IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
1.11.2010
Tilastot
Käyntejä: 136
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 1 (15 %)
Poikia: 6 (85 %)
Keski-ikä
23,6 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Poikien keski-ikä: 23,6 vuotta
Ylläpitäjä
KKPK

Jäsenet (7)

TsoppalaStalin_the_catStfu`krisqqFektiLirmuKKPK

Kuvaus

Onko sinulla Hyvä ja Kunnianhimoinen bändi joka kaipaa enemmän näkyvyyttä?

Etsimme 16-18 bändiä kokoelmalevy -projektia varten. Ideana on että jokaiselta mukaan otetulta bändiltä levylle tulee yksi(1) oma kappale(totta kai se paras) ja lisäksi kansilehteen yhteystiedot ja pieno info bändistä.
Kyseistä kokoelmalevyä kopioidaan 2000 kappaletta jotka jaetaan tasan bändien kesken. esim. Jos mukana on 16 bändiä jokainen bändi saa 12...5 levyä + 1875 levyä muille bändeille. Bändit saavat levittää levyjään itse valitsemallaan tavalla(ilmaiseksi/parin euron hintaan...)!

Pääajatus on siis että kun promoat omaa bändiäsi, promoat kaikkia muitakin bändejä jotka ovat projektissa mukana... samaan aikaan muut bändit promoavat sinun orkesteriasi!

Ennen kuin levy tulee ulos se pitää masteroida. Lisäksi kopiointi maksaa, joten projektiin osallistumisen hinta on noin. 130 euroa... aika halpaa tosin kun ajattelee että samalla hinnalla saat 2000 levyä, joissa on oma kappaleesi!

Bändiltä edellytetään, että:
-sillä EI ole levytys-tai muuta jakeluunliittyvää sopimusta tai muita jäsenyyksiä jotka voisivat aiheuttaa "tekijänoikeushankaluuksia" järjestäjälle!
-musiikki on itse sävellettyä
-sillä on kovaa tahtoa promota omaa bändiään ja tulla koko ajan enemmän tunnetuksi!

Jos kiinostuksesi heräsi lähetä bändisi yhteystiedot ja musiikkia mp3-formaatissa minulle s-postiin lehtoleo@gmail.com ! Liitä mukaan myös kappaleen nimi, Säveltäjän/sanoittajan/sovittajan nimi(Jos ei bändi) ja laita viestin otsikoksi bändisi nimi!
Viestin lähettäneista bändeistä etsitään monipuolisin ja potentiaalisin joukko mukaan itse projektiin.

HUOM! TÄMÄ EI OLE SITOVA ILMOTTAUTUMINEN VAAN SUUNTAA ANTAVA JA INNOSTUSTA MITTAAVA! ET SIIS HÄVIÄ MITÄÄN VAIKKA ESITTÄISIT KIINNOSTUKSESI BIISISI LÄHETTÄMÄLLÄ!

DL: 31.12.2010

ps.jotta mukaan saadaan mahdollisimman paljon bändejä kutsuthan kaikki bändikaverisi mukaan tähän yhteisöön ja muutenkin pidät mökää asiasta!

Mary the Virgin: www.myspace.com/marythevirginband on messis.

Lisäys vielä että levyprojektille saa nimiä ehdottaa! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.