IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
27.1.2011
Tilastot
Käyntejä: 2 527
Koko
52 jäsentä
Tyttöjä: 45 (87 %)
Poikia: 7 (13 %)
Keski-ikä
28,5 vuotta
Otos: 26 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,3 vuotta
Ylläpitäjä
JrockSuomi
Valvojat
Caitleen, karaiju, kukuxumusu

Jäsenet (52)

TERUKayTheRutrjoosanSHOUsirens-are-realTricenKARYOrei-navilmaveronikaRYOHÄIRIÖZevryyPsykopatologitomomiKagerou-omomoindi]
« Uudemmat -

``Tiina_^^Päivä 7Luonut: ``Tiina_^^Tiistai 26.03.2013 20:59

7. päivä - Kappale, joka muistuttaa minua jostain tapahtumasta

8. päivä - Kappale, jonka sanat muistan ulkoa
9. päivä - Kappale, jota voin tanssia
10. päivä - Kappale, joka saa minut nukahtamaan
11. päivä - Kappale suosikkibändiltäni
12. päivä - Kappale inhokkiartistiltani
13. päivä - Kappale, josta pitäminen tuhoaa katu-uskottavuuteni
14. päivä - Kappale, jota kukaan ei olettaisi minun rakastavan
15. päivä - Kappale, joka kuvaa minua
16. päivä - Kappale, jota rakastin ennen mutta en siedä enää
17. päivä - Kappale, jonka kuulen usein radiosta
18. päivä - Kappale, jonka toivoisin kuulevani radiosta
19. päivä - Kappale suosikkilevyltäni
20. päivä - Kappale jota kuuntelen vihaisena
21. päivä - Kappale, jota kuuntelen iloisena
22. päivä - Kappale, jota kuuntelen surullisena
23. päivä - Kappale, jonka haluan soivan häissäni
24. päivä - Kappale, jonka haluan soivan hautajaisissani
25. päivä - Kappale, joka naurattaa minua
26. päivä - Kappale, jonka osaan soittaa jollain instrumentilla
27. päivä - Kappale, jonka toivoisin osaavani soittaa
28. päivä - Kappale, joka saa oloni syylliseksi
29. päivä - Kappale lapsuudestani
30. päivä - Suosikkikappaleeni tähän aikaan vuosi sitten

RuksuMITÄS HEMMETTIÄ?!Luonut: RuksuLauantai 09.07.2011 19:14

No niin siis...tänää on ollu ehkä yks oudoimmista päivistä mitä oon kokenu HYVÄSSÄ mielessä. Olin aamulla ihan mielettömän huonolla päällä, tuntu et kaikki menee ihan perseelleen. Äiti sai mut suostuteltua sen kanssa kauppaan ja otin laukun mukaan (kuten aina) ku tulin takasi ja siirsin laukkua siinä auton penkillä nii huomasin et sen alla oli plektra. Kirosin ku aattelin et taas mun veli on pudotellu plekujaan ympäriinsä ja nappasin sen sit siitä ja vilkasin äkkiä et mitä siinä lukee. "Tour 2011 Vampire Saga"- teksti kiilteli siinä pinnassa ja sit mulla alko pikku hiljaa sytyttää. Vilkasin toiselle puolelle ja Tsunehiton nimihän se siellä luki. Sit purskahdinki jo ihan hysteeriseen itkuun ja äiti ihmetteli et mikä nyt tuli. Sit ku sain selitettyy kaiken sille nii se vaa nauro mulle ku olin nii hullun näkönen meikit poskilla XDD
Oon tosiaan kiitollinen et se pleku päätti tippua nyt eikä esim. jossai kaupungilla kadulle. Aika mieletön mäihä ku Tsunen juomapullonkin nappasin sillo keikalla. Mysteeriksi sitte jää että missä toi plektra oli koko tän ajan roikkunu.
Ei tunnu todelliselta... <3
"The members even stepped down from the stage often and let the fans touch them freely."

2 HUGS ... ONLY FOR ME .... ;_______;

OKEI JOOJOO KETÄÄ EI KIINNOSTA JA MUT HALUTAA MURHATA KOSKA FANITYTTÖILEN MUT EHKÄ MÄ NYT LOPETAN TÄÄ VAA OLI IHA PAKOLLINEN .. XDDDDDD
"It was also positive to see that even those who had came to queue early in the morning, looked so enthusiastic! The atmosphere was truly awesome from the beginning."

pakko myöntää, et olin aika saatanan ekstaasissa XDDDDD

Feather_--Luonut: Feather_Torstai 02.06.2011 16:35



Keikalle halajan takaisin ;_;<5

Feather_--Luonut: Feather_Keskiviikko 25.05.2011 23:55




Nyt sen sitten latasin.

