IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
20.1.2017
Tilastot
Käyntejä: 146
Kommentteja: 1
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1

Jäsenet (1)

Hannaliini

Kuvaus

Tropico on TopPop:in PC-peli. Se keskittyy pienelle Karibian saarelle, josta pelaajan diktaattorina pitäisi luoda turistien ykköskohde ja asukkaille mukava koti.

Alussa saarelta löytyy vain pelaajan kartano ja asukkaiden pieniä epämukavia taloja sekä rakennusyhtiö ja rekkakuskien toimisto, joilla pelaaja voi rakentaa saarellesi myöhemmin muita rakennuksia. Pelaaja voi tutkia saaren perheitä valitsemalla satunnaisesti ihmisiä. Saarelle voi rakentaa muun muassa tehtaita, kirkkoja, kioskeja, hotelleja, taloja, satamia, lentokenttiä, maatalousrakennuksia sekä istuttaa puita ja kukkapenkkejä.

Saaren populaatiota voi koetella nälänhätä, mellakat tai rikollisuus. Pelissä voi solmia sopimuksia joko Neuvostoliiton tai Yhdysvaltojen kanssa, riippuen johtajan poliittisesta suuntautumisesta. Osana pelin kulkua ovat poliittiset ratkaisut kuten lukuisat uudet lait. Rakennuksiin voi lisätä osia niiden rakennuksen jälkeen, jotta rakennuksen mahdollinen toiminta tai nopeus lisääntyisivät. Pelissä on hyödynnetty SimCity 3000:sta tuttua rakentelua ja Railroad Tycoonin pelattavuus ja pelimoottori. Ikärajana on ollut 11+ ja S/T. Tropico: Paradise Island on Tropicon lisäosa joka tuo peliin tenniskentän, siirtomaa-ajan linnakkeen, minigolf-radan, taxfree-myymälän, herra presidentin lapsuukodin ja uudistuksena mm.sosiaaliturva ja paljon muuta.

200 MHz suoritin
Windows 95/98/2000/ME/XP/NT4 (toimii myös Windows 7:lla)
CD-ROM
32 Mt RAM-muistia
Kiintolevytilaa 820 Mt

5279-1.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.