IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
25.7.2012
Tilastot
Käyntejä: 2 456
Kommentteja: 3
Koko
12 jäsentä
Poikia: 12 (100 %)
Keski-ikä
29,7 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Poikien keski-ikä: 29,7 vuotta
Valvojat
Northerntiger, Aurisgale, RepoFox, Kornholic, Emponator

Jäsenet (12)

kaardemummaCRepoFoxAurisgaleKornholicNortherntigerZonidasJanmeebaOuchcptnkirkMegiddo_FlameEmponator

Kuvaus

Vaihtoehtoisen Todellisuuden Spesialistit.
PLAYSTATION 3 yhteisöstä lähtenyt idea laajemmasta pelisivustosta mikä perustettiin naamakirjaan.
arsmall.jpg

Aiheina siis: Konsoli- ja PC-pelit ja niiden ympärille liittyvät aiheet. Myöskin muu viihde, elektroniikka ja tiede sallittuja aihepiirejä.

https://www.facebook.com/Alternative.Reality.Specialists

Uusimmat blogimerkinnät

Kommentit

(1) Uudemmat »
13.08.2012 01:12<Aukush>Onko muille käyny niin, ettei enää näe painajaisia? Mun viimeisimmästä painajaisesta on aikaa jo vuosia. Jonkin aikaa oon pelannu nyt Dead Space:a ja oon hyvinkin pettynyt koko peliin.. Lisäksi oon katsonu sellaset leffat ku: The Thaw, Growth ja tän uusintaversion The Thing:stä.. Onko leffojen/ pelien taso laskenu niin paljon, vai oonko vaan liian tottunu kaikkeen niin että ne enemmän naurattaa ku pelästyttää?.. Jatkokysymys: Voiko joku suositella jotain mikä sais "puntit tutisemaan"?
13.08.2012 08:58<Emponator>Omat painajaiset on kans enemmän arkielämään liittyviä, jotain epäonnistumisia duunissa jne. En oikeen osaa pelätä mitää leffoja jne, mut Amnesia on sen verran ahdistava et en haluu pelata sitä. Kokeillu muutaman kerran alottaa mut aina noin 10minuutin jälkee tullu semmonen fiilis et miks mä tätä pelaan ku en nauti pätkääkään tästä.
13.08.2012 09:21<Aukush>Tarvii koittaa noita, kiitoksia. Pentuna tuli tosiaan nähtyä painajaisia.. Esimerkiksi Poltergeist vei unet melkein viikoksi. The Entity oli toinen, josta siitäkin väitettiin että olisi tositapahtumiin perustuva.. Molemmat tehty 80-luvun alkupuolella, niinku minäkin. Pentuna yleisin painajainen oli kuitenkin sellanen että taivaalla lenteli jotain avaruusaluksia, kuu oli räjähtänyt kappaleiksi ja uni päätty aina siihen että itse jäin tulipallon alle kun kuun kappale syöksyi ilmakehään ja törmäsi maahan.
13.08.2012 09:54<Ouch>Omatkin painajaiset enimmäkseen läheisiin liittyviä. Joskus näen "jatko-osia" jopa vuosia sitten nähtyihin painajaisiin. Niistä tulee hauska deja vu -ilmiö. Kerran ihan tässä parin viikon sisällä näin painajaista kun olin pelannu just ennen nukkumaanmenoa L4D2 :D
13.08.2012 10:07<Megiddo_Flame>Ei o kans ikin pahemmi tullu leffoist painajaisii, lähinnä mun koira kuolee niis vähintää raa'asti ja kaikkee muut paskaa. Pikkusena näin aina painajaisii susista, aina ihmetelly sitäki ku suorastaa rakastan niitä elukoita :'D
13.08.2012 12:09<Ouch>@jheriC: Muistaakseni en oo ikinä päässy räiskimään unissa, mutta pakenemista ja taistelua muuten on usein. Jotain zombin kaltaisia on yleensä perässä. Ja turhan usein joku läheinen on unessa jotenkin seonnut ja pitää puolustukseksi hakata niitä :/
13.08.2012 12:43<Megiddo_Flame>Kaveri sano aikanas et sit vast o pelannu liikaa jotai ku joku bossi tulee unii. Ja näin tapahtu, FF VIII Omega Weapon tuli moikkaamaa eikä ollu kauhee kivaa ku se runkkari oli iha yht vittumaine ku pelissäki xD
13.08.2012 15:25<Aukush>Fudge.. Olin kokonaan unohtanu tän: http://www.anssi.fi/pelaajat-oppivat-hallitsemaan-uniaan/ Tosiaan, ennen ku alkoi tää perhe-elämä ja oli aikaa pelata enemmän, ni muistankin pystyneeni ohjailemaan omia uniani, unet jää sillon paremmin mieleenkin. Ehkä tiedostamattani nykyään vaan blockaan kaikki painajaiset..
