttuu vaaleanpunaiseksi).

Chattailemisiin!
Nyt tehdään historiaa!

Ensimmäisen kerran Suomessa jo 16-vuotiailla on äänioikeus. Kyseessä on Kirkon seurakuntavaalit isäinpäivänä 2010. Muista, voit äänestää kaverisi läpi!

Pian aletaan etsiä hyviä ehdokkaita. 18-vuotiaat kirkon jäsenet saavat asettua ehdolle päättämään kirkon asioista. Millaisen tulevaisuuden kirkon sinä haluaisit? Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen!

Käy katsomassa:
http://www.ensimmainenkerta.fi/fi/etusivu/
Joskus elämässä tulee eteen tilanteita, joista ei yksin selviä eteenpäin.
Silloin on tärkeää hakea apua ulkopuoliselta auttajalta. Elämässä ihmissuhteet, koulu, ystävät tai perhe voivat aiheuttaa päänvaivaa ja niissä tilanteissa voi saada apua koulusta, opiskelupaikasta ja muilta tahoilta sekä kirkosta. Pääasia on, että apua pyydetään, vaikka se voi olla vaikeaa. Juttelukin voi jo auttaa.

Joskus raskaassa elämäntilanteessa, epätoivoisten ajatusten vallatessa mielen jopa elämän jatkaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Ole tällöin heti yhteydessä auttajiin. Valtakunnallisia auttamispalveluita tarjoavat muun muassa Suomen Mielenterveysseuran SOS-palvelu ja kirkon Palveleva puhelin. Puhelinnumero on 01019 0071

Yksi mahdollisuus on hakea apua paikallisseurakunnan diakonilta tai kotiseurakuntasi päivystävältä papilta. Heiltä voit saada luotettavaa läheistukea. Myös sairaalapäivystys on avoinna koko ajan 24h ja sairaalahoitojakso voi olla alku toipumisen tiellä. Älä jää pohtimaan asiaa omassa mielessäsi vaan kerro tilanteestasi avoimesti saadaksesi tarvitsemasi hoidon.

Lisätietoja täältä:
http://evl.fi/EVLfi.nsf/Documents/C871691F974613C2C2257480003C5857?OpenDocument&lang=FI

KieppiIloista joulua!Luonut: KieppiTorstai 24.12.2009 17:48

"Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta." (Joh. 1:14)

Mainiota joulua kaikille!

Suosikkijoululauluni voi kuunnella osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=pWrMDd-_sp8

EVLJugeHyödyllisiä linkkejäLuonut: EVLJugeKeskiviikko 18.11.2009 11:08

Kerämme tänne hyödyllisiä linkkejä kirkon toimintaan liittyen:

Ihan aluksi tässä linkki yhteisille rippikoulusivuilla evl.fi/rippikoulu
Yhteisö- ja uutispalvelu rippikouluille ja seurakunnan nuorisotyölle Fleim.fi
Ja tässä linkki jos haluata hiljentyä verkon välityksellä evl.fi/kappeli

Vinkkejä vastaanotetaan :)
Käyttäydy asiallisesti. Mielipiteitä asioista saa esittää mutta henkilökohtaisuuksiin ei saa mennä.

Älä floodaa.

Älä käytä asiatonta kieltä (ainakaan toistuvasti).

Jos sinut hiljennetään tai poistetaan keskustelusta on joku näistä kohdista tullut rikotuksi. Takaisin mukaan pääsee keskustelemalla moderaattorin kanssa (moderaattorin profiiliin privana).
Palveleva netti on evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä verkkoauttamispalvelu, joka pyrkii antamaan tukea henkilökohtaisissa ongelmatilanteissa. Voit lähettää sinne nimettömänä ja luottamuksellisesti viestin, jossa voit kertoa mieltäsi painavista asioista. Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia maallikoita, eivät ammattiauttajia. Myös he toimivat nimettömästi. Palvelevan netin käyttö on maksutonta.

Viestiisi vastataan viiden päivän kuluessa. Jos asiasi on kiireellinen, voit soittaa Palvelevaan puhelimeen. Palvelevan puhelimen numero on kaikkialla maassa 01019-0071. Päivystysaika on su-to klo 18-01, pe-la klo 18-03.

Katso myös tämä linkki josta löydät tietoa nettipapeista ja tekstarilla toimiivista auttamispalveluista. Näissä tietenkin sinuunpäin yhteydessä ollaan valitsemallasi yhteydenpitovälineellä eli eivät ole totaalisen anonyymejä mutta ei näissäkään tietojasi metsästetä mistään. Sekä tämä linkki jossa on tietoa myös esim sururyhmistä.
« Uudemmat -