IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Machine Head @ Tampere 5.11.2011
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
22.6.2011
Tilastot
Käyntejä: 1 454
Koko
13 jäsentä
Tyttöjä: 2 (16 %)
Poikia: 11 (84 %)
Keski-ikä
20,8 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,8 vuotta
Valvojat
tamperene

Jäsenet (13)

swgJoonaDrumsliskojezbatampereneForcerSypriaPärtZiLocustOfBloodAndSalt^Pipampu^

Kuvaus

5.11.2011 20:00 - 01:00
Äärimmäisen tiukoista live-keikoistaan tunnettu yhdysvaltalainen metallibändi Machine Head saapuu konsertoimaan Tampereelle ja Helsinkiin osana “The Eight Plague” -kiertuettaan. Syksyllä uuden albuminsa julkaiseva yhtye esiintyy Tampere-talon Sorsapuistosalissa lauantaina 5. marraskuuta ja Helsingin The Circuksessa heti seuraavana iltana. Kiertueen lämmittelijöinä nähdään brittiläisbändi Bring Me The Horizon sekä yhdysvaltaisyhtyeet DevilDriver ja Darkest Hour. Keikkojen lipunmyynti käynnistyy maanantaina 27. kesäkuuta.

Tampereen keikka järjestetään poikkeuksellisesti Tamperetalon sorsapuistosalissa Pakkahuoneen ollessa varattuna muuhun käyttöön. Tämän vuoksi kaikki lipunmyynti tapahtuu Lippupisteen myyntipisteistä, eikä tamperelaisille tutuista Tiketin tai Lippupalvelun pisteistä saa tähän konserttiin lippuja.

Suomessa useasti vieraillut Machine Head lukeutuu modernin metallin kärkiyhtyeisiin. Albumit “Through the Ashes of Empires” (2004) ja “The Blackening” (2007) ovat taanneet Machine Headille hurjan suosion, palkintoja ja kehuja. Syksyksi on odotettavissa uusi mestariteos, jolta on saatu jo esimakua “Locust”-singlen muodossa. Bändi on itse kuvaillut tulevaa levyä luonnolliseksi jatkumoksi “The Blackening’stä”, mutta soitto soi tällä kertaa entistäkin raskaammalla otteella.

Bring Me The Horizonin tiukka metalcore-tykitys on valloittanut täysiä saleja jo aikaisemminkin Suomessa ja ennen marraskuun keikkojaan yhtye nähdään tähdittämässä Ruisrock-lauantain esiintyjäkattausta. DeviDriverin kasvavaan suosioon on myös vaikuttanut ahkera kiertäminen ja yleisöjen vakuuttaminen fani kerrallaan. Parhaillaan bändi kiertää Etelä-Amerikkaa. Darkest Hourin kylmäverinen sekoitus hardcore-punkia ja raskasta metallia on kerännyt varauksetonta ihailua sekä fanien että kriitikoiden keskuudessa.

La 5.11.2011 Tampere, Tampere-talon Sorsapuistosali (ovet klo 18, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18). Lipunmyynti alkaa 27.6. Lippupiste.

Uusimmat blogimerkinnät

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.