IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
26.5.2013
Tilastot
Käyntejä: 2 753
Kommentteja: 4
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 9 (38 %)
Poikia: 15 (62 %)
Keski-ikä
31,6 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,0 vuotta

Jäsenet (24)

Cruise|ControlclksTerronistihydRaneBloodgoatSkiZoA-z-AajattelijaeetwarttiMerZel_Allutisofipihla`LordWinterislewrasseNakoma

Kuvaus

Docventures – mitä jokaisen tulisi tietää maailmasta

Madventuresin miljoonan kilometrin, viiden mantereen ja yli tuhannen kuvauspäivän mittaisella taipaleella on usein noussut mieleen kysymys: mitä meidän todella tulisi tietää maailmasta?

Tiedosta sinänsä ei ole pulaa, mutta ajasta on. Luovimme aistit lamauttavassa, postmodernin jälkeisessä tietotsunamissa ja yritämme kalastaa valmiiksi jäsenneltyä, faktoiltaan pitävää, lähdekriittistä, pähkinänkuoreen pakattua ja ennen kaikkea olennaista tietoa internetin informaatiomeren syövereistä.

Docventures on yksi vastaus nykymedian kuluttajan valintaongelmaan – ja siihen, mitä jokaisen tulisi tietää: 12 alustusta maailmasta, 12 teemaan liittyvää dokumenttielokuvaa ja 12 syventävää, aktivoivaa ja mielenkiintoista keskustelua.

Docventures-iltoja isännöimme me, toimittaja Riku Rantala ja ohjaaja Tunna Milonoff. Jo päivällä johdatamme teemaan tunnin mittaisessa radiokeskustelussa. Illan elokuva alustetaan tv:ssä, minkä jälkeen dokkari katsotaan yhdessä. Illan päättää suora lähetys Madventuresin päämajasta: siinä keskustellaan sekä elokuvasta että sen teemasta sekä asiantuntijavieraan että yleisön kanssa, ruutuun nostettujen shoutboxin ja sosiaalisen median tärkeimpien kanavien välityksellä. Näin katsoja pääsee mukaan sellaiseen keskusteluun, johon moni on verkossa jo tottunut – myös jälkikäteen Yle Areenan ja ohjelman kotisivulle nostetun sisällön avulla.

12 teemaa, 12 dokumenttielokuvaa ja 12 keskustelua

Isäntinä Madventuresin Riku Rantala ja Tunna Milonoff

www.yle.fi/docventures - Ensi-ilta ke 28.8.2013

Uusimmat blogimerkinnät

  • Lihaton lokakuu luonut Sorin 13.10.2013 01:10

    Docveturesin innoittamana päätin osallistua lihattomaan lo...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.