IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
BLOCKFEST 2011 OFFICIAL !
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
11.3.2011
Tilastot
Käyntejä: 2069
Koko
28 jäsentä
Tyttöjä: 19 (68 %)
Poikia: 9 (32 %)
Keski-ikä
22,3 vuotta
Otos: 14 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,2 vuotta
Ylläpitäjä
BLOCKFEST

Jäsenet (28)

ha-nnaaTombb`sarpanevaBLOCKFESTemmihomoannau`jjjjanskuviljausal-jåpåFMIX4nnika-jassuassking_allunaikou-m0ioonpissis

Kuvaus

19.8.2011 19:00 - 21.8.2011 07:00
Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest järjestetään jälleen tänä syksynä Tampereella. Katukuvassa kuuluvan ja näkyvän nuorisomusiikkitapahtuman päivämäärät ovat 19.-20.8.2011 ja tapahtumapaikkana edellisistä vuosista tuttu Tullikamarin Pakkahuone ympäristöineen.

Historiansa neljättä kertaa pystytettävä tapahtuma palaa entistäkin suurempana ja kauniimpana, sillä suunnitteilla on sijoittaa Pakkahuoneen kupeeseen Tullintorille suurteltta, jolloin erilaiset palvelut on helpompi järjestää tuhansille vieraille. Hiphop-musiikin lisäksi ohjelmistossa tulee olemaan katutanssia ja erityinen Street market -alue vapaa-ajan tuotteille.

Blockfestin ulkomaisina tähtinä on nähty amerikkalaisia erikoisvieraita kuten Clipse, Capone N´Noreaga ja Freeway & Jake One, Ruotsista festivaaleilla ovat vierailleet mm. Looptroop Rockers ja Adam Tensta. Kotimaisista artisteista lavan ovat vallanneet kaikki kovimmat kärkinimet Fintelligensin, Asan, Cheekin ja Petri Nygårdin johdolla, kymmenien muiden esiintyjien lisäksi. Joka vuosi yksi uusi tulokas on päässyt esiintymään suurfestivaaleilla myös yleisöäänestyksen perusteella. Ensi syksynä luvassa on jälleen Suomen kovin artistikattaus.

Aiempina vuosina hyväntuulisissa merkeissä ja ilman järjestyshäiriöitä sujunut Blockfest toivoo saman yhteishengen jatkuvan tänäkin vuonna.


Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest julkaisee nyt ensimmäiset artistikiinnityksensä. Tampereella 19.-20.8.2011 Tullikamarin Pakkahuoneella ja Tullintorilla järjestettävän festivaalin avauspäivää tahdittavat palkitut esiintyjät.
Rap-artisti Asa tuo tällä kerralla mukanaan yhdeksänmiehisen Jätkäjätkät-joukkonsa. Asa itse on Emma-, Femma- ja Teosto-palkittu esiintyjä, jonka uusi sooloalbumi ”Jou Jou” nousi heti ilmestyessään Suomen virallisen albumilistan kakkoseksi.

Asa - Hip Hop Hurraa / http://www.youtube.com/watch?v=fgSDREhwPHE
Jätkäjätkät - Joku Saa Tietää / http://www.youtube.com/watch?v=VvJmvAiCvGg

Perjantaina estradille nousee myös Paleface, uunituore Emma-palkittu vuoden miessolisti, jonka albumi “Helsinki - Shangri-La!” myi kultaa vain kuukaudessa ja toi pitkän linjan artistille Etno-Emman.

Paleface - Helsinki - Shangri-La / http://www.youtube.com/watch?v=SRYM0DEnvYc

Kolmannen nyt julkistettavan kiinnityksen Jukka Pojan reggaerytminen sooloalbumi “Kylmästä lämpimään” kohosi myös albumilistan kakkoseksi ja sai Emma-ehdokkuuden.

Jukka Poika - Mielihyvää / http://www.youtube.com/watch?v=31G6fxYJcJE

Myös tänä vuonna yksi uusi suomalainen tulokas pääsee esiintymään suurfestivaaleilla yleisöäänestyksen perusteella. Lisää artisteja julkaistaan lähes joka viikko.

