IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
23.11.2009
Tilastot
Käyntejä: 177
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
20,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 20,4 vuotta

Jäsenet (1)

Kaisa_91

Kuvaus

Suomen suosituin miespuolinen poptähti Antti Tuisku saapuu konsertoimaan Lahteen Nuortentalo Plazaan pe 11.12. Konsertin järjestää Lahden kaupungin nuorisopalvelut ja tapahtuma-aika on 19–23.

Antti Tuisku nousi vuonna 2004 yhdeksi kaikkien aikojen puhutuimmista pop-ilmiöistä Suomessa. Miten tavallisesta kaupan kassasta nousi hetkessä nuorten tyttöjen ja äitien sydänten sulattaja? Nyt vahvaakin vahvempi tahtotila tehdä näköistään musiikkia ja esiintymisen palo on vienyt tämän pohjoisen pojan pitkälle.

Tuiskun syyskuussa 2009 julkaistun Hengitän – albumin ensimmäinen single Juuret muodostui hänen tähänastisen uransa suurimmaksi hitiksi. Toinen single Viilto jatkaa Juurien viitoittamaa tietä ja on viihtynyt radioiden top 10 -listoilla jo useampia viikkoja.

Biisien noustessa on myös Antti Tuiskun ura aivan uudenlaisessa nosteessa. Hän ei ole enää pelkästään nuorison suosikki vaan hänestä on tullut koko kansan tähti, joka vangitsee ihmiset karismallaan.

Liput ikärajattomaan ja päihteettömään konserttiin maksavat 7 €. Ennakkolippuja voi ostaa Plazalta, Tenavankatu 19, ma-pe klo 16–21.

Lisätietoja

hanna.merivirta@lahti.fi
p. 050 518 4495

Uusimmat blogimerkinnät

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.