IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
11.4.2013
Tilastot
Käyntejä: 414
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
36,6 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 36,6 vuotta
Ylläpitäjä
lonely_wolf76

Jäsenet (1)

lonely_wolf76

Kuvaus

"Jos olet katkera, vedät puoleesi katkeria. Jaettu kärsimys voi jonkin aikaa tuntua helpotukselta ja yhteinen katkeruudessa rypeminen vapauttavalta, mutta todellisuudessa tämä ei ole hyväksi kummallekaan. Ennemmin tai myöhemmin katkeruutenne kiertää lonkeronsa suhteen ympärille ja tukehduttaa sen. Seuraa lisää katkeruutta.

Jos et tiedä mitä haluat, vedät puoleesi ihmisiä jotka eivät myöskään tiedä mitä haluavat. He saattavat ryhtyä suhteeseen kanssasi ihan vaan siksi että sellaisessa kai kuuluu olla. Sinä et oikein tunnu Siltä Oikealta, mutta onhan se nyt kiva jakaa elämäänsä vähän jonkun kanssa. Ruokaa on fiksumpi tehdä kahdelle kuin yhdelle, ja vuokrassakin säästää, ja on kiva kun on aina seuraa leffailtaan kotisohvalla. Mutta sitten kun Se Oikea kävelee vastaan ja hän yhtäkkiä tajuaakin mitä ovat vailla, sinä olet pian historiaa.

Jos olet peluri, vedät puoleesi toisia pelureita, tai sitten epävarmoja. Pelurille kelpaat kun sää on kaunis, mutta kun suhteeseen sattuu sadepäiviä tai markkina-arvosi vähän repsahtaa, peluri häviää elämästäsi - tuoltahan saa uusia kumppaneita koska tahansa, miksi pitäisi tyytyä tähän jos tähän tulee vähän vikaa? Epävarma taas takertuu sinuun kuin hukkuva oljenkorteen kun luulee peliäsi todelliseksi vahvuudeksi, ja lopulta et enää kestä hänen vaatimuksiaan vaan haluat itse vapauteen. Täyspäinen, aito ja lämmin nainen, sellainen jonka haluaisit, kuitenkin kiertää pelurin kaukaa.

Jos olet pinnallinen, vedät puoleesi pinnallisia. Vietät kaiken vapaa-aikasi punttisalilla, palvot ruumiin kauneutta ja kelpuutat kumppaniksi vain kuvankauniin naisen joka myös kuntoilee pakkomielteisellä raivolla. Treenit sujuvatkin hyvin, sparraatte toisianne yhä mahdottomampiin suorituksiin ja iltapalaksi ryystetään proteiinipirtelöä romanttisesti samasta kupista kahdella pillillä. Mutta mitä jos elämä, oikea elämä, joskus astuu väliin? Toinen ehkä sairastuu. Tai saa lapsen. Tai kiinnostuu jostain muusta harrastuksesta. Tai kuvankauniilla, timmikroppaisella naisellasi osoittautuukin olevan häijy, suvaitsematon ja pikkumainen luonne. Tai ruumiinpalvonta muuten vaan alkaa maistua puulta ja pakkosuorittamiselta, eikä sitä enää viitsisi, kun elämässä on niin paljon tärkeämpiäkin asioita eikä se loppujen lopuksi tehnyt kumpaakaan yhtään onnellisemmaksi.

Jos taas sisälläsi paistaa aurinko, ja aurinkosi valaisee estelemättä kaikkien tapaamiesi ihmisten kasvot, vedät puoleesi hyviä ihmisiä. Lämpimiä ihmisiä. Aitoja ihmisiä. Ihmisiä jotka eivät välitä siitä miltä näytät, mitä tienaat, mitä kouluja olet käynyt, montako lasta sinulla on. Ihmisiä jotka tulevat seisomaan rinnallasi myös niinä päivinä kun aurinkosi yskähtelee ja haluaisi vaan vetää peiton päälleen ja piiloutua koko maailmalta - koska kenelläkään ei ole pelkkiä hyviä päiviä.

Jos et näe aurinkoasi tai sinulla ei mielestäsi ole sellaista, sinun täytyy löytää se. Kaikilla on, mutta monilla se on puolisammuksissa ja voi huonosti. Kokonaan se ei kuitenkaan voi kuolla, ainoastaan kitua. Tee tosissasi töitä negatiivisen elämänkatsomuksen ja negatiivisten ajatusten kierteen katkaisemiseksi. Tutustu self help -kirjallisuuteen ja -sivustoihin (iso osa näistä kuulostaa aluksi ja vielä lopuksikin pöljiltä ja saattavat suorastaan ketuttaa, mutta kun tätä on tarpeeksi kahlannut läpi ja vähän asioita miettinytkin, niin hitto, sieltähän oikeasti tarttuu jotain mukaan vaikka miten panisi vastaan). Älä koskaan peitä säteilyäsi ja hyvää tuultasi, vaan anna sen virrata vapaasti sinusta kohti muita ihmisiä. Uskalla olla lämmin ensin; moni tulee ulos kuorestaan ja uskaltaa vastata valoosi vain jos joku ensin valaisee heitä, joten tee sinä niin. On pelottavaa mennä ensin, tiedän sen, mutta ajattele sitä näin: vaikka aurinkoisuutesi ei tällä kertaa saisikaan vastakaikua, niin maailma on nyt kokonaisuudessaan silti himpun verran parempi paikka, koska sinä toit siihen vähän lisää rakkautta etkä vaatinut mitään vastalahjaksi. Rakkaus on siitä ihmeellinen resurssi, että se ei vähene siitä että sitä antaa pois, vaan päinvastoin lisääntyy. Ja jos joku voi niin huonosti omissa nahoissaan että vastaa valoosi häijyydellä, niin, no, se on hänen ongelmansa, ei sinun. Älä pelkää kasvojen menetystä; ihminen joka tiuskii ystävällisyydelle näyttää muiden silmissä idiootilta, et sinä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.