IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
15.8.2010
Tilastot
Käyntejä: 269
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 1 (34 %)
Poikia: 2 (66 %)
Keski-ikä
24,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 24,4 vuotta
Valvojat
Nooba-San

Jäsenet (3)

_Sukkapuikko_JanmeebaNooba-San
« Uudemmat - Vanhemmat »
AAASSDDD

Sen verran voin spoilata, että kun MämmiKunniaan kisavideo tulee silloin lauantai-iltana, niin se miun DubbiMafian puolesta (no, oon sen toinen ylläpitäjä joten daa todellaki) tuleva video tulee heti tuon MämmiKunniaan jälkeen... o________o

YHYYYYY

Tuo mun tekemä video ei oo mitään verrattuna MämmiKunniaan videoon rangst. Saanks mää tehä itsarin.

[Jalle]DM päivitysLuonut: [Jalle]Keskiviikko 30.03.2011 15:59

DubbiMafian sivuiltakin löytyy, mutta tännekin nyt heitän vielä saman:

"Olen tullut siihen tulokseen, että liian monen projektin pitämistä pystyssä ei anna mahdollisuutta jatkaa aiempia projekteja.

Eväykseen menee ainakin AXIS POWERS HETALIA. Asiasta ei enää puhuta, se nyt vain on niin.

Heti kun käsikirjoituksia rupeaa taas tulemaan, jatkamme dubbeja. Mutta nyt olen tullut siihen tulokseen, että DUBBAAJIA ON SAATAVA KEINOLLA MILLÄ HYVÄNSÄ. Mistään ei tule mitään, jos ei ole dubbaajia.

Paras tapa saada hyviä dubbeja on, että jokaisella dubbaajalla olisi maksimissaan 2 hahmoa, jotka esiintyy sarjan aikana useammin, koska muuten dubit menevät yksitoikkoisiksi ja niitä on tylsä katsoa.

Mainostakaa, ihmiset, mainostakaa! Ottakaa härkää sarvista ja tehkää ääninäytteitä ihan randomisti, joissa vaikka höpisette päivän menosi, kunhan saamme kuulla ääntäsi, ja voimme niiden mukaan antaa hahmoja teille eri sarjoista, jos olette valmiita ottamaan melkein mitä tahansa hahmoja vaikka ette sarjoja tuntisikaan."

[Jalle]Axis Powers Hetalia jakso 90Luonut: [Jalle]Sunnuntai 23.01.2011 20:42Joo eli tässä on tämä miun, Zanitas^^:in, Icchu-Chanin ja Sukkapuikon säätämä jakso Hetaliaa.

Muokkailen 42, 53 ja 91 jaksot mahdollisimman nopeasti valmiiksi, mutta saatte tästä nauttia ensimmäisenä 8DD

Äänissä:
Preussi & Amerikka - Mie
Unkari - Icchu-Chan
Japani - Zanitas^^
Kiina, tarjoilijanainen & kertoja - _Sukkapuikko_

Kässärin käännös:
Icchu-Chan

Ja tässä suoraan youtubesta boxin tekstit typoista:

1.
Olemme pahoillamme, emme ehtineet dubata Italian, Saksan ja Japanin laulukohtausta, joten jätimme sen sellaisenaan, kera käännetyn tekstin tosin.

2.
Ja toisaalta, miespuolisen 'kertojan' osuutta emme saaneet käännettyä yhteistuuminkaan järkevästi, koska mokomasta ei saanut mitään selvää kirveelläkään.

3.
Hatafutte Paraden suomentaminen kävi jo liian oudoksi, yrittäessämme saada sanat kuulostamaan järkeviltä, joten laulu on laulettu japaniksi.

Toivottavasti voitte elää näiden typojen kanssa, ja valituksia ei oteta vastaan jos ne käsittelevät mainittuja virheitä ~

[Jalle]Joululahja DubbiMafialta ~Luonut: [Jalle]Perjantai 24.12.2010 16:36

Miun tekemä siispä ;3 Musiikkivideo, jonka alkuperäis tarkoitus oli (ja on edelleen) Desuconin AMV kisaan tunku, ja nyt DubbiMafian joululahjana kaikille ~ Hyvvöö joulua!

SovietJalle

(tuollapi se on~)

[Jalle]on se jännääLuonut: [Jalle]Perjantai 03.12.2010 23:45

(kirjainten vajausvaara koska näppäimisö ei oimi)

mlla on oll ny tapana sanoa änään ihan ylsisyneenäkin 'eii, ei saa, se on mn kartta' XDD koska olen dbbimafian koleman vihkosen kakkosakson randomnaisen äänenä ja oi repla on niin legenda, ei miään rajaa..

jos idätte ääninäyttelemisestä, dbeista, niiden stalkkaamisesa tai otain, niin liity DubbiMafian yhteisöön :DD (luokitteluissa)

XDD piilomainontaa~

[Jalle]... makes the world go roundLuonut: [Jalle]Lauantai 09.10.2010 12:05

DubbiMafian käännösprojekti Hetalia: Axis Powers on saanut ensimmäisen jaksonsa nettisivuille julki, ja se on saanut hyvin lyhyessä ajassa jo 20 katsojaa! Huomaa, että Hetalia on suosittu, suomalaisena fanidubbinakin.

http://dubbimafia.webs.com/apps/videos/videos/show/10680072-axis-powers-hetalia-jakso-1

Jos katsot DubbiMafian tuotantoja, olet itse mukana projekteissa tai muuten vain haluat stalkata mafian uutisia, kuulumisia yms, niin liity DubbiMafian faniyhteisöön(kts luokitellut yhteisöt)!


Ja vähemmän ajankohtaisempaa.

HERRAN JUMALA, enää jtn 20 minuuttia kunnes pääsen lähtemään ~ Zani ottaa mut kyytiin kirjaston edestä ja suuntaamme kohti Helsinkiä tapaamaan Jannan ja Roosan ~
Täst tulee mahtava viikonloppu, yöksi Roosalle ja sitä ennen illalla mm. Singstarin peluuta! 8DD
Onnea Jannan synttäreiden johdosta~

Nähdään rakkahat ~ ;33

Ps. Otsikon teksti on t-paidassani joka on nyt päälläni X33


DubbiMafian tuottama käännösfanidubin, Hetalian, ensimmäinen jakso.
« Uudemmat - Vanhemmat »