---

UUSIA ARTISTEJA JULKISTETTU 17.3

Kaupunkifestivaali Blockfest onnistui kiinnittämään esiintyjäkaartiinsa toivotut vahvistukset, kun Rähinä Records levy-yhtiö tuo kovimmat artistinsa estradille. Tampereella 19.-20.8.2011 Tullikamarin Pakkahuoneella ja Tullintorilla järjestettävän festivaalin lauantaipäivänä nähdään kesän ainoa Rähinä Live -spektaakkeli. Kaksituntisessa ilotulituksessa lavalle nousevat Fintelligensin voimakaksikko Elastinen ja Iso H, albumilistalle esikoislevyllään kiivennyt nuori lupaus Puhuva Kone, debyyttilevynsä julkaissut Timo Pieni Huijaus sekä Spekti, Tasis ja Uniikki, jotka tulevat yllätysvieraineen pitämään vähintään yhtä hauskaa kuin edelliskesänä.

Myös Rähinän kirkkain tähti Emma-palkittu Cheek saapuu Blockfesteille jatkamaan siitä, mihin viime vuonna jäätiin. Tänä vuonna artistin keikalle saapuu myös vierailijoita sekoittamaan omat mausteensa jo ennestään pippuriseen lavashowhun. Cheek pokkasi albumistaan ”Jare Henrik Tiihonen 2” jo kolmannen peräkkäisen kultalevynsä.

Rentoja reggae-rytmejä jakaa puolestaan Raappana. Dancehall-artistinakin nähdyn lahtelaisen viime syksynä julkaistu toinen studioalbumi ”Maapallo” nousi välittömästi Suomen albumilistan ykköseksi.

Kotikenttäedun saa sen sijaan Maajoukkueestakin tuttu Idän Ihme, joka tuo mukanaan Kalevan Komitean.

Historiansa neljättä kertaa pystytettävä Blockfest järjestetään tänä vuonna entistäkin suurempana. Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin tähtinä on vuosien varrella nähty useita ulkomaisia artisteja kaikkien kotimaisten kärkinimien lisäksi. Blockfestin liput tulevat myyntiin maanantaina 4.4.

_______________________________________________________

UUSIA ARTISTEJA 24.3

SMC LÄHIÖROTAT

EDU & DAVO

RUUDOLF & KEMMURU

Kaupunkifestivaali Blockfestilla on kunnia julkistaa lisää ainutlaatuisia esiintyjiä Tampereella 19.-20.8.2011 Tullikamarin Pakkahuoneella ja Tullintorilla järjestettävään tapahtumaan.

Miljoonia katselukertoja YouTubessa, kansainvälistä kulttisuosiota ja loppuunmyytyjä keikkoja... Viime vuoden kovimman ilmiön, SMC Lähiörottien Skatemaniacs-elokuvan pohjalta syntyneeseen kokoonpanoon kuuluvat rastapäinen Juno, sikareita tuprutteleva Avionin Prinssi, Pakilan nugetti Thono Slowknow ja sekakäyttöpingiksessä ansioitunut Erä-Koira. Harvoin keikkaileva ja vielä harvemmin festivaaleilla nähty SMC tuli tunnetuksi hittibiisistä "Hoodrats".

Esiintyjäkaartia täydentävät myös suomiräpin todelliset luottomiehet. Pitkän linjan artistit, Edu Kehäkettunen ja Davo Isotaaki, ovat nyt No Smoking Team. DJPP:n kanssa tiivistä yhteistyötä tehnyt Edu on julkaissut kaksi virallista pitkäsoittoa sekä "Räppäävä älykääpiö" -kulttiklassikon, kun taas Asan ja Ken Ringin kanssa pyörinyt Davo on tehnyt tiiviiseen tahtiin vierailuja arvostetuilla pitkäsoitoilla kuten "Helsinki - Shangri-La". Blockfesteillä duolta kuullaan uunituoretta materiaalia.
Suomen karismaattisimpien live-esiintyjien joukkoon lukeutuvat Ruudolf ja kolmihenkinen Kemmuru saapuvat Blockfesteille yhteisen keikan voimin. Molemmat ovat nauttineet yleisön suosiosta jo esikoislevyistään lähtien ja julkaisivat nyt muutaman vuoden tauon jälkeen erinomaiset pitkäsoitot Monsp Recordsin kautta. Tällä keikalla eivät timanttiset ikivihreät lopu kesken!

