IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
10.10.2009
Tilastot
Käyntejä: 499
Koko
3 jäsentä
Poikia: 3 (100 %)
Keski-ikä
16,1 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 16,1 vuotta
Valvojat
-Tuukka, asdFTopi

Jäsenet (3)

asdFTopi-TuukkaForssi`

Kuvaus

Pissis
Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

”Siis OMG mun kännykkälasku on niinQ luokkaa 200 € D44 ANGST”

~Tyypillinen pissis

”Menisit töihin”

Pissis (Homo urinas tai Urinea publicus) on tietynlainen alhaisen älykkyysosamäärän omaava nuori. Periaatteessa pissismi ei katso ikää, mutta käytännössä pissikset ovat yleensä murrosikäisiä. Vanhin tunnettu pissis on mummosi.

Tuntomerkkejä

Toisin kuin houkat hourivat, pissikset voivat edustaa kumpaa tahansa sukupuolta. Naispuolisen pissiksen tuntomerkkejä ovat vahva meikkienkäyttö, rumat henkka-maukkateinirääsyt, ylenmääräinen tupakanpoltto ja olemattomalla vitutuksella perusteltu rankka viinanjuonti (ks. kuinka humaltua puolesta pullosta alkoholitonta siideriä - tutkimus), Lovexin kuuntelu samalla musiikin soidessa lusikalla viiltely ranteisiin vedoten siihen ettei kukaan rakasta heitä.

Miespuolisten pissisten tuntomerkkejä on ylenmääräinen homofobia, olemattomalla vitutuksella perusteltu rankka viinanjuonti ja tupakointi (ks. fruittari). Mainittakoon vielä, että he eivät todellisuudessa ymmärrä yhtään mitään viinanjuonnista, saatika tiedä mitä oikea vitutus on. Heille "rankkaa viinanjuontia" on se, kun kahden (alkoholittoman) siiderin ja ehkä jopa yhden keskikaljan nauttimisen jälkeen mennään "niinQ iha vitu kännis" kaupungille huutelemaan ihmisille "vittu, vittu, vitun homo, vittu vittu". " Vitutuksen" aiheeksi heille riittää se, kun vanhemmat jättivät viikkorahan antamatta.

Kokonaan oman pissisryhmänsä muodostavat gootit. Heidän tuntomerkkejään on täydellinen mustaan verhoutuminen, ylenpalttinen synkistely ja viiltely. Yleisintä tämä naurettava synkistely lienee esimurrosikäisillä naispuolisilla pissisolennoilla. Nämä gootit kuuntelevat tavallisesti itseään heavy metal -bändeiksi kutsuvia yhtyeitä kuten My chemical romance, Antti Tuisku ja Lovex.

Professori Waldemar Wahrheit on julkaissut pissismistä väitöskirjan Pissismus - Keine neue Idee (1997).

Pissisten soidinmenot

Vaikka pissikset ovat laajalle levinneitä eläimiä, niiden lisääntymisrituaaleista tiedetään varsin vähän. Se tiedetään, että vaikka pissikset eivät rakennakaan pesää, ne tuntuvat tarjoavan sitä äänekkäästi muille. Pissiksen kutsuhuuto soidinmenojen aikaan on kimakka "Vittuuuuuuuuh!" tai "Ihqdaaah!".

Naispuolisten pissiksien soidinmenot alkavat yleensä ympäriinsä vaeltelulla ja avuttomalta näyttämisellä, kunnes joku ystävällinen amis tarjoaa kyytiä. Tämän jälkeen yksikään urhea tutkimusmatkailija ei ole palannut hengissä kertomaan havaintojaan, mutta epäillään, että menoihin liittyy ankaraa siiderinjuontia, säälittävää kikatusta ja saatanallisia rituaaleja.

Miespuolisten pissisten lisääntymiskäyttäytymisestä eivät edes tutkimusmatkailijat halunneet tietää mitään. Mutta sen verran tiedetään, että se ei kovin paljoa poikkea naisten rituaaleista.

Joka talvi tuhansia pissisksiä menehtyy sammuttuaan hankeen. 98 % maailman väestöstä on sitä mieltä, että se on ihan oikein. Loput 2 % ovat todennäköisesti itse pissiksiä, jotka eivät kehtaa myöntää muiden ihmisten olevan oikeassa.

Mistä löydät pissiksiä?

Pissiksiä voi nähdä esim. Helsingin Kampissa ”shoppailemassa” ja ”hengaamassa” ja perjantai-iltana kauppakeskuksen mentyä kiinni sen välittömässä läheisyydessä juomassa siideriä. Pissikset kerääntyvät yleensä kaupunkien suosituille kokouspaikoille kuten toreille tai koulujen pihoille. Pissikset ovat laumaeläimiä. Suomen Radiotoimialojen liitto on suositellut pissisten loppusijoituspaikaksi Rovajärven ampuma-alueen maalialuetta.
Historia

Marie Antoniette oli oman aikansa megapissis, koska hän dokasi, veti sokeria, ei hoitanut omia (tai valtion) asioita, nai kaikkia miehiä, jotka näki, ja käytti pinkkiä (ja sen lisäksi hän käytti peruukkia ja korsettia, mutta koska ne eivät kuulu pissismiin, emme mainitse niitä tässä).

Homo urinas -lajike pähkinänkuoressa
Lisääntyminen: Alax olee? Ravinto: Yleensä vettä siideritölkissä, joskus perjantaisin jopa siideriä. Korkealuokkaiset pissikset vetävät myös oikeaa alkoholia (jos saavat pultsarin palkattua hakemaan sitä Alkosta), mutta nämä yksilöt päätyvät yleensä poliisin huostaan kunnes aamulla mami ja papi tai jompikumpi noutaa pissiksen pois putkasta.

Tuntomerkit: Typerän kuuloinen slangi, useimmiten nettislangin käyttö arkipäivän puheessa. Pissiksillä on päällä mahdollisimman pieniä kilttanoita, jotta he voivat machoilla kavereille ja muille ihmisille vatsamakkaroilla. Avonaiset tekonahka- tai tuulitakit talvipakkasilla ovat varsin yleinen näky. Myös ylikorkealle vedettyjä keltaisia stringejä tavataan paljon. Miespuoliset pissikset (ja miksei naispuolisetkin) käyttävät kommunikointivälineenä keskisormea.

Esiintyy: Laumoissa. Pistäytymässä Kampissa.

Muuta: Joillekin lajityypin edustajille on tyypillinen piirre nimeltä angstaus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.