IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
27.5.2013
Tilastot
Käyntejä: 546
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
28,7 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,7 vuotta

Jäsenet (2)

nekku^culver

Kuvaus

1640988_1024x614.jpg
Syksyllä MTV3-kanavalla katsojia naurattaa uusi viihdeohjelma Totuuden Torvet. Ohjelmaa tähdittävät tutut konkarikoomikot sekä lukuisat julkkisvieraat.

Mistä on tehty koko perheen viihdeohjelma? Suuren luokan estradiviihteestä, yllätyksistä, naurusta, liveyleisöstä ja tietenkin Aku Hirviniemestä, Riku Niemisestä, Krista Kososesta, Aki Linnanahteesta ja tunnetuista vieraista. Totuuden torvista joku kertoo totuuden, mutta muiden puhe on aivan puuta heinää.

Syksyllä MTV3-kanavalla nähtävän Totuuden torvet -viihdeohjelma tarjoaa katsojille niin huumoria kuin estradiviihdettäkin. Ohjelman juontajana nähdään Enbuske&Linnanahde Crewsta tuttu Aki Linnanahde. Vakiopanelisteina toimivat puolestaan Aku, Riku ja Krista.

Lisäksi mukana on kaksi viikoittain vaihtuvaa julkkista. Heidän tehtävänään on erottaa totuus lööperistä. Tehtävien aihepiiri vaihtelee suurista pieniin ja yllättävistä hämmentäviin. Kysymys on estradiviihteestä.

– Voisi kuvitella, että vieraiden on helppoa suodattaa pois pajunköydet. Mutta ohjelman jujuna on se, että totuus ja potaska kuulostavat yhtä loogisilta. Tässä kisassa tieto ei ole valttia, vaan paras totuusvainu voikin olla kotikatsomon pienellä koululaisella, kertoo ohjelman idean takana oleva tuottaja Tuomas Summanen.

Studioon -yleisön, panelistien ja kilpailijoiden eteen- tuodaan mitä ihmeellisempiä asioita: kansallisooppera, minihevonen, Euroopan mestaruuden voittanut cheerleading-ryhmä, tankotanssija, tulensyöksijä. Vain muutamia mainitaksemme.

Jokaisesta esineestä, henkilöstä tai ryhmästä esitetään kysymys, johon kukin panelisti vastaa. Kaksi päästelee palturia ja yksi puhuu totta. Mutta kuka? Kuulostaa helpolta, mutta mitä sitten, kun totuus ja silkka potaska kuulostavatkin aivan yhtä loogisilta? Julkkisvieraista voittaa se, joka onnistuu keräämään oikeita vastauksia enemmän.

http://www.mtv3.fi/totuudentorvet/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.