IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
30.3.2011
Tilastot
Käyntejä: 1 005
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
19,3 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 19,3 vuotta

Jäsenet (1)

Heathless

Kuvaus

Ohjaaja: Justin Lin

Pääosissa: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Tyrene Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky.

Vin Diesel ja Paul Walker nähdään muiden Fast & Furious -elokuvien tähtien kanssa sarjan viidennessä osassa. Uusimmassa elokuvassa entinen poliisi Brian O'Connor (Walker) ryhtyy ex-vankilakundin Dom Toretton (Diesel) lain tuolla puolen operoivaksi kumppaniksi.

Sen jälkeen kun Brian ja Mia Toretto (Jordana Brewster) auttoivat Domin vankeudesta vapauteen, he ovat ylittäneet lukuisia esteitä karistaakseen virkavallan kannoiltaan. Päädyttyään Rio de Janeiroon heidän on vapautensa ansaitakseen hoidettava vihonviimeinen keikka. Kootessaan huippuajajien eliittitiimiä he tietävät, että ainoa mahdollisuus päästä lopullisesti vapauteen tarkoittaa heidän tappamiseensa pyrkivän korruptoidun liikemiehen kohtaamista. Mutta heidän kintereillään on muitakin.

Laskelmoiva poliisi Luke Hobbs (Dwayne Johnson) ei koskaan kadota kohdettaan. Kun hänelle annetaan tehtäväksi jäljittää Dom ja Brian, hän käynnistää iskuryhmänsä kanssa täydellisen hyökkäyksen napatakseen miehet. Takaa-ajajien haravoidessa Brasiliaa Hobbs huomaa ettei voi erottaa hyviä tyyppejä pahoista. Hänen on luotettava vaistoonsa ajaakseen saalinsa nurkkaan…ennen kuin joku muu ehtii ensin.

http://www.finnkino.fi

Uusimmat blogimerkinnät

  • ♥♥JEEE luonut Heathless 08.05.2011 02:35

    Jumalauta että oli hyvä leffa: Fast & Furious 5 !! Just se...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.