IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Carpathian Forest @Nosturi 27.4.
Luokittelu
Musiikki
Perustettu
8.3.2013
Tilastot
Käyntejä: 297
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Ylläpitäjä
Lucifer

Jäsenet (1)

Lucifer

Kuvaus

28.4.2013 00:00 - 02:59
Yksi Norjan black metal genren legendaarisimmista bändeistä nähdään klubikeikalla Helsingin Nosturilla lauantaina 27. huhtikuuta 2013.

Vuonna 1990 perutettu Carpathian Forest tunnetaan livekeikoistaan, joita yleisö joutuu seuraamaan pelonsekaisin tuntein. Lavalla masokistinen, verinen ja agressiivinen orkesteri ei välttämättä itsekään tiedä mitä keikalla tulee tapahtumaan.

Yhtyeen luotsi, vokaalitaitelija Nattefrost, on kuitenkin lähiaikoina kunnostautunut elämässään ja kertookin vierotushoidon jälkeisestä ajastaan: "Vuosikymmen meni enemmän tai vähemmän sekaisessa syöksykierteessä. Nyt olen asustellut Telemarkissa vuoden verran perheellisenä miehenä, mieli on kirkas ja kemia Carpathian Forestin jäsenten kesken on parempi kuin koskaan - So Fuck You All! ".

Carpathian Forestin miehistössä soittaa Nattefrostin lisäksi kitaristit Tchort ja BloodPervertor, basisti Vrangsinn sekä Kobro rummuissa. Bändi työstää tulevaa albumiaan ja päivittää lisätietoja julkistusajankohdasta Facebook -sivuillaan.

Illassa esiintyy myös Suomalainen black metal bändi Cavus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.