IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
6.9.2012
Tilastot
Käyntejä: 306
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1

Jäsenet (1)

riinaelisabet

Kuvaus

Samsung NX1000 on tyylikäs, korkealaatuinen peilitön mikrojärjestelmäkamera, jossa APS-C -kokoinen, 20 megapikselin CMOS-kenno, huippunopea automaattitarkennus, sarjakuvaus jopa 8 k/sek, Full HD -videokuvaus steroäänellä, 3,0” -näyttö ym. Varustettu Samsung NX 20-50mm F3.5-5.6 (kinovast. n. 31-77 mm) ja irrotettavalla Samsung SEF8A -salamalaitteella.

Höyhenenkevyt, mutta voimakkaan tuntuinen – Yksinkertainen, tunteeseen vetoava muotoilu
Samsung NX1000 on erittäin helppo ottaa mukaan, ja siten se on täydellinen matkakumppani. Rungon keveyden ansiosta kameralla on myös helpompi ottaa kuvia tai kuvata videota pitkiä aikoja. NX1000-kamera on yhtä vaikuttava myös ulkonäöltään. Nykyaikainen ja sulavalinjainen runko parantaa tavallisesti ennemminkin toiminnallisen kuin kauniin laitteen tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta. Mikä parasta, helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta NX1000-kameran käyttäminen on silkkaa nautintoa.

Yhden kosketuksen langatonta jakamista – Wi-Fi (Smart Link)
Unohda oikeiden johtojen ottaminen mukaan reissuun. Sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit jakaa välittömästi tärkeät hetket ystävien ja perheenjäsenten kanssa myös tien päällä. Lataa valokuvia Facebookiin ja Twitteriin, tai lähetä ne sähköpostitse kavereillesi suoraan NX1000-kameran kautta. Erillisen Smart Link -pikanäppäimen ansiosta voit helposti tallentaa ottamasi valokuvat mihin tahansa yhteensopivaan älypuhelimeen, mikä tarjoaa vieläkin suurempia jakamismahdollisuuksia.

Kristallinkirkas Full HD -video
Kun haluat ottaa liikkuvia kuvia, Samsung NX1000 on enemmän kuin valmis vastaamaan vaatimuksiisi. Full HD -videotallennus (1080p, 30 fps) tekee lopun heiluvista ja epäselvistä lomavideoista. Peilitön C-MOS-kenno varmistaa, että voit keskittyä oleellisiin asioihin.

Keskity kuvaamiseen
Valovoimainen näyttö näyttää sinulle kameran ja kuvan asetukset reaaliajassa. Siten saat aikaa oikean päätöksen tekemiseen, joten sinulla on mahdollisuus ottaa äärimmäisen hyviä kuvia. Samsungin Smart Panelin avulla voit navigoida ja tehdä oikeat päätökset nopeasti, minkä ansiosta voit keskittyä kameran edessä olevaan kohteeseen. Nyt voit lopultakin jättää arvailut sikseen ja siirtyä luomistyön pariin.

Pysy tapahtumien mukana
Nopean sulkimen lisäksi tarvitset nopean automaattitarkennuksen. Samsung NX1000 -kameran nopea algoritmi takaa sekä nopeamman kuvaamisen että tarkemman automaattitarkennuksen. Samsung NX1000 voi ottaa kahdeksan kuvaa sekunnissa. Lisäksi viive laukaisimen painamisesta kuvan ottamiseen on vaivaiset 40 millisekuntia.

Superherkkä
Kun ISO-arvo on jopa 12 800, voit itse päättää milloin valo on riittävän hyvä kameran sijaan. Anna itsellesi mahdollisuus ottaa kaikkein parhaita valokuvia. Upean valokuvan ja melko hyvän valokuvan ero voi johtua valotuksesta.

i-Function 2.0
i-Function 2.0 helpottaa upeiden kuvien luomista nopeasti. Samsungin päivitetyn i-Function 2.0 -toiminnon avulla voit hallita kuvausasetuksia manuaalisesti suoraan objektiivista yhdellä painikkeen painalluksella ja säätökiekolla. Ota kaikki irti jokaisesta valokuvasta.

Smart Filter ja valikoiva väri
Smart Filter 2.0 -toiminnon tarjoamien vaihtoehtojen avulla kuvien tunnelmaa on helppo muuttaa. Esimerkiksi kallistus- ja siirto-objektiivitehosteet saavat kohteet näyttämään pienennetyiltä, vinjetointitehoste luo vahvan kontrastin ja rasteripiste tekee kuvista sarjakuvatyylisiä. Valikoivan värin avulla voit valita korostettavat värit.

Panoraama, 3D-panoraama
Panoraamatoiminnon avulla voit ikuistaa komeita maisemakuvia ja dramaattisia pystykuvia yhdellä napsautuksella. 3D-kuvien ottaminen on yhtä helppoa. Jos molemmat tilat ovat käytössä samanaikaisesti, voit luoda upeita 3D-panoraamakuvia, joita voit katsella 3D-televisiossasi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.