IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
28.6.2011
Tilastot
Käyntejä: 540
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1

Jäsenet (1)

|Kameli_Raider|

Kuvaus

Yleismiitti kaiken karvaisille (ja karvattomille) otakuille, joka järjestetään Lahdessa elokuun ensimmäisenä lauantaina 6.8.

Miitti alkaa rautatieasemalta, noin klo 11-12. Porukka lähtee viimeistään klo 12:30 kohti Pikku-Veskua, ja jos joku on ilmoittautunut tulevansa bussilla ja jäävänsä linkkuasemalle, niin otamme nämä mukaan kulkiessamme bussiaseman ohitse puistoon.

Päivämäärää ei olla vielä päätetty, mutta jotta se ei osuisi minkään conin päälle, niin ainoat mahdolliset miittauspäivät on 23.7 (lauantai) tai 24.7 (sunnuntai)[/b], joista toinen tullaan valitsemaan pian.
Alla on kysely, johon vastaamalla pääsee vaikuttamaan, kumpi päivä tullaan valitsemaan.
HUOMIOOOO!! Miitti tulee ehkä siirrettyä, sillä Jalle ei pääse paikalle, joten käykäähän vastaamassa alla olevaan kyselyyn (linkkinä), jotta saadaan päätettyä, siirtyykö miitti vaiko ei.
>Kyselyyn<

Porukan koosta riippuen miitti järjestetään joko Pikku-Veskussa (puisto) tai Sibeliustalon takana.
Näillä näkymin Sibeliustalossa ei ole ohjelmaa, joten ainakaan häätöjä ei ainakaan pitäisi tulla. Mutta tilaa riittää satamassa vaikka kuinka, mutta kuitenkin jätetään liikkumavaraa sivullisillekin, joten pysytään aika yhdessä kasassa.

Jos sää suosii, niin olemme kokoajan ulkona, lukuunottamatta ruokailua.
Käymme siis osissa syömässä miittailijoiden halujen mukaan esimerkiksi Hesburgerissa, McDonald'sissa, Subissa tai vastaavassa.
Ajatuksena oli itse asiassa se, että jos mahdollista (lue= jos on hyvä sää), niin ruoan voisi ottaa mukaan ja syödä sitten miittipaikassa, jotta mäkkärien ja hesejen muut asiakkaat eivät järkyty näystä, jos suurimmalla osalla miittailijoista on mitä oudoimpia cossiasuja.

Cosplayasuista sen verran, että pukupakkoa ei ole, mutta jos otat puvun (mikä on suotavaa), niin tähän miittiin ei kuitenkaan ehkä mielellään oteta mitään aivan 'pellepuvuilta' näyttäviä (ulkopuolisen silmään), tai liian massiivisia.

Myös Neuvostoliitto ja natsimerkit ja -liput, sekä muut oheistuotteet, joista näkee niiden 'tarkoituksen', tai muuta vähänkin muiden suuntauksia yms loukkaavia esineitä, asuja tai vastaavaa, ei oteta mukaan. Tämä vain sen takia, että tosiaan säästymme pahoilta katseilta jne.

Suurimmat propit kannattaa jättää kotiin, ja selkeästi aseilta näyttävät jätetään myös pois, mutta jos on asuun kuuluvaa esim. valtikkaa, joka näyttää vaarattomalta, voi ottaa mukaan.

Mutta jos oikeasti asuun kuuluu jotain, mikä saattaa olla käytännössä vaarallinen ja se kuuluu hahmon 'varusteisiin' yms, niin saa ottaa mukaan. Nyt puhunkin esimerkiksi Naruto-sarjan hahmojen perusase kunaista ja Hetalian Unkari-hahmolle kuuluvasta paistinpannusta.

Jos otat sellaisen propin siis mukaan, niin et kuitenkaan mene sohimaan sillä jokaista vastaan tulevaa, kiitos.

// Jos FFFight tulee järjestettyä miitissä, niin silloin tietysti saa käyttää hyödykseen hyökätessään, mutta iskuja ei tietenkään viedä loppuun, koska sitten sattuu. //

Miitin ylläpitäjät & järjestäjät:
[Jalle] ja ________

Miitin muut valvojat:
__________ ja _________

Tarvitsemme siis pari valvojaa ja toisen, joka järjestää miitin kanssani. Joten jos olet halukas antamaan apua, niin kerrothan toki. Ja jokainen miittiläinenhän on valtuutettu katsomaan, etteivät muut tee typeryyksiä, mutta pitää huolen, ettei itsekään altistu siihen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.