13.08.2012 16:56<cptnkirk>ite en kyllä ole nähny pitkään aikaan painajaisia. muistaakseni joskus yläasteen alotettuani näin painajaista viimeksi yhdestä v*ttumaisimmasta opettajasta koko koulussa. :P joskus pienempänä toki tullu jostain elokuvista painajaisia, muistaakseni ainakin hohdosta tuli joskus seitsemän vuotiaana pitkäksi aikaa painajaisia kun vanhemmat serkut pakotti kattomaan.. :D muta jos pelottavia pelejä etsii nii itellä ei tule kovin muita mieleen kuin amnesia, taino eipä se nyt NIIN pelottava ole, ehkä hieman ahdistava. mutta nyt vasta tuli vastaan sen niminen peli kuin slender. whiteboy teki siitä video ja aika pelottavalta vaikutti. siis pelin ideana on kerätä pimeässä metsässä kahdeksan jotain lappua, ilman että slender mies saa kiinni. siis tälläsen käsityksen itse sain. siis pelihän on vaan sellanen ''minipeli'', mutta silti aika pelottavan olonen. http://www.youtube.com/watch?v=PFkHK5jwFfc <- tossa linkki siihen. toki jos ei halua spoilaantua pelistä ja haluaa ite koittaa onko pelottava niin en suosittele kattomaan. :D
13.08.2012 17:37<Janmeeba>@Aukush: Kiitos, kun linkitit tuon artikkelin! En tiennyt kyseisestä tutkimuksesta, mutta tuo osui tarkalleen mun mielenkiinnonkohteisiin: unet, psykologia ja pelit(kahteen ekaan liittyen Inception)! :D En muista, milloin olen viimeksi nähnyt painajaisia, mutta muistan vieläkin selvästi, miten lapsena mulla oli monesti/aina vaikeuksia saada unta, kun en voinut(tai oli ainakin suuria vaikeuksia) lakata ajattelemasta yhtään mitään ja vajota siihen tiedostamattomaan tilaan. Sitä aina odottelin tuskassa, mutta nykyään hallitsen 99%:sti, jos en kaikkia, uniani! :D Enkä muista mistä lähtien näin on ollut. Niin ja itsekään en muista jälkeenpäin kaikkia uniani.
