IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
28.2.2022
Tilastot
Käyntejä: 35
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)

Kuvaus

Tapani Jussilan tekstuaalinen (sekä julkaisuesteiden ylitysmotivaatiollinen) taidonnäyte vuodelta 2008 on epäilemättä joko suomalaisen matkaopaskirjallisuuden huipentuma tai vaarna sen arkkuun.

~ 🜊 ~

" Matkailijat kehuvat romanialaista naista, koska he saavat ainakin miespuolisen vierailijan viihtymään ja tuntemaan olonsa toivotuksi. . . Sivulla http://etischer.com/europe4/left.html Eric Tischer kirjoittaa, että Romania on kauniiden naisten tyyssija; /"every girl we smiled at, smiled back."/ "

~ 🜊 ~

" Romaniassa on laajoja alueita erityisesti Karpaattien alueella, jotka ovat välttyneet pitkään "kehitykseltä". . . Luonnonystävällä on vielä hieman aikaa nauttia joidenkin vuorimetsien rauhasta, tuulen huminasta korkeissa puissa, vapaana virtaavien kirkasvetisten vuoristopurojen solinasta ja metsän eläinten, karhujen ja susien rapinasta. "

~ 🜊 ~

" Valakia oli Vlad Țepeșin valtakaudella maailman rehellisin ja turvallisin maa, jossa saattoi rahansa ja tavaransa jättää yöksi kadulle, eikä kukaan uskaltanut niihin koskea. . .

Eräänä iltana Vlad kutsui viisisataa aatelista syömään illallista, piti tietokilpailun ruoan odottaessa lautasilla ja seivästi kaikki väärin vastanneet. Heitä kertyi yhteensä 500. "

~ 🜊 ~

" Historiantutkijat pitävät todennäköisenä että Vlad Țepeș on haudattu Snagovin luostarin alle vuonna 1477. Asian varmistamiseksi arkku yritettiin kaivaa esiin 1900-luvulla kahteen otteeseen, mutta kaivauksissa löydetyt jäänteet todettiin härän luiksi, joten voivodin kuolevaisuus jäi todistamatta. "

🍷

https://www.goodreads.com/book/show/36498780-romania-passi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.