IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
30.9.2009
Tilastot
Käyntejä: 243
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 3 (38 %)
Poikia: 5 (62 %)
Keski-ikä
19,9 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,2 vuotta
Ylläpitäjä
Rai-chan
Valvojat
Boogiemonster

Jäsenet (8)

Kenji_himo-i0nceKabu4ce1umiyoRai-chanBoogiemonster
« Uudemmat - Vanhemmat »

BoogiemonsterPainajainen! D:Luonut: BoogiemonsterKeskiviikko 13.01.2010 22:37

Hoo~! Eka "painajainen" (=uni, josta mielellään herää imo) pitkään aikaan! Se oli sen verran hirmuinen et avaudun:

Olin meidän mökin takapihalla, kunnes RUOVIKOSTA NOUSI RUSKEA ALLIGAATTORI! Koitettiin isoveljen kaa hätistää sitä, mut se jäi siihen löllöttään. Annettiin olla, se oli awesome. Menin sit sisälle, ja siel oli kolme kissaa ja jotain random vieraita. Yks oli pörrönen ja iso, yks oli harmaa ja sit sillä oli tiikerijuovat ja yks oli semmonen söpö ja pieni. Koitin saada sitä söpöä ja pientä kiinni et saisin silitettyä sitä. SIT SE KARKAILI VAAN KOKOAJAN! : ((( Koitin saada vaikka kuinka kauan sitä kiinni, mut en onnannu. Sit päätin mennä silittämään sitä pörröstä, mut seki karkaili kokoajan... ;__; Viimetteeks koitin sit silittää sitä tiikerikissaa, mut seki tietty sit pakeni kokoajan... .__. Tuli vähän Azumaga Daioh ehkä mieleen:
Luovutin sit pettyneenä kissajahtini ja katoin kännykkään. Siin oli muistutus et Bakacon alkais tänään. (OMFG, olin mökillä) Soitin sit jollekulle joka ois siel Bakaconis ja kysyisin et ehtisinkö sinne vielä ajoissa.(?) Puhelu ohjautu yhelle mun vanhalle luokkalaiselle syystä tai toisesta. Suljin luurin edes pahoittelematta väärää numeroani, ja päätin ottaa riskin. Koittaisin ehtiä Bakaconiin sillä riskillä että myöhästyisin Desuconista?? (mun unessa niillä oli viikko väliä, kai sit et jotain jos rushaisin länsirannikolta Pieksämäelle enkä ehtis Bakaan ajoissa, myöhästyisin kans Lahdessa pidettävästä Desusta.) Kun oli conimatka kyseessä, etsin tietty cossiani. Vessasta löyty ninjacossin housut, obi-vyö ja ne ihme polvipalat. Noh, parempi ku ei mitään, totesin ja kiskasin ne päälleni. Cossi ku cossi. Mentiin sitten isoveljen voimalla kyyditsemään mua bussipysäkille vastaanottamaan bussia, joka heivais mut TURKKU ja sit sieltä Tampereelle ja sieltä Pieksämäelle. Pieksämäeltä lähtisin sit Lahteen suoraan Desuun. Tämä oli suunnitelmani. Veli sit ajeli ympäri kaupunkia eikä heivannu mua bussipysäkille tai jotain. *FILMI KATKEAA*
Olin Desuconissa. Drasa soitteli jotain kynttiläpianoa (semmonen piano, jossa oli koskettimien sijaan jotain kynttilöitä sojottamassa ylöspäin, sit ku niit heilutteli, saundi synty) Drasa soitti sen klassisen ihmemelodian jota en nyt muista. Hyvin soitti Drasa. Valitettavasti Desucon oli muuten mun mielestä tosi laimea lukuunottamatta kalatiskiä sibben nurkassa (?!?) ja Drasaa. Olin ainoo jolla oli cossi (yeah! vyö ja housut!) ja porukkaa oli noin parikymmentä henkeä.
*FILMI KATKEAA*
Jossain välissä oon turun animeseuralaisten kanssa pelaamassa Touhouta (kuva)
ja syömässä grillituotteita ja keksejä. Oon porukan paras ja kaikki hurraa mulle.
*FILMI KATKEAA, KUNNES HERÄÄN*
Herättyäni huomaan sängyn yöpöydällä neljä pokkaria Azumanga Daiohia, ilmankos oli niin animukas uni...

PS: Jos Desucon III:ssä on kalatiski ja tulituotteilla musisoiva Drasa keskellä Sibbeä, haluan vänkäriksi.

Sami: "Toi oli AIKA miksumainen painajainen kuule."
« Uudemmat - Vanhemmat »