IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
30.3.2010
Tilastot
Käyntejä: 348
« Uudemmat - Vanhemmat »

SaironAll Hallow's EveLuonut: SaironSunnuntai 31.10.2010 13:52

Happy Halloween to everyone. ♥

Tänään on kyllä failimpi päivä, kuin mitä vois ikinä toivoa. Piti pitää Halloween-pippaloita kavereiden kanssa - puolet päätti eilen kertoa, ettei ne pääse jostain tuntemattomasta syystä (jota ne eivät tietenkään vaivautuneet edes selittämään) paikalle. Noh, ei siinä mitään, ajattelin. Mulla on ruokaa varattuna kymmenelle hengelle (niin, MUN rahoilla ostettua ruokaa, minä köyhä vaihtari täällä moi </3) mutta nyt jos ei näitä tuukaan kun kolme niin onpahan syömistä jos ei muuta.
NOH, enköhän minä tänään aamulla herännyt silmät ihan kirkuvanpunaisena ja hiton kipeinä. Ei siinä muuta auttanut kuin mennä itkuisena pyytämään host-isältä, että se soittaisi jonnekin. Ja soittikin. Sain kuurin vahvempia silmätippoja ja ne epäilee, että olen allerginen jollekin. .____.
On kuulema kuitenkin tarttuvaa, joten eipä siinä muu auttanut, kuin pistää kavereille viestiä, että sori ei onnistu mikään tapaaminen tältä iltaa (ihan salaa halusinkin tehdä sen). Joten nyt sitä sitten vietellään iltaa yksin kotona kipeiden silmien kanssa. Että on tämäkin tapa viettää Halloweenia, kun kaikki muut seilaa jossain fancy dress-partyissa ja tai on trick or treat -kierroksella.
Puhumattakaan kaikista noista ruoista, jotka mun hyllyllä odottelee, että joku söisi ne.

Tällä hetkellä lievästi sanottuna paska olo.

GRAZYPEOPLEon se elämä iha :--)Luonut: GRAZYPEOPLEKeskiviikko 01.09.2010 21:38

Nuha--->Yskä--->Silmä turvoksis---->korvasärky---> EI HELEVETTI MITÄ TUSKAA! 8C

iinApinajoo mro -.-'Luonut: iinApinaKeskiviikko 19.05.2010 13:13

ihan vitun kiva ku mul on silmätulehdus... ! -.-'
« Uudemmat - Vanhemmat »