Historiansa neljättä kertaa pystytettävä Blockfest järjestetään tänä vuonna entistäkin suurempana. Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin tähtinä on vuosien varrella nähty useita ulkomaisia artisteja kaikkien kotimaisten kärkinimien lisäksi. Blockfestin liput tulevat myyntiin maanantaina 4.4.

____________________________________________

UUSIA TÄHTIÄ ETSITÄÄN BLOCKFESTEILLA !

Kaupunkifestivaali Blockfest on koko historiansa aikana antanut aina myös tuntemattomille suuruuksille mahdollisuuden nousta tähdeksi tähtien joukkoon hiphop-genressä. Tampereella 19.-20.8.2011 Tullikamarin Pakkahuoneella ja Tullintorilla järjestettävässä tapahtumassa paikka auringossa on nyt tarjolla entistä useammalle.

Blockfest, Hype Records sekä Suomihiphop Ry järjestävät demokilpailun, jossa voittajalle on tarjolla levytysmahdollisuus. Artistit ja yhtyeet, joilla ei ole levytyssopimusta, voivat lähettää festivaalin järjestäjille MP3-tiedoston, joka sisältää yhden kappaleen. Raati valitsee kuusi potentiaalisinta esiintyjää, jotka nousevat festivaalin estradeista Hypestagelle. Yleisö voi esitysten aikana ja niiden jälkeen äänestää suosikkiaan.

Voittaja pääsee julkaisemaan hittisinglensä virallisten kanavien kautta ammattilaisten tukemana, ja saa myös mahdollisuuden albumisopimukseen. Raati voi palkita myös useamman esiintyjän. Tarkemmat demojen lähetysohjeet löytyvät festivaalin kotisivuilta 1.4. alkaen.

Historiansa neljättä kertaa pystytettävä Blockfest järjestetään tänä vuonna entistäkin suurempana. Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin tähtinä on vuosien varrella nähty useita ulkomaisia artisteja kaikkien kotimaisten kärkinimien lisäksi. Blockfestin liput tulevat myyntiin maanantaina 4.4. Lippupalvelun ja Tiketin myyntipisteisiin sekä valikoituihin erikoisliikkeisiin.

_________________________________________________________

4.4

Tampereen ydinkeskustassa 19.-20. elokuuta järjestettävän kaupunkifestivaali Blockfestin ohjelmisto täydentyy ajankohtaisilla esiintyjillä.

Mittavaan artistikatraaseen liittyy tuoreella ”Kaikki tai ei mitään” -pitkäsoitollaan kultaa myynyt Petri Nygård. Suomen googlatuimman hahmon titteliä kantava Nygård tekee Blockfesteillä poikkeuksellisen esiintymisen, sillä keikan aikana kuvataan rääväsuun uusi musiikkivideo. Näin ollen yleisölle tarjoutuu mahdollisuus päästä osaksi niitä miljoonia katselukertoja, joita soittolistoja dominoiva "Selvä päivä" -single on kerännyt YouTubessa.

Urheiluaiheisilla kappaleilla ratsastava ja läpimurron partaalla keikkuva helsinkiläisduo Jare & VilleGalle on puolestaan luvannut tuoda paikan päälle yllätysvierailijoita. Yhtyeen huhtikuussa julkaistavalla debyyttialbumilla ”Mustaa kultaa” kuullaan mm. Helsingin IFK:ssa kiekkoilevaa Siim Liivikiä. Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin ohjelmistoon on luvassa vielä täydennyksiä sekä kotimaisten että ulkomaisten esiintyjien osalta.
Uusien artistikiinnitysten myötä käynnistyy myös Blockfestin lipunmyynti. Historiansa neljättä kertaa pystytettävä Blockfest järjestetään tänä vuonna entistäkin suurempana, silti sekä päivä- että kahden päivän lippujen hinnat ovat edellisen vuoden tasolla.

Liput nyt myynnissä Lippupalvelussa , Tiketissä sekä alan erikoisliikkeissä.

http://www.blockfest.fi
http://www.facebook.com/blockfest

Uusimmat blogimerkinnät

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.