IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
the GazettE faniprojekti 2013
Luokittelu
Musiikki
Perustettu
11.11.2012
Tilastot
Käyntejä: 339
Kommentteja: 1
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 11
Keski-ikä
22,1 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,1 vuotta
Ylläpitäjä
Zevryy
Valvojat
Aichmeria

Jäsenet (11)

shiroineko^^CrunshAichmeriaAjattarenaRuksuZevryyPin_``Tiina_^^daikifumikuCHANGJN
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tältä kansioiden ja piirrustuksien tilanne sitten tällä hetkellä näyttää. Lisää materiaalia vielä tulossa ja nyt on pieni kartonkipula meneillään, mutta toivotaan, että se tulee pian korjatuksi!

Laatikostakin tulee kuvia varmaan myöhemmin.

the_Gazette_wallpaper_by_lizie_artdesign.jpg


Rintaa pakottaa, kyyneleet valuvat poskia, kurkussa on palanen. En saa henkeä vieläkään. Onko tämä unta?

... Yhtäkkiä kaikki on niin todellista. Lupaukset ja uskomukset siitä, ettei Gazette palaa enää koskaan Suomeen, ovat nyt mitätöityjä .. Loputon kyynelien valtameri on saanut päätöksensä, vaikka toisaalta tuntuu, että nyt se saa virallisen luvan jatkua vain yhä vuolaampana mitä se edes on ollut.

Vuosi sitten uskoin menettäneeni suhteeni rakkaimpaani. Bändiin, joka muutti koko elämäni päälaelleen. Sen takia olen oppinut paljon uutta, muuttunut enemmän sismmältäni kuin koskaan olisin voinut kuvitella, saanut liudan uusia ystäviä ja ikimuistoisia hetkiä heidän kanssaan.

Ajatus siitä, että en kuitenkaan näkisi heitä koskaan liveä tuijottaessani päivästä toiseen, riipaisi rintaani aina yhä isomman ja isomman loven. Tuska, jonka saatoin kokea silloin joka ainoa kerta, oli jotakin järkyttävää. Sitä ei voinut itsekään ymmärtää, miten tärkeästä asiasta puhui. Ei kuvitellut, että kukaan muukaan ymmärtäisi, mitä ajatteli. Nyt joukkohysteria on kääntänyt ajatukseni päälaelleen: Täällä on valtavasti ihmisiä, jotka ymmärtävät täysin, mitä tunnen. Täällä on ihmisiä, joille Gazette on aivan yhtä tärkeä kuin itsellenikin se on. Täällä on ihmisiä, jotka palvovat mahtavaa musiikkia tekeviä vanhenevia miehiä polvet verillä ja haluavat heidän tulevan Suomeen, hinnalla millä hyvänsä.

Nyt unelmamme ovat käyneet toteen. Voin vain kiittää kaikkia täydellisistä hetkistä Gazetten parissa ja toivottavasti niitä tulee keikkaan mennessä vielä paljon lisää. Tehdään illasta, jona nämä miehet astuu jälleen Suomessa lavalle, täydellinen. Täytetään unelmamme kokonaan, tehdään siitä ikimuistoinen tapahtuma.

Joten, kiitos. Kiitos ihmisille, kiitos JrockSuomelle, joka mahdollistaa meille tämän tapahtuman, kiitos Gazettelle - kiitos kaikille, jotka lukevat merkintäni.
« Uudemmat - Vanhemmat »