IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
18.11.2009
Tilastot
Käyntejä: 208644
Koko
1416 jäsentä
Tyttöjä: 329 (24 %)
Poikia: 1087 (76 %)
Sijoitus koon mukaan: 325
Keski-ikä
32,4 vuotta
Otos: 694 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,7 vuotta
Ylläpitäjä
Scarrr
Valvojat
Bro, Milzu^, LunaLepo, s-mies, Scarrr, Nextfever, WhazWolf, Vihreäpeikko, iSephiroth

Jäsenet (1416)

HellgaxBelmin___SamuliSamiroitzuuMarkustoljjecejOniPoiKaheka_84Theresa-Neitinyrre123faris_loveIriemnas-N|kk3-kime87rebazADE2103
« Uudemmat - Vanhemmat »

seniorUrheilukyselyLuonut: seniorKeskiviikko 04.01.2012 22:05

Urheilukysely

UrheiluKeskiviikko 04.01.2012 22:03, 729 vastaajaa

Seuraatko urheilua? (mitä tahansa)
Seuraatko urheilua ennemmin paikanpäällä vai jonkun välityksellä?
Mikä näistä on mieluisin urheilulaji?
Oletko harrastanut jotain edellisistä lajeista?
Penkkiurheilu vai kunnon urheilu?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

seniorIlotulitteetLuonut: seniorKeskiviikko 28.12.2011 22:23

Ilotulitekysely

IlotulitteetKeskiviikko 28.12.2011 22:19, 717 vastaajaa

Paljon käytit rahaa ilotulitteisiin tänä vuonna?
Paljon käytit rahaa ilotulitteisiin viime vuonna?
Mikä olisi sopiva määrä käyttää rahaa ilotulitteisiin?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

TePih!Luonut: TePihKeskiviikko 23.02.2011 23:45

Sove

On upeaa tekstiä.

Toki tästä unohtu se asia kun sitten matti ainakin painaa duunia ja tienaa rahaa niin asuntolainahan on ehdoton vaihtoehto! Ja auto! Ne nyt ainakin, eihän mikään muu tuo ihmiselle onnellisuutta kuin maallinen omaisuus? Paitsi, että yleensä se herääminen ainakin sillä matilla tapahtuu siinä 30-40vuoden tienoilla.

"Mitä vittua? Minulla on omaisuutta mutta silti elämä on edelleen perseestä. No ehkä moottoripyörä helpottaa." Mutta kun ei helpota. Nuoruus meni hukkaan sen rääkyvän paska kasan vuoksi.

Eikä se tule takaisin. Ei koskaan. Yleensä tässä vaiheessa se toisen naama vituttaakin jo sen verran, että odotetaan asuntolainan loppumista, kun olisi niin helvetin vaikea erota muuten. Siinä lainassahan yleensä on molempien nimet. Voi olla, että muutetaan eri asuntoihin, mutta yleensä oma ylpeys ei anna kummallakaan myöten poistua. "Puolet on minun, en lähde mihinkään."

Yleensä tässä vaiheessa ainakin mies löytää sen sielunkumppaninsa. Alkoholin. On niin vitun rankkaa ettei voi muuta kuin juoda. Vaimo on perseestä, elämä on perseestä, duuni on perseestä, pankki on perseestä. Väärin. SINÄ olet perseestä. Ongelmasi johtuvat ainoastaan omista valinnoistasi. Mutta sitä ei voi myöntää eikä hyväksyä, sehän tarkottaisi että pitäisi niellä ylpeytensä.

Jos kuitenkin käy niin, että perseaukisuudesta johtuen sitä asuntolainaa ei ikinä otettu. On eroaminen paljon helpompaa. Sitten ruvetaankin rellestään, kun päästään vaimosta eroon! Ei mene kauaa, kun osapuolet ymmärtävät, että 30-40vuotias nuorten yökerhossa ympäripäissään on suhteellisen säälittävä näky. Ja säälittävämpää on se, että yritetään vongata nuoria. Hyi helvetti.

Ainoa vaihtoehto siis on se lähiökuppila, jossa samanlaiset ihmisperseet istuvat päivästä toiseen, kukaan ei siellä oikeasti haluaisi olla, mutta vaihtoehtoa ei ole. Tai olisi, mutta on niin paljon helpompaa kumota tuoppi toisensa jälkeen, kuin ruveta elämään sitä elämää mitä tahtoisi. Duuni on perseestä? Vaihda duunia. Pankki on perseestä? Myy asuntosi ja toivo, että saat lainan kuitattua.

Mikä vittu teitä ihmisiä vaivaa? Molemmista vaihtoehdoista päädytään samaan pisteeseen. Lähiökuppilaan. Tai kotiin rapajuopoksi. Ketään ne teidän tarinat eivät oikeesti vittuakaan kiinnosta, ja kun teille sanoo että tee asialle jotain, te suututte.

Ja te joiden perheessä, ei ollut tällaisia ongelmia vaan isällä oli alkoholismi jonka takia se joi, jymy-uutinen: alkoholismi ei nasahda päälle niin kuin flunssa.

Taidanpa tästä keittää kahvit ja jatkaa elämääni. Onnellisena.

iSephiroth[Ei aihetta]Luonut: iSephirothMaanantai 24.05.2010 19:51

Tervetuloa Kattilaan! ruoka on hyvää ja mausteet tervetulleita, kunhan hämmennät asiallisesti ja kunnioitat toisia mausteita.

SylvanaVampireKLIKKAA MUALuonut: SylvanaVampireLauantai 09.01.2010 13:52

....................................-......................................................................................................-..................................................................
....................................-..................................................................
Katsotaan kuinka monta tuntematonta tai tuntemaani ihmistä uskaltaa sanoa '' DAA '' päiväkirjaani.
Kopio sen jälkeen omaa päivä kirjaasi Hei DAAH
« Uudemmat - Vanhemmat »