13.08.2012 17:51<Janmeeba>Miksi muuten haluatte pelätä tai aiheuttaa pelon tunteita itsellenne? Itse pelkään helposti kaikkia kauhuelokuvia ja -pelejä, enkä siis katso ja pelaa niitä yhtään(poikkeuksena tykkäsin tosin katsoa Raumooglen Amnesia-videoita, koska niissä on myös huumoria). Yllätyin jopa, kun en nähnyt yhtään painajaisia katsottuani kavereiden kanssa jonkun Saw:n(en muista monesko jatko-osa kyseessä oli, ehkä kolmas?). Lapsena katsoin Jason X:n enkä nähnyt painajaisia. Olen myös katsonut Qube-elokuvia ja muistan vieläkin, kun jossakin huoneessa siellä aika kului yhtäkkiä nopeasti ja joku pari(saattoivat olla rakastavaisia) kuihtui ruumiiksi siellä, näytti aika kauhealta. :P Sen muistan vielä, että etenkin lapsena mulla oli aina selittämätön halu katsoa/tutkia kauhuelokuvien kansia, vaikka tiedän, että nekin voi olla pelottavia. Ja kerran telkkarista tuli joku outo kauhuelokuva, mutta en muista ikääni silloin, vaan ainoastaan sen, että siinä elokuvassa oli joku kesäisen aurinkoinen päivä ja ulkona pihalla pieni poika ja tyttö(varmaankin sisaruksia) taisivat kiinnostua jotenkin metsästä tai jostakin sillä pihalla tai pihan reunalla olevasta isosta puusta. Tai sitten se oli joku lasten leikkimökki tai joku vaja? Nää on kaikki vaan tällaisia "muistisirpaleita" mun alitajunnasta, mitä ne itse nostaa itsensä mukana mun muistiin. :D
13.08.2012 17:54<Janmeeba>Sori taas kerran superpitkistä kommenteista. :D En voi mitään sille, että mulle tulee ajatuksenjuoksuja ja luennoin kiinnostuksenkohteistani loputtomasti(jälkimmäinen johtuu Aspergeristani[vahvistettu tieto]). XD
14.08.2012 17:41<Aukush>Konsolit on tehty pelaamiseen, ei tietokoneet =) (eli en osaa, enkä halua käyttää vähiä rahojani tietokoneen päivittämisiin).
16.08.2012 15:42<Aurisgale>@Nikotzu: Äh... Omasta mielestä toi Slenderman ei ole yhtään karmiva, enemmän pelin kamalat tekstuurit hirvittävät. No, on toussa kuitenkin hyvä idea, että kuinka tehdään hiipivää kauhua... Toteutus vain ontuu melkoisesti. Taskulamppu on sentään ihan ittesä näkinen ja puut kohtuullisen hyvin tehtyjä... Itse näen pelin vain turhan koomisena... kerää 8 paperinpalaa ja varo jotain huonosti teksturoitua tikku-ukkoa. :D Ei ole tarkoitus provota... vähän ajatus vain karkasi.
16.08.2012 18:27<Aurisgale>@Nikotzu: Mut kyllä tuossa Slendermanissa ollaan menossa oikeaan suuntaan, koska kaikista pelottavinta on juuri se mitä ei näe, mutta jollain tapaa aistii tuntemattoman läsnöolon. Mut ihan hyvä että kehitetään noita Slendermanin kaltaisia pelejä, jos joku tuota peliä jalostaa kunnolla niin siitä on mahdollisuus tehdä todella epämiellyttävän ahdistava.
16.08.2012 18:31<Aurisgale>Amnesiaa muutaman tunnin olen pelannut, mut jotenkin siitä on hävinnyt se kunnon ahdistavuus... kai mie oon vain liian turta kaikelle... Ainoat pelit jotka myönnän ahdistaneen hyvällä tavalla ovat kaksi ekaa Silent Hilliä, Eternal Darkness ja Project Zero (osaa en tosin muista).
16.08.2012 18:33<Aurisgale>Tosin noidenkin pelaamisesta on varmaan 10 vuotta tai jotain sinnepäin.
16.08.2012 19:01<Ouch>F.E.A.R on pelottavin peli mitä oon pelannut. Ei nuo kauhupelit muuten kauheasti kiinnosta, kun tulee välillä ihan perus FPS-pelissäkin säikähdettyä tarpeeksi.
16.08.2012 19:09<Ouch>On kyllä ihan hauska seurata kun joku toinen pelaa, esim. Raumoogle.
16.08.2012 21:28<Ouch>Uusimmat ihan hyvät kauhuleffat mitä oon nähnyt, niin Saw- ja The Hills Have Eyes -sarjat. 2000-luvulla ei ole oikein hyviä tullut. Tai onhan näitä Kuolleiden Aamunkoitto yms. zombileffoja.
16.08.2012 21:37<Ouch>@Zyklonlad: Jep, mutta oli niissä enemmän uskottavuutta kuin monessa muussa joita oon lähivuosina nähnyt.
