IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
17.4.2013
Tilastot
Käyntejä: 529
Koko
13 jäsentä
Tyttöjä: 5 (39 %)
Poikia: 8 (61 %)
Keski-ikä
30,7 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta
Ylläpitäjä
taivaslaulu

Jäsenet (13)

Maria_MaricaJml89goofy_Still_aliveradostnyjHelvi1taivaslaulu[Nare]Jennah_VeePee85ollip1

Kuvaus

Kannatamme kristillistä näkemystä jonka mukaan avioliitto on miehen ja naisen julkinen liitto.

Homoseksuaalisessa suhteessa eläminen on synti, joten kristillinen kirkko ei voi siunata samaa sukupuolta olevien suhdetta eikä vihkiä heitä avioliittoon, koska tällöin se hyväksyisi asioita jotka rikkovat Jumalaa ja ihmistä vastaan. Siinä missä kirkko näin tekee, on se luopunut kristillisestä ihmiskäsityksestä ja Jumalan ilmoituksesta, eikä enää ole kristillinen kirkko.

Yhteiskunta ei kuitenkaan ole ainoastaan kristityille jäsenilleen vaan kaikille kansalaisille, myös niille jotka eivät ole kristittyjä eivätkä tunne tai allekirjoita kristinuskon ilmoitusta avioliitosta. Raamatulliseen näkemykseen kuuluu, että Jumala antaa ihmisen elää myös valheellisiin käsityksiin perustuvaa elämää eikä pakota häntä omaksumaan kristillisiä totuuksia, vaan kutsuu rakkaudella.

Tältä pohjalta voimme ajatella: 1) Yhteiskunnan tulee antaa myös homoseksuaaleille mahdollisuus avioliittoon tai sitä vastaavaan rekisteröityyn parisuhteeseen, tai 2) Yhteiskunnan ei tule siihen myöntyä, koska kyseessä ei ole edistys, vaan yhteiskunnan rappeutuminen. Voi myös olla että kantamme häälyy kahden vaihtoehdon välillä eikä ole lukkoonlyöty. Tästä kuitenkin olemme yhtä mieltä:

Päätetään yhteiskunnassa (joka on kaikille, myös ei-kristityille kansalaisille) mitä tahansa, kristillisen kirkon (joka muodostuu kristityistä) tulee ylläpitää ja opettaa kristillistä näkemystä asiasta, ja tämä oikeus tulee säilyttää kirkolle sittenkin jos yhteiskunnan ja kirkon näkemykset avioliitosta eriytyvät.

Tervetuloa yhteisöön myös ne, jotka muista kuin kristillisistä syistä ajattelevat, että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, ja jotka ovat kristittyjen kanssa yhtä mieltä siitä, että kirkolle tulee säilyttää oikeus toimia kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti.

ADRESSI PERINTEISEN AVIOLIITTOMALLIN PUOLESTA:
http://www.adressit.com/avioliitto_on_naisen_ja_miehen_valinen_julkinen_liitto

- - -

[ Täsmennys 23. 4. 2013: Yhteisö on siis tarkoitettu kaikille niille, joiden mielestä homosuhteita ei tule missään tapauksessa sallia kirkossa eikä yhteiskunnassa, ja joille tämä on ainoa mahdollinen kanta; samoin niille, joiden mielestä homosuhteita ei voida hyväksyä kirkossa, mutta voidaan/pitää hyväksyä yhteiskunnassa, ja joiden mielestä tämä on ainoa mahdollinen kanta; samoin niille, joiden mielestä kumpikin kanta on mahdollinen. Jokaisella on mahdollisuus perustella oma, ehkä jyrkkäkin kantansa. Yhteistä kaikille meille on, että:

Henkilökohtaisesti kannatamme perinteistä avioliittomallia, jonka mukaan avioliitto kuuluu miehelle ja naiselle.
Mielestämme tämä kanta, joka on perinteinen kristillinen näkemys ihmisestä ja avioliitosta, tulee jatkossakin sallia kristillisissä kirkoissa ja yhteisöissä riippumatta siitä, kuinka yhteiskunta asiassa päättää. ]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.