IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
5.7.2010
Tilastot
Käyntejä: 2069
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 2 (67 %)
Poikia: 1 (33 %)
Keski-ikä
23,7 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,7 vuotta
Ylläpitäjä
Etini

Jäsenet (3)

EtiniMilzu^
« Uudemmat - Vanhemmat »

EtiniHAISULiLuonut: EtiniPerjantai 30.07.2010 03:21


Joo terve kaikki. Olen huomenna lähdössä Ranualle päin ja palaan sit vasta sunnuntaina. Tänään loppui työtkin, mutta huomenna olis mökillä tarjolla lautahommia, joten sinne pitää vielä suunnata niska limassa kantamaan puuta iskälle kaverina.

Interpolin uus levy leakkas mutta sen laatu oli nii paska, että en viitsinyt kuunnella kuin kerran läpi. Kuuntelen sitten, kun siitä saapuu se oikea, hyvänlaatunen versio. Ei oo kiva kuunnella musiikkia, jossa kuuluu taustalla jotai ihme surinaa ja nykii vähän väliä. AAAAARGH. No mutta tota joo, oon ostanu tällä viikolla kaikki Bloc Partyn levyt ja oon kuunnellu ko. bändiä aikalailla. Tosi monta hyvää kappaletta - jännää miten sitä saa bändistä ihan eri kuvan, kun jaksaa vain tutustua levyihin huolella. Ennen en pitänyt Bloc Partya minään ylivertaisena bändinä, nyt olen eri mieltä. Kelen hieno debyytti sai minut tarttumaan tilaisuuteen.

Ankkarock lähestyy, Editors lähestyy ja Enter Shikari lähestyy. Alkaa pikkuhiljaa jännitämään. Pitäis alka funtsimaan nuita juna-aikatauluja ja sen semmosia, että on sit kaikki jutut selvillä sävelillä kun lähtee matkaan. Ostin muuten eilen uuden repunki. :O Entinen veteliki jo aikalailla viimesiä.

Ei vittu, huomenna on seittämältä lähtö enkä ole vielä edes ladannut iPodiin kappaleita.


Näin tällä kertaa, kiitokset lukijoille. Repasen tähän loppuun vielä videon Bloc Partyn klassikkokappaleesta. Adios!Juon nykyään ihan liikaa kahvia. Eilen meni ainaki kuus kuppia, olen kerennyt juoda tälle aamulle jo kolme kuppia. Montakohan kuppia huomenna? Onko liika kahvin juominen haitallista terveydelle? En tiiä.

Noin viikko sitten, netin syövereihin ilmestyi Interpolin upouusi single, Barricade. Siitä asti olen tykittänyt ko. kappaletta vähintään sen 5-6 kertaa päivässä - parhaana päivänä 12 kertaa päivässä. Aika sanoinkuvaamatonta, miten hyvä kappale on kyseessä. :) Arcade Fire ja The National ovat myös jostain syystä ottaneet minusta niskalenkin. Arcade Firen uusin levy, The Suburbs on helvetin kova levy, suosittelen lämpimästi kaikille Indie-musan ystäville.

VIIIIIIIIIELÄ ois yks viikko töitä. Sitten alkaa se minun "loma", joka voi jatkua periaatteessa jopa ens tammikuuhun asti, jos en töitä mistään saa. Ei joutilaana oleminen ole kivaa. Mukavaa ku ens viikolla saan tänne huoneesee mun tädiltä tosi hienon sohvan. Sitä odotellessa. Ainii ja satuinpa ostamaan kitarankin viime viikolla. Siinähän se on aika mennyt sitä viritellessä ja laittamisessa soittokuntoon. Pitää alkaa harjotteleen. :) Huonekki pitäis vissii alkaa siivoon, aaaaaaaaaaaaa. Semmosta tällä kertaa, pitäis huomiseksiki suunnitella töihin ohjelmaa, joten hommaa kyl olis. :S
Mutta tässä se on, Interpol - Barricade<3. Nauttikaa, adios!

« Uudemmat - Vanhemmat »