17.08.2012 03:49<Aurisgale>@Zyklonlad: Kannattaa katsoa muuten Cabin in the Woods, loistava kauhuleffa joka osaa nauraa itselleen ja kaikille lajityypin kliseille. Elokuva ei ole pelottava tai ahdistava, mutta mielestäni siinä on melko helmi idea, ymmärtää vasta kun sen näkee. En odottanut elokuvalta mitään, mutta se oli harvinainen yllätys ainakin itselleni.
17.08.2012 03:53<Aurisgale>Omasta mielestä noi Saw-elokuvat ovat menneet täysin överiksi. Miun mielestä kaikki uusimmat osat ovat kidutus-pornoa jota halua edes katsoa, ensimmäisestä osasta sentään kuitenkin tykkäsin vaikka elokuva onkin enemmän thrillerin ja splätterin risteytys draamalla höystettynä.
17.08.2012 03:58<Aurisgale>Mut varoituksena tuosta Cabin in the Woods -leffasta, ettei kannata lukea siitä etukäteen yhtään mitään, menee koko sen idea muuten pilalle.
17.08.2012 10:56<Ouch>Vaikka ne Saw-elokuvat loppua kohden meneekin vähän överiksi, niin jotenkin pidän suuresti siitä juonesta, joka on hyvin kirjoitettu loppuun asti.
17.08.2012 11:50<Aurisgale>@Zyklonlad: Itekin kävin sen kattomassa leffoissa, mutta koomisinta siinä oli, että emäntä ehdotti kyseistä elokuvaa. Lopulta minä tykkäsin rainasta kuin hullu puurosta, parempi osapuoli ei niinkään hirveästi, vaikka sanoi sen olevan vain ookoo.
17.08.2012 18:59<Ouch>@Zyklonlad: Ai mitä?
17.08.2012 19:28<Ouch>@Zyklonlad: Niissähän on ovelasti kirjoitettu juoni ensimmäisestä elokuvasta viimeiseen. Ensimmäisen juoni on siis pohjaa seuraaville jne.
17.08.2012 21:02<Kornholic>F.E.A.R. 1 on yliarvostettua sontaa. Ainut pelottava asia siinä pelissä oli se helvetin huono pelattavuus. Ensimmäisen ja toisen oon pelannut läpi. Kolmatta aloitin, mutta se oli ihan helvetin huono.
17.08.2012 21:05<Ouch>@Kornholic: Etkö oikeasti säikähtänyt kertaakaan siinä? Siis ykkösessä.
17.08.2012 23:07<Aurisgale>Ei se FEAR aivan toivoton ollut, pelin isoin miinus oli toistuvat ja tylsäksi käyvät taistelut. Onneksi pelin räiskintä oli aikoinaan kohtuullisen näyttävää. Peli tosin ei ollut mielestäni riittävän ahdistava, suvantovaiheet kuitenkin oli viihdyttäviä, kun niitä joskus sattui loputtoman taistelun joukossa sattuvan. Pelin lopussa oli sentään sopivan yliluonnollinen fiilis.
18.08.2012 13:46<Kornholic>@Ouch: Siinä kohtaa, kun menet tikkaita alaspäin ja Alma kävelee sua kohti.
18.08.2012 14:00<Ouch>@Kornholic: Ah, tuo on kyllä pelottavin kohta koko pelissä.
22.08.2012 22:48<Kornholic>Taas Eurooppaa kustaan silmään. Counter Strike: Global Offensive ilmestyi kaikkialla muualla paitsi EU:n storessa.
22.08.2012 22:54<Ouch>@Kornholic: Kyllä se mulla tuolla näkyy ja pystyn sen varmaan ostamaankin jos tahdon?
22.08.2012 23:08<Kornholic>@Ouch: Ei ole.
22.08.2012 23:10<Ouch>@Kornholic: http://store.steampowered.com/app/730/ tuossa se mulla ainakin näkyy ja vihreenä paistaa "Lisää koriin". Eikö sulla sitten näy?
22.08.2012 23:12<Kornholic>@Ouch: puhuin euroopan playstation storesta.
22.08.2012 23:16<Ouch>@Kornholic: Ahaaa... Tuli storesta vaan Steamin store mieleen. Mut onhan tuosta muistaakseni tiedotettu, että PSN:ään tulee jälkikäteen?
