IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
28.1.2015
Tilastot
Käyntejä: 552
Kommentteja: 1
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 4 (37 %)
Poikia: 7 (63 %)
Keski-ikä
31,1 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,3 vuotta

Jäsenet (11)

jaysauraDeviancemercury0zamizKuistixFryGuyDrownedtotearsStallondweebMimiMimmi

Kuvaus

Alien: Isolation on The Creative Assemblyn kehittämä selviytymiskauhu- ja hiiviskelypeli, joka julkaistiin alun perin 7. lokakuuta 2014 Microsoft Windowsille, PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle.

Peli on saanut inspiraatiota enemmän vuoden 1979 Alien – kahdeksas matkustaja -elokuvasta kuin tämän toiminnallisemmasta jatko-osasta Aliens – paluu, johon suurin osa pelisarjan peleistä perustuu. Isolationin tarina on virallinen jatko-osa ja juonijatkumoa vuoden 1979 Alien-elokuvalle.

Pelissä ideana on selviytyä Xenomorph-otukselta, joka vainoaa pelaajaa koko pelin ajan. Otus jäljittää pelaajaa muun muassa äänen ja liikeen perusteella ja oppii etenemään pelaajan liikkeiden mukaan. Pelaajalla on käytössään taskulamppu ja liikkeentunnistin, joilla voi jäljittää otusta, mutta valo ja äänet kasvattavat mahdollisuutta, että otus löytää pelaajan. Pelaaja voi löytää itselleen tavaroita, joista voi valmistaa itselleen aseita ja työkaluja. Xenomorphin lisäksi pelaajalla on vastassaan myös selviytymishaluisia ihmisiä ja vihamielisiä androideja. Pelin tekijät ovat kutsuneet pelin visuaalista ilmettä lo-fi sci-fiksi, tarkoittaen tällä sitä, että pelin futuristinen teknologia on sellaista kuin se kuviteltiin vuonna 1979. Vaikka peli sijoittuu tulevaisuuteen, on esimerkiksi tietokoneissa kuvaputkinäyttöjä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.