IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
21.10.2009
Koko
98 jäsentä
Tyttöjä: 42 (43 %)
Poikia: 56 (57 %)
Keski-ikä
23,6 vuotta
Otos: 31 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 22,5 vuotta
Valvojat
Netaarius

Jäsenet (98)

[Katzu]jereeasd__Jöniii^OOKKE----arghmollamaijuskaii`ssaGreen_FutureTintsarthalassophobia-rankku-Netaarius[^_^]rikke-mirjaa`paweli69Huhupuhe
« Uudemmat - Vanhemmat »

NetaariusR.I.P. Netari-tv!Luonut: NetaariusMaanantai 20.12.2010 12:52

Kiitos kaikille Netari-tv:n katsojille ja lähetykseen osallistuneille. Vuosi ollaan menty ja kiva on ollut. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, näin myös tämä. Viimeisen lähetyksen voit katsoa osoitteesta http://areena.yle.fi/video/1545097

NetaariusPojat on poikia?Luonut: NetaariusTiistai 12.10.2010 15:56

Pojat ovat vahvoja, voimakkaita, itsevarmoja ja rohkeita. Pojat eivät itke eivätkä näytä tunteitaan. Vai onko näin? Tämän viikon puheenaiheena Galtsussa, NetariVillessä, Demi.fi:ssä ja Netari-tv:ssä on pojat. Tule juttelemaan aiheesta ja aiheen vierestä.

LÄHETYS TORSTAINA KLO 18-19 LIITY SEURAAN!!
Mitä ulkonäkö merkitsee sulle? Onko muodin perässä juokseminen turha touhua? Kirjoittaisitko muotiblogia? Vaikuttaako sisäinen kauneus ulkonäköön?

Netari-tv:ssä tietoa myös meikkauksesta ja ihonhoidosta!
Mirellan vieraana mm. muodista kiinnostunut poika. Ja tule meikattavaksi-kilpailun voittaja!!

Katso suora lähetys yle.fi/netari ja osallistu chattiin! Voit tulla myös katsomaan lähetyksen tekoa ja kertomaan mielipiteesi paikan päälle Arabian nuorisotalolle (Arabianpolku 1 A 2).
Julkkis – uusi toiveammatti!

Menisitkö BB-taloon? Mikä on turha julkkis? Mikä erottaa julkkiksen ja tähden? Ja mikä on julkisuuden hinta? Mirellan vieraana YleX:n radiojulkkis ja näyttelijä Juuso ja muita kiinnostavia vieraita.
Katso suora lähetys yle.fi/netari ja osallistu chattiin! Voit tulla myös katsomaan lähetyksen tekoa ja kertomaan mielipiteesi paikan päälle Arabian nuorisotalolle (Arabianpolku 1 A 2).
Netari-tv on sitten lomalla, siinä missä muutkin. Kevät meni yhdessä hujauksessa kun tekeminen oli hauskaa ja porukka kohdillaan. Näin työntekijänä voin rehellisesti sanoa olevani hyvässä paikassa.
No kesäkin kuluu valitettavasti nopeasti ja syksy lähestyy jossain vaiheessa. Syksy tuo tullessaan uusia tuulia ja Netari-tvseenkin. Lähetyspäivä vaihtuu torstaiksi aika on sama.

Yhtenä varsinkin minua koskevana asiana mainittakoon apuohjaajien hakeminen ja rekrytointi. Meillä on kolme "vanhaa" ja kokenutta apparia jotka ovat teroittaneet taitojaan jo jonkin aikaa ja ovat innoissaan jakamassa kokemuksiaan uusien kanssa. Appereille järjestetään syksyn aikana jolukuuhun asti kestävää koulutusta kahden viikon välein alkaen viikolla 43. koulutukseen kuulu myös kolmen päivän leiri.

Toisena mainittakoon Mirellan luotsaama ryhmä jossa myös minä olen mukana. Ryhmässä käsitellään tavalla tai toisella seuraavan viikon lähetyksen aihetta. Näin saadaan se oikea nuorten näkemys esille. Ryhmä on avoin ja siitä tulee kyllä infoa.

no mutta hyvää kesää minunkin puolesta kaikille ja TORSTAINA 9.9. klo 18 palataan lähetyksiin!!!
Netari-TV ke 17.2.2010 klo 18-19
Opiskelijan elämä on soluasuntoja, kaurapuurolla kituuttamista ja tentteihin pänttäämistä, vai onko?
Tämän keskiviikon lähetyksessä vieraana opiskelijaelämän eksperttejä ja sinä saat jälleen kerran mielipiteesi ja kysymyksesi mukaan chatin kautta.
« Uudemmat - Vanhemmat »