23.08.2012 00:08<Ouch>@box-art: En mä siitä tiedä. Valve säätää jotain omaa tai Microsoft hommannut etumatkaa, ei voi tietää?
23.08.2012 01:12<Ouch>@box-art: No ehkä Microsoft ei saanut/halunnut täyttä sopimusta? Ja eikös nuo CoD ja GTA IV:n lisärit tulleet sitten myöhemmin myös pleikkarille?
23.08.2012 01:15<Ouch>Mutta joo, tuossa Googlettelina ja ilmeisesti kyseessä on vain Sonyn aivopieru.
03.03.2013 20:53<Aukush>Tuleeko kellekään mieleen, onko Galleriassa yhteisöä, lähinnä meille pelaajille, jossa vois tarjota kamojaan tai kysellä josko jollain on myydä jotain mitä kaipailee? Sillai ettei sitä kaupustelua harrastettais täällä, toisaalta myös tukkimatta tarjousketjua? Sellanen ois ainakin hyvä olla olemassa, ni tietäis että vermeet sais hyvän kodin, vaikkei niistä itse pystykään huolehtimaan.
04.03.2013 18:31<Aukush>Ajattelin hiukan laajemmin.. Ettei se olisi alustasidonnainen, vaan avoin kaikille pelaajille.. Tein sitten itse sellasen yhteisön. Yhteisössä en puhunut ostamisesta tai myymisestä, jottei yhteisöstä tulisi sen takia kritiikkiä.
04.03.2013 20:52<Aukush>Nyt kun kysyit, kyseinen yhteisö löytyy täältä Pelaajilta Pelaajille. (Pelit)
16.03.2013 17:27<Aukush>Emäntä hankki mulle uuden PS3:n, tän God of War bundlen, Verkkokaupasta (meillä sattu olemaan 3kpl 100e lahjakortteja ks. firmaan), ja tuo tilaus toi melkolailla mielipahaa.. Kahdesta erillisestä syystä.. 1. Pelattuani Darksiders II:ta, jossa kontrollit toimii loistavasti, on GoWin kontrollit melkoinen pettymys.. Oon melko alussa juonellisesti, mutta tähän mennessä sekään ei ole vielä säväyttänyt. Ellei meno tuosta parane, saattaapi jäädä viimeiseksi GoWiksi mun hyllyssä. Toinen mielipahan syy on se että Verkkokuoppa ei ole millään tavalla suojannut lähetystä ja läiskäissyt lähetyslistan suoraan laatikon taakse. Ei siinä mitään, mutta siihen päälle posti tuntuu heitellen laatikkoa, vedellen sitä pitkin lattioita yms. Naarmuja, repeämiä ja kulmat palasina paketista.. Suunniteltu paikka kirjahyllyn päällä jää nyt ilman laatikkoa. Verkkokuoppa ei myöskään ole kolmen päivän aikana vastannut sähköpostiin joka koski tuotteen roudaamista ja laskutusta. Kyllä, myös laskutuksessa on omat hämminkinsä.. Nimittäin, tuon paketin hinta oli ostohetkellä 324 ja risat, se maksettiin 3x100e lahjakorteilla sekä 24 ja risat tililtä. Kuitissa lopullinen hinta oli 299 ja lahjakortille oli palautettu 20e.. Osto/maksuhetkellä lahjakortit käytettiin kokonaisuudessaan, jonka jälkeen ne lensi roskikseen, josta johtuen jossakin roskisvuoren sisällä lojuu Verkkokaupan lahjakortti jossa on 20e käyttövaraa. Maanantaina lähtee uusi, "hieman" agressiivisempi sähköposti Verkkopuopalle.
16.03.2013 17:29<Aukush>Sori kirjoitusvirheet, agggression syytä =)
16.03.2013 17:30<Aukush>Mutta *piip* että *piip* *piip*, NI!
