IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
27.12.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 265
Koko
14 jäsentä
Tyttöjä: 9 (65 %)
Poikia: 5 (35 %)
Keski-ikä
20,6 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,9 vuotta

Jäsenet (14)

banaanipulla-noodlensepasukka||viltsu||Mamu_AreTobA``_Iidah_ErkkimonZaR4^^SummerNibatuuliani
« Uudemmat - Vanhemmat »
Mikäli et päässyt 22.1 paikalle Vappugospel XXL -minidokkarin julkaisutilaisuuteen Lahteen, niin ei hätää! Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä tämä video, sillä Inspiration Filmsin yhteistyössä GSK ry:n kanssa tuottamama Vappugospel XXS-minidokumentti (lue "mainosvideo") on nyt julkaistu YouTubessa. Videon pääesiintyjänä nähdään Vappugospelin juontajaparin toinen puolikas DEmies-kansanedustajaehdokas-parastaaikaasarjassanäyttelevänäyttälijä Ilkka Hämäläinen. Nostata oma vapputunnelmasi kattoon ja tsekkaa video heti! Ja näytä kaverille kans!

Vappugospelin juontajat ovat vuonna 2011 Parasta aikaa -tv-ohjelmastakin tuttu näyttelijä-laulaja Ilkka Hämäläinen ja Liekki Palaa -musikaalia tähdittänyt laulaja-näyttelijä Henna Simojoki.

- Henna ja Ilkka hoitivat hommansa äärimmäisen taidokkaasti tänä vuonna, joten päätimme varmistaa jo hyvissä ajoin sanavalmiit ammattilaiset tulevaan tapahtumaan. Heidän lisäksi tapahtuman lavalla nähdään varmasti muitakin juontajia tai haastattelijoita, mutta niistä lisää myöhemmin, kertoo tapahtuman tiedottaja Markus Janhunen.

mantelimaa[Ei aihetta]Luonut: mantelimaaKeskiviikko 15.09.2010 23:36

vttuku ei saa kattoo parasta aikaa vttu ! -.- ku katotaa elämä lapselle-konserttia
« Uudemmat - Vanhemmat »