IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
30.5.2010
Tilastot
Käyntejä: 1 221
Koko
23 jäsentä
Tyttöjä: 21 (92 %)
Poikia: 2 (8 %)
Keski-ikä
19,8 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 18,9 vuotta

Jäsenet (23)

LegioonasheenanKakuzu^^Roguer_Alice[-Bitch-]PatsurikuconfusedsatanKagome-chanmelissaöAamupalaellsamoiMonniMiasBulbie[LAW]f-isufumi`
« Uudemmat - Vanhemmat »
Eilen oli sitte synttärit ja Kitacon. Ei kyllä tuntunut yhtään synttäreiltä, vaikka hasukaa olikin :,D Ei toisaalta tuntunut myöskään yhtään conilta, olin ihan liian rento jo ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana ja matkalla sinne. Oikeasti normaalisti ennen conia edelliset päivät menee cossin kimpussa panikoidessa ja pakkaamisessa, nyt taas vielä edellisenäkin iltana vain datasin ja mussutin karkkia ja odottelin että erikeepperi kuivuu propin pinnasta.

Suora autokyyti kämpiltä conipaikalle oli kyllä luksusta. Varsinkin kun oli se itseni kokoinen proppi matkassa (joka painoi kyllä aika paljon minun tikkukäsille ahahah).

Kitaconissa oli rento meininki. Pukuhuone oli iso ja siellä oli paljon peliejä<3 Vahditun narikan puuttuminen meinasi aiheuttaa hieman päänvaivaa niin ison propin kanssa, mutta lopulta siitäkin sitten selvittiin. En tehnyt päivän aikana oikeastaan muuta kuin hengailin ja kuvailin muutamia bongaamiani cosseja (kuvia laitan jakoon sitten jossain vaiheessa kun taas jaksan). Olin positiivisesti yllättynyt, paikalla oli tosi hienojakin pukuja, vaikka kyseessä oli niin pieni tapahtuma.

Niin ja sitten oli se cosplay kisa. Osallistuin, kävin pyörähtämässä lavalla ja tulin palkituksi :,D Kolme rasiaa pockyja, sitä hassua ylihintaista limsaa ja Soul Eater -hiirimatto. Se oli osuvaa se.


siinä esimakua propista, lisää ja parempaa jos jaksan joskus korjailla väritasapainoja näistä .,DD (woodi kuvasi, kiitän!)

ElkkunenPretty LifeLuonut: ElkkunenTorstai 10.02.2011 13:36

Kuka uskaltaa halata lauantaina? X3

ElkkunenPretty LifeLuonut: ElkkunenPerjantai 04.02.2011 09:57

Hmmm... Lähteä vaiko eikö lähteä ?
Kitaconiin vaiko ei...

Oon tässä miettiny sitä ku pitäs muuallaki olla menossa ja ei mua siellä tänävuonna kiinnosta kyl ku ne myyntipöydät ja jos mä sinne lähen sillo iltasella ni onko siel enää mitää kivaa jäljellä XDD

Oli kuiten harvinaisen kiva ratsastustunti, Tuntsa on ihku~ Tosin mun jalat kuoli totaalisesti ja nyt on tuskaa istua olleskaa .__.''

zepp-kebanevah forgetLuonut: zepp-kebaKeskiviikko 02.02.2011 23:43

Mirjamindigon blogi. Päivitetty. Omg. Sinne. Ja heti.
« Uudemmat - Vanhemmat »