S30822/05Luonut: S308Tiistai 24.05.2011 00:42

D oli aivan mahtava (*´3`)~! Pitkään aikaan ei oo tullu mistään keikasta niin tuskasta jännitystä... Enkä muutenkaan olettanu et tulisin näkemään Asagia livenä Suomessa.
Hrjtfkldpdo en oo koko päivään oikein pystyny mihinkään järjelliseen, joten en taida selittää sen enempää...
COME BACK ALREADY !

tähtisädetikku--Luonut: tähtisädetikkuTiistai 24.05.2011 00:41

ehkä mä nyt kirjotan keikkaraportin viimeinkin ...........

mut siis kummiskin joo.
aamuseiskalta oltiin jonottamassa ja keikka ittessään oli loistava, mitä nyt sitä jononmuodostushäslinkiä lukuunottamatta (kertokaa mulle toki mikä on glorian aluetta ja mikä ei.........)

ja sori nyt vaan sillekin, jota runttasin kylkeen kunnolla q mua hermostutti q se paino mut vähän väliä siihen turva-aidan päähän, ei ollu mukavaa .... vaikka sanoinki sille nätisti pari kertaa et hei pliis, voitko pysyä vähän kauempana, koska siinä oli tilaa peruuttaa hmph.

aaa ja jonotusseura oli ehkä parhainta ♥ joten kiitos teille ihanat ! ;_;
ja hui uskalsin nähdä @reikyrou n, ei se ollu pelottava, voiiii se oli suloi ♥
ja reina hmm sottas mun käden ....

hmhmmhmh ainii, oon varma, et ruiza on hikarun kadonnut veli. se käyttäytyy lavalla ihan q hikaru ............ en kestä. hmph.

ja sit ööö öööö ööö en muista yhtään missä järjestyksessä niitä biisejä oikein tuli mut aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Feather_--Luonut: Feather_Maanantai 23.05.2011 16:47

Der König der Dunkelheit & 無垢なる薔薇の祈り ♥Oli muuten ensimmäinen keikka, jossa mä taisin itkeä aivan tunteiden huuruissa.

Halasin melkein kaikkia jätkiä,se tuntu epäansaitulle.
Sain Tsunehiton ja Ruizan plektran.

Kiitos ihmisille keikasta, oli aivan mahtavaa. Vaikkei sitä keikkafiilistä ensin ollutkaan.
Nonii, nyt on keikka takana ja mielettömän hyvä fiilis lukuunottamatta sitä haikeaa oloa mikä meinaa väkisinkin puskee päälle.

Keikka-aamuna tultiin bestiksen kans Glorian lähettyville noin puol seittemän aikoihin. Aluks oltiin mäkkärin kulmilla mut sit tajuttiin et Glorian vastaiselle kadulle tulee koko ajan lisää porukkaa. Siinä vaiheessa ei huomattu et ihmisii ois ollu muualla oottamas ku siellä, joten mentii sit sinne missä muutkin. Vähä kyllä ihmeteltiin kun eikös ihmisten ois pitäny olla siltä kadulta kokonaan pois...

Noh, sitte sinne kauemmas muodostu uus porukka ja meille sanottii et pitää tulla pois jos ei haluu et joutuu jonon perälle. Mentii sit ihan suosiolla sinne kauemmas pois kadulta ja käveltii seittemältä Glorian eteen kilpaa sen ekan porukan kans...eli riidoilta ei taaskaan vältytty. Oltii kuitenki tyytyväisiä paikkoihimme ja siitä se pitkä jonotus sit alko. Harmitti ku oli niin kylmä mut onneks oli hyvää seuraa ettei yksin tarvinnu siinä väristä.

Keikka tosiaan myöhästy puol tuntii ja jonottaminen pidenty tunnilla, mut sit ku pääs sisälle nii oli ihan mahtava fiilis. Ostin t-paidan, liput ja sit myöhemmin julisteen. Päästiin unelmapaikoille Tsunehiton eteen toiseen riviin. Siinä vaiheessa oikeesti tuntu et nyt se jonotus sitte palkittiin. Oli ihanaa. Keikka oli mahtava! Joskin Asagin mikki oli soittimiin nähden liian pienellä niin ei meinannu oikein kuulla :/ Mutta kaikin puolin nautin keikasta sairaasti.

Just ku aattelin et tää ei voi tästä enää paremmaks muuttua niin nappasin Tsunehiton juomapullon <3 Sen jälkeen viimeistään olin ihan paratiisissa sillä hän sattuu olemaan ehdottomasti lempparini bändistä. Olin myös ihan hemmetin ilonen että bestis sai myös kyseisen basitin juomapullon kiinni joten voitiin sit molemmat hehkuttaa sitä toisillemme ilman et jommalle kummalle ois tullu paha mieli.

Mieleen jäi myös hyvin se kun Hiroki tuli lopuks meidän eteen tervehtii faneja ja pörrötti mun hiuksia viel entistä enemmän sekasin mitä ne siinä vaihees oli XD Nimmarit sain, ikävä jäi ja kaikki bändiläiset oli aivan mielettömän mahtavia...Toivottavasti pääsevät viel tulevaisuudes Suomeen koska tämä tyttö aikoo olla satavarmasti siellä!

Tuossa se nyt oli, hyvin hyvin hyvin tiivistettynä mutta en oikeen meinaa saada mitään järkeviä ajatuksia päästäni täl hetkel joten ihme et sain noinkin paljon kirjotettuu. Yukihana on puhunut.
« Uudemmat -