IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
9.12.2010
Tilastot
Käyntejä: 40
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
20,5 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 18,8 vuotta

Jäsenet (2)

Zeggo

Kuvaus

Uteliasta pohdintaa, hauskoja leikkejä, syvällisiä keskusteluja, mahtavia ihmisiä, kiinnostavia mielipiteitä, kiihkeitä väittelyitä ja lämpimiä halauksia... Kaikkea tätä - ja paljon muutakin - ovat Prometheus-leirit. Ota askel ajatukseen ja tule mukaan - leiriläiseksi tai ohjaajaksi!

Leirit on tarkoitettu 8.tai 9. luokan käyneille, mutta sitä vanhemmille (16-19 -vuotiaille) on tarjolla myös ns. seniorileirejä, joita järjestetään vuonna 2011 neljä kappaletta. Myös tätä vanhemmat voivat osallistua seniorileirille, mutta 20 vuotta täyttäneitä toiminnasta kiinnostuneita toivomme ensisijaisesti ilmoittautumaan ohjaajiksi.

Leirin hinta on 199 euroa, joiltakin leireiltä poikkeuksellisesti 299 euroa (näiden kalliimpien leirien hinta on erikseen mainittu niiden esittelyn yhteydessä). Hintaan sisältyy leirin ohjelma ja täysihoito sekä tapaturmavakuutus. Kuljetukset leiripaikkaan leiriläisen on maksettava itse. Jos leirin hinta muodostuu esteeksi leirille lähtemiselle, voi oman kuntansa nuoriso- tai sosiaalitoimesta hakea tukea leirimaksuun. Jos kunta vastaa kieltävästi, voi toimistoltamme kysellä mahdollisuutta hinnan alentamiseen.

Tervetuloa!

http://www.protu.fi/prometheus-leirit

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.