18.03.2013 02:50<Aurisgale>En kyllä tajua miksi noista Verkkokauppaa syytät, enemmänhän tuota pitäisi olla iloinen jos tuote ollut luultua halvempi? Eiköhän tuon asian ne tuolla saa selvitettyä jos lahjakortin saldoa mennyt hukkaan. Itselläni on toiminut kaikkia asiat kyseisen firman kanssa moitteetta, enemmänkin on tullut hyväksikäytettyä kyseisen firman palveluita (palautusoikeutta ja takuu-asioita). Veikkaan että verkkokaupassa on melkoisen kiireistä aina, ei tuo 3 vuorokautta ole edes pitkä aika, kärsivällisyyttä. Mut ymmärrän kyllä että joskus postin kovakourainen toiminta saattaa ärsyttää. Nimimerkillä joskus posti tuhosi 700 euron supparista kaksi jalkaa ja en saanut mitään korvausta.
18.03.2013 02:53<Aurisgale>Ja noiden lahjakorttien saldo on vain digitaalista tietoa... Eiköhän ne varat luulisi voida pystyä siirtää toiselle koodille.
18.03.2013 10:01<Aukush>Toki se on hienoa että tuote tuli luultua halvemmaksi, TAI TULISI jos hyvityksen saisi takaisin käyttöön, tällä hetkellä taas tilanne on se että olen maksanut tuotteesta 20e enemmän kuin muut. Tuote ei myöskään olisi tuossa kunnossa, jos Verkkokauppa olisi MILLÄÄN TAVALLA suojannut sen. Periaatteessa tilanne on vastaava kuin jos olisit tilannut jostain pelistä erikoisversion (sellaisen jossa ei ole suojamuoveja päällä), Siihen olisi liimattu lähetyslista suoraan laatikkoon kiinni (irroittaminen repisi laatikon), ja heitetty auton lattialle. Laatikko olisi saapuessaan p¤#kana, mutta hei, ainakin sen sisältö on ehjä. Vaikka posti onkin vastuussa paketin kohtelusta, on lähettäjä vastuussa Pakkaamisesta. Nyt on mennyt 5 päivää ilman vastausta.
18.03.2013 12:30<Aukush>Verkkokauppa kuollettaa aiemman lahjakortin ja lähettää uuden. Samalle lahjakortille hyvitetään tuotteen hinnasta 20e tuon vaurioitumisen takia. Eli sieltä tulee 40e lahjakortti. Nyt olo on neutraali.. En ole tyytyväinen, mutten oikeastaan tyytymätönkään. Ketuttaa ettei laatikko ole kunnossa, mutta 20e korvaus siitä on riittävä.
18.03.2013 15:53<Aurisgale>Hyvä että jollain tapaa asia selvisi, mutta erikoista jos verkkokauppa ei ole pakannut konsolia mitenkään, itselläni aina tullut kaikki tuotteet erillisessä laatikossa.
18.03.2013 18:16<Aukush>Niinpä, ei minkäänlaista suojausta, Sitä en ymmärtäny. Jos se olis ollu edes jonkinlaisessa pussissa, ni se ei ois vieny yhtään enempää tilaa, mutta ainakaan siinä ei luultavasti ois tollai naarmuja eikä repeämiä.
01.05.2014 22:11<Aukush>Osaakos kukaan sanoa, mistä mahtais näkyä TOIMIVA lista Netflix:in lisätyistä nimikkeistä?.. Löydän vaan noita listoja jotka pukkaa erroria. Facebook ei riitä vastukseksi.
02.05.2014 09:49<Aukush>Taas kannatti kysyä fiksummilta... Kuinkas ton saa jenkkilän Netflixiksi? Vaatiiko se paljonkin kikkailua? =)
02.05.2014 09:54<Aukush>Never mind. Hola.
26.08.2017 15:00<Aukush>Pakko kirjoittaa jotain tänne, ihan vaansen takia ku edellisestä kommentista on aikaa rutosti.
26.08.2017 15:39<Ouch>Eihän siitä ole kuin kolme vuotta.
01.12.2017 14:25<Aukush>Totta..
(1) Uudemmat »
Vain yhteisön jäsenet voivat lähettää kommentteja tähän yhteisöön. Liity yhteisöön kommentoidaksesi.