IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
9.9.2010
Tilastot
Käyntejä: 807
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
21,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 21,4 vuotta
Ylläpitäjä
Elyse

Jäsenet (1)

Elyse
« Uudemmat - Vanhemmat »

ElyseEttä sellainen päivä taas.Luonut: ElysePerjantai 29.04.2011 18:09

En mennyt tänään koulussa pyörähtämään. Sen sijaan kuljetin synttärikakun hikisen Tampereen läpi kotiin Lempäälään, jonka bussimatkalla huomaan menneen kakkurasiassaa täysin mössöksi. Otti päähän. Nyt tuli tieto, että pitää mennä Ideaparkiin isän kanssa ei-mistään-syystä..... Eihän tässä ole mennyt taas kuin se kaksi päivää täysin hukkaan.

Tampereelta kuitenkin sain ostettua yo-mekkoon kankaat. 10e yhteensä, eli hyvin huokeat, mutta laadukkaat. Ja siis melko äärimmäisen persoonalliset yhdistettynä toisiinsa. Rikon ehkä kaikkia yo-mekkojen lakeja näillä.



Tietysti kankaat ovat tietyllä tavalla hillityt ja asialliset, mutta eivätpä ole taftia, satiinia tai mitään muitakaan raivostuttavia juhlamekkomateriaaleja. Värit ovat maanläheiset ja tummahkot, mutta mallista teen kevyen ja sellaisen, että se palvelee juuri minun muotojani suotuisasti. Lopputulos lienee Burtoned Atwood meets Mother Earth. Jalkoihin haluan sellaiset "Jeesus"-sandaalit, niin kuin Jojo asian ilmaisi. Tuo kukitettu kangas on siis pehmeää viskoosia, voisi ehkä kuvitella myös syyskaulahuivin materiaaliksi. Pilkullinen on krepattua sifonkia tms.

Huhuu, ja näillä ompelemaan sitten tänä viikonloppuna. o/

ElyseOscaritLuonut: ElyseMaanantai 28.02.2011 16:13

And it's Colleen Atwood! Hallelujah! Olet todellinen roolimallini.

Paras puvustaja ikinä. Piste.
« Uudemmat - Vanhemmat »