IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Good Charlotte @ Kulttuuritalo, Helsinki
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
7.6.2010
Tilastot
Käyntejä: 1668
Koko
45 jäsentä
Tyttöjä: 39 (87 %)
Poikia: 6 (13 %)
Keski-ikä
20,7 vuotta
Otos: 27 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,4 vuotta
Ylläpitäjä
larrde

Jäsenet (45)

starlingWarreBM80GRAZYMONAQevetshuttragedyiiturskaN00R4HeikzJ^SSruuuusalarrdekuubiretardiannagerarru
« Uudemmat - Vanhemmat »
F R E E T I M E
Millainen oli kesäsi? - ihana mutta välillä kiireinen!
Matkustelitko paljon? - itseasiassa joo vertaa mitä yleensä matkustan
myös ulkomailla? - en ihan sinne asti
Kävitkö risteilyllä? - en
Olitko mökillä? - en
Onko lomapäiviä vielä jäljellä vai onko koulu alkanut jo? - ei oo vielä alkanut 8)
tai oletko ylipäätänsä enää koulussa? - joo oon
teitkö jotakin hiuksillesi? - värjäsin ja leikkasin
.. oliko se kallista? - värjäys 4,50 e, leikkaus 0 e
kävitkö festareilla? - kalajoen juhannus ulkona, qstockissaki vaan ulkona :D
entä konserteissa? - JOOOOO!!!!! GOOD CHARLOTTE!!<3<3 ja Green Day!!!!!!
toivotko että ensi kesästäsi tulisi parempi? - tää kesä oli huippu ku GOOD CHARLOTTE!!!! <3<3<3<33 ja GREEN DAY!!1! <3<3 oli täällä! että voiko tulla parempi, no voi jos ne tulee uudestaan ja tapahtuu myös kaikkee kivaa. Mut tänä kesänä on tapahtunut paaaljon kivaa!
L O V E
rakastuitko kesän aikana? - joo moneenki asiaan :D
tai edes ihastuit? - kyllä mää enemmän rakastuin ;D
seurustelitko/seurusteletko/aloititko seurustelun? - en
vai oliko sinulla kenties vain juttua jonkun miespuolisen/naispuolisen henkilön kanssa? - no jaa vähän mut ei silleen
kehuiko kukaan ulkonäköäsi? - ihme kyllä
teitkö jotakin mistä olet todella ylpeä? - joo! Nimittäin maksanut kaikki jutut, konsertit, junat yms ite!! Niiku aina viimiset kahen vuojen aikana, mut siitä oon kyllä ylpee jee
sanoitko kenellekkään rakastavansa tätä? - en oikestaa :D
F R I E N D S
Kenen kanssa parhaat kesämuistot? - Marian esimerkiksi, koska se oli mun kanssa GOOD CHARLOTEN!!!!<3<3<3<3 ja GREEN DAYN!!!<3<3 keikalla :) Ja monen muunki monttulaisten ja kaikkien Leenan kanssa talleilla jne! :D
tai kenen kanssa ylipäätänsä vietit useimmiten aikaasi? - Monen kanssa, eniten varmaa Marian :D
Olitko rannalla ystäviesi kanssa? - empä oikeestaa
tukiko joku ystävistäsi sinua jos jotakin kävi? - joo
tutustuitko uusiin ihmisiin? - jeps
.. ja kaipaatko heitä edelleen? - ai ketä?
menetitkö ketään? - hmm menetinkö en nyt muista
tekivätkö ystäväsi kesästäsi paljon paremman mitä se ei ehkä olisi ollut ilman heitä? - tottakai!
riitelitkö jonkun kanssa? - en tai no perheenjäsenien tietty
mutta sait kuitenkin riidan sovittua? - saako nuita koskaa :D
oletko nyt parempi ystävä jonkun kanssa,kuin aikaisemmin? - öö? kaippa
maksoiko joku ystävistäsi jotakin ostoksistasi? - joo makso

Jee marraskuuta jo ootellessa!!!

Vielä viimesen kerran THE opening song :)


tonttu[Good CharlotteLuonut: tonttu[Maanantai 26.07.2010 00:39irpppaGC @ TAVASTIA 220710Luonut: irpppaLauantai 24.07.2010 20:19

jos sitä nyt kirjottais sit pienen romaanin torstaista.

eli lähettii miran kans 05:37 bussil kohti hesaa ja oltii vähä enne kasii peril ja käytii nopee kaupas, si kuljettii pitkin kamppii ettiis tavastiaa, ja tajuttiin sit yhen ulko-oven ees et tossahan se on. google mapsin kartat ku näyttää ihania kiertoreittei. -.-

no sit tosiaan oltiin siin joskus kasin aikaa tavastial, siel oli n. 15 ihmistä enne meitä. siinä sitte istuskeltii ja kuunneltii gc'tä lähes koko aja, välil käytii aina kampis ja tennispalatsis vessas ja sit syömäs ja näi. kampista mukaani tarttu ihana pinksu nyrkkirautakaulakoru, kitarakorvikset, käärmesormus ja musta huivi.

