IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muoti ja bileet
Perustettu
10.11.2009
Tilastot
Käyntejä: 3132
Koko
85 jäsentä
Tyttöjä: 69 (82 %)
Poikia: 16 (18 %)
Keski-ikä
25,1 vuotta
Otos: 52 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,7 vuotta
Valvojat
SkunkTiia, skunkMale, SkunkMatti

Jäsenet (85)

larpp-Jossuhh-]]ennysanibitchlipsiiiihkutiia`_Candy-Power_Jharna^Red_Rose^}ö{Lucca_MartinaStaina]sirjaxsSopphiem-a-r-i-
« Uudemmat - Vanhemmat »

PunkBarbieMeikästä Skunk Girl?:DLuonut: PunkBarbieSunnuntai 22.11.2009 14:54

Liityin ihan läpällä tuohon skunk girl-kisaan. Sopisin siihen kai aika mainiosti, koska en ole koskaan eläissäni ees maistanu röökiä! Muutenkin oon tälläinen superkiltti ja herttainen tyttö, jolla on hyvät elämäntavat ja -arvot. Äänestäkää minusta voittaja;)
Ole sinäkin savuton,meikitön ja kaunis !!

Hei!


Olen 16-vuotias iloinen ja mukava tyttö täältä etelä-suomesta. Innostuin kun kuulin Skunk Girl-kilpailusta.Alussa ajattelin,että tämä on taas niitä kilpailuita joissa etsitään langanlaihaa mallia mainostettavaksi muualle,sillä olen harmistunut kaikista sellaisista.Johtuen luultavasti siitä koska en itse ole kokoluokkaa xs/s .Mutta kun luin tarkemmin säännöt,suuni levähti iloiseen hymyyn,"ei paino ja pituus vaatimuksia!" Loistavaa!
On hienoa että annetaan mahdollisuus myös meille hieman kookkaammille ihmisille,sillä kyllähän me kaikki olemme kauniita omalla tavallamme.
Olen täysin savuton ihminen. Tupakanpoltto ei minua kiinnosta.Mielummin elän terveempää elämää.Eräs syy tähän myös on että äitini on allerginen savulle joten minullekin ajatus on syöpynyt mieleen.
Harrastan musiikkia monin puolin.Soitan kitaraa,laulan ja olen aloittanut väsäilemään hieman omaakin :) Musiikista on tullut minulle tärkeä osa elämää.
Toinen rakkaista harrastuksistani on Vpk eli vapaapalokunta.Olen mukana pienten opastuksessa ja hälytys-osastossa.Rakastan ihmisten auttamista ja ajattelin tehdä aikuisena jotakin ihmisten auttamiseen liittyvää.Aion olla yksi niistä naisista jotka näyttää miehille että osaa tehdä paljon kovia hommia ;D

Kolmantena harrastuksenani on Teatteri.Rakastan esiintymistä yleisön edessä ja tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa todella hyvin.

Olen lukiossa joten minun täytyy tehdä paljon töitä unelmieni ja tulevaisuuteni eteen.Tälläiset kilpailut ovat loistavia kokemuksia elämän varrella :) Osallistun kisaan aivan sen tarjoaman tilaisuuden takia.Useat mallikisat ovat vain tietyn pituisille ja painoisille ja ajattelin osallistua kisaan senkin takia että voin näyttää muille että uskallan olla sitä mitä olen ja minkä kokoinen olen,savuttomana ja meikittömänä..Sanoivat muut ihmiset mitä vain. Kyllä me hylkeetkin olemme kauniita :))

Uskalla sinäkin olla oma ihana itsesi!

Kysymyksiä toki saa kysyä :)

Eveliina Kiittää!
« Uudemmat - Vanhemmat »