IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
11.5.2011
Tilastot
Käyntejä: 399
Koko
51 jäsentä
Tyttöjä: 35 (69 %)
Poikia: 16 (31 %)
Keski-ikä
24,3 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,0 vuotta
Valvojat
-_tytsä_-, ch^, G-S, TepSu_, PikachuNia, ALINASD, nennakinGi-, Toniiii81, mikls, Biiks, proohepe, -IidaA`, Rikuh, popeda91, amsugrr_, snoep, ...

Jäsenet (51)

^^kujala93^^^s_tu-lolli-HendskuReettäö`ALINASDjjereehh-IidaA`Jonny-BoyRikuhBiiksrripsa]BloodyFrostNinhu__Virinea_G-S
« Uudemmat - Vanhemmat »

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANALauantai 17.08.2013 18:55

haha oisin kuulemma päässy lastenlipulla junassa, konnari oli ihan hämmentyny ku sanoin et oon 20 ::DDD

MetelimestariLapsellisuusLuonut: MetelimestariTorstai 05.01.2012 03:11

Tiedän, että olen 36-vuotiaaksi aika lapsellinen. Jossain suhteessa pidän sitä hyvänäkin asiana. Mutta en tiedä, mitä ajattelisin, kun ihmiset valittavat minun lapsellisuudestani. En edes ole varma, mikä on se varsinainen asia, mikä heitä siinä häiritsee. Mielestäni olen kohtalaisen vastuuntuntoinen enkä halua tehdä muille mitään pahaa. Olen miettinyt, että pitäisikö minun käyttäytyä heidän mielestään miehekkäämmin. Näkevätköhän he minun sukupuolettomat luonteenpiirteeni lapsellisuutena?

Olen ajatellut, että lapsellisuuteni takia tulen paremmin juttuun itseäni nuorempien ihmisten kanssa. Pari vuotta sitten minulla oli lyhyen aikaa yksi 20-vuotias kaveri. Vaikka hän oli minua aika paljon nuorempi, hänkin sanoi minua lapselliseksi. (Kieltämättä hän oli itsekin monessa suhteessa lapsellinen. En sanonut sitä hänelle, koska en halunnut loukata häntä). Olen myös tekemisissä joidenkin selvästi itseäni vanhempien ihmisten kanssa. Mietin joskus, että pitävätköhän he minua ihan pikkuvauvana.
« Uudemmat - Vanhemmat »