joskus viiden neljän aikaa sitte ku istuttii jonottamas, mira puhu puhelimes. Benji ja Joel kävelee tien toisel puolel, mä alan tuijottaa niit suu auki ja hakkaan miraa kätee. seurattii niit sit kamppiin kunnes oltii selviydytty pienestä jäätymisestä. etittii niit siel mut ei si nähty niit ja palattii jo takas paikoillemme mut si mentii takas sisälle ostaa jätskii ja sit oltii lähös pihal mut huomattii et jotkut oli nähny ne jote lähettii sittekki ettii niit :'D sit seistii hetki paikallamme rappusten luona ja mietittii et mihi kannattas mennä, ja kirottii tota just meiän tuuria ku oltii varmoi ettei me kuitenkaa niit nähä ku muut näki. sit mä huudan "NE ON TUOL!" ja sydän pysähty ja lähettii vauhdil niit vastaa ja änkyti et i'm sorry ja päläpälä päästääks kuvaa. sit mentii kuvii ja mä kuolin ja ne sano lähtiessää "nice to meet you" <3 sitte olin sillee itkeekkö vai nauraa ja silmäkulmat kostu jo mut si mentii niitte perää viel pyytää nimmarit ku jotkut muutki meni. sen jälkee sain kivan nauruitkuhepulin eli itkin ja nauroin sekasi, oli varmasti aika huvittavaa ohikulkijoiden kattella. mut minkä sille voi jos on niin onnellinen ettei vaan pysty olee iha tyynenä ja aaa ei sitä voi ees sanoin kuvailla millast oli tavata ne.

palattii takas jonottaa ja joskus muodostettii jono si ja seiskalt päästii sisälle. oltii tokas rivis lähes keskel, iha vitun jees näin ekaks gc'n keikaks. keikka alkoki sit yllätyksenä vähä yli kasilta jo, mä en meinannu ees uskoo et se alko ku pojat tuli lavalle. katoin vaa iha epäuskosena. ja voi herranjumala ihmiset oli iha hulluja, mä litistyin heti ja sain käsistä päähäni ja kaikkee. vähä toisenlaista menoo ku suomalaisen bändien keikoil, mut tulipahan seki koettua! sori teille jotka olitte meiän ees kun litistettii teitä.

siel keikal oli oikeesti NIIIIIN kuuma, se oli iha hullua! mä olin jo varmaa muutaman biisin jälkee iha hiestä märkä, siis oikeesti paita, housut, hiukset, naama, ihan kaikki oli ihan litimärkiä, iha ku ois seissy kuumas suihkus. se oli hirveetä mut onneks en tosiaa ollu ainoo kel oli sillee. ahh ja sit yhes vaihees aika alus ku joel tuli siihe lähelle nii mä varmaa puol minsaa sain hiplata sen jalkaa ja kättä :'')
sit oumaigaad oikeesti ku ne soitti hold on:in! aaa se on mun lempibiisi woundedin lisäks, ja toivoin niin paljon et ne soittaa sen koska woundedia oli aika turha ees toivoo. angstibiisit on parhaita<3 ja sit ne soitti hold onin oikeesti aaaa itkin vaa koko biisin ajan. ihan mahtavinta oikeesti<3 ja koko keikka oli niiin aaaa en pysty ees kuvailee sitä! siel vaa oli nii mahtava meno ja fiilis ja ne otti yleisön sillee haltuunsa hienosti, oli iha vitun upee kokemus ku on tottunu HIEMAN rauhallisempiin keikkoihi.

sit keikka loppu, tuntu et ois ollu ohi jossai minuutissa. mä olin iha taivaissa ja sekasi ja kuolleena ja hyvä ku pysy pystys sen jälkee. sit jäätii venaa miran kaa nimmareit yksilt ja ostettii gc'n paidat, mut gc'tä ei viittitty jäädä enää turhaa oottaa ku me oltii kuitenki jo benji ja joel nähty aikasemmi, joten lähdettii sit 22:45 bussil kotii. ei sit itkettykkää bussimatkaa, mä pystyin muutenki vast tnä itkeen kun katoin hold onin keikkavideon. ku en tajuu vieläkää et oikeesti näin ne. sit viel eilinen floaded siihe päälle nii ei täst tuu yhtää mitää, mä sekoon pian.

kukaan ei varmaan jaksa ees lukee tätä, mut ei voi mitää, oli pakko kirjottaa. iso kiitos miralle seurasta!<3
KIITOS GOOD CHARLOTTE! toivottavasti ne pian tulee uudestaa suomee, en kestä ku haluun nähä ne jo taas!

kuubiGood Charlotte <3Luonut: kuubiLauantai 24.07.2010 06:24

En osannut kuvitellakkaa että olin nuin huippua iik!! Ihkutan ku joku pikku teini, mutta ei voi mittää oli niin huippua ettei mitään järkee. Nimmarit ja kaikki!<3 Eikä keikan jälkeen ollut ku vähän vaan jalat kipeenä, ei tarvinut jonottaessakaa seistä kauheesti vaan sai rauhassa tehä mitä halusi, käyä vaikka kampissa bongailee Benjia ja Joelia! 12 tunnin jonotuski meni silmän räpäyksessä. Voi vitsi voisin palata siihen päivään vaikka joka päivä!


Don't really care about the things that they say!
Billy

kuubihuomenna huomenna huomennaLuonut: kuubiKeskiviikko 21.07.2010 23:50

Good Charlotte GOOD CHARLOTTE!! Kohta lähtee juna ja meen nyt pakkaan jee jee

d0llfacezHEEEELPLuonut: d0llfacezSunnuntai 13.06.2010 00:26

p!nk vs. good charlotte
which one to choose?
p!nk 21st - good charlotte 22nd july
« Uudemmat - Vanhemmat »
Yksityisyys