IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 29761 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 50
Koko
6438 jäsentä
Tyttöjä: 4131 (65 %)
Poikia: 2307 (35 %)
Sijoitus koon mukaan: 15
Keski-ikä
31,1 vuotta
Otos: 4602 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,0 vuotta
Ylläpitäjä
TeHoCekoitin

Jäsenet (6438)

sentrapiupaupou77pentu^|Keiju|KikkomanhejjdiiiiikkasddvodkapaahdinMuhveloRRACING1mimpula-NaP3Rojarppi69J4N1TankuS`atu
« Uudemmat -
Se alkas huomenna viimenen viikko käyntiin täällä itäisessä Suomessa - wippiii! :D sitä on ootettukin..

Vaan nyt vähän stressiä puskee, kun pitäs keritä miljuuuuuuna asiaa hoitaa ennen torstaita. Pienenä "häiriötekijänä" molemmissa olkavarsissa lauantaina teetätetyt tatskat koittaa parannella itteään :) Noo, on se sen arvosta ;) ja mie oon supernainen, saan kyllä kaiken hoidettuu. PISTE.

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANATiistai 20.05.2014 20:46

Ja sit on lähteny operaatio käsi käyntiin ((:

[Eriiika~tuli otettuu tatska! :33~Luonut: [EriiikaTiistai 13.05.2014 23:05


laitoin reiteen ja ei muute sattunu yhtää! kutitti pikemminki :'D tyytyväinen oon ja tulos semmoneko halusin :3

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANAPerjantai 09.05.2014 21:33

täs rupee mun uus tatuointi muodostuu.. (:

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANAKeskiviikko 29.01.2014 14:54

mulla olis palava halu ottaa uus tatutointi ja paaaaaaljon ideoita. Mulla ei riitä iho kaikkeen (eikä rahat) !

AnnaEmiliaSiivetLuonut: AnnaEmiliaSunnuntai 15.12.2013 16:12

MeluTatuoinneistaLuonut: MeluPerjantai 15.11.2013 21:25

On pari juttua mitkä mua mietityttää. Ensinnäkin se, että porukka hakee ne kuvansa mieluiten sellasilta tyypeiltä jotka tekee halvalla ja usein se jälki on sit myös sen tasoista. Ymmärrän et kaikesta ei tee mieli maksaa niin paljoa, mut tää on mun mielestä sellanen asia mihin kannattais sitä rahaakin pistää, ainakin jos haluaa oikeesti hyvän kuvan. Sen olis tarkotus olla iholla koko loppuikä, eikö olis viisasta vähän panostaa siihen lopputulokseen eikä tuijottaa vaan hintaa? Koska ei ne nyt NIIN kalliita ole ettei niihin pienellä säästämisellä olis helposti varaa, pari baarireissua jättää välistä ni on jo rahat kasassa melkeen. Riippuu tietysti minkä kokosta on ottamassa, mut oon huomannut että nää innokkaimmat rahansäästäjät ottaa muutenkin sellasia pikkuleimoja ja jotkut koko selän kokoset otetaan ihan ammattilaisten luona.

Ja vielä yks juttu minkä takia kannattaa käydä ammattilaisella ottamassa se kuva: niiltä saa tietoa asiasta, ne tietää mikä toimii ja ne varmasti osaa hoitaa homman hygienisesti ja muutenkin ammattitaidolla. En mä olis osannu edes kuvitella että esim. ison kuvan tekemisen jälkeen saattaa illalla nousta kuume, mut mun tatuoija varotti siitä ja osasin varautua, otin lääkkeen enkä sen takia jääny duunista pois.

Toinen juttu on se kun jotkut on sitä mieltä et jokaisella tatuoinnilla pitäis olla joku syvällinen merkitys itelle. Mä veikkaan et suurin osa ihmisistä ottaa sen kuvan nimenomaan sen takia että se näyttää hyvältä, miks on niin huono juttu myöntää se? Pieni myötähäpeä nostaa päätään mussa ku kuuntelen miten joku esittelee nilkassa olevia tähtitatskojaan ja selittää et "jokainen näistä tähdistä edustaa mun yhtä perheenjäsentä joten tällä on tosi tärkee merkitys!" Ei siinä kai mitään, jos sillä oikeesti on joku tarkotus mut jotkut noista kuulostaa vähän väkisin keksityiltä ja sit kun kritisoidaan muita siitä, ettei niiden kuvilla oo mitään merkitystä niin on se vähän tyhmää mun mielestä. :D

Sit vielä tää perus että "ootko ajatellut miltä noi näyttää kun oot vanha?" Mä vastaan tähän nyt kerralla sen mitä oon aina sanonu, eli jos vanhana mun suurin ongelma on ryppyinen tatuointi, mulla menee aika hyvin. Ja itseasiassa kaikki vanhuksilla olleet kuvat mitä oon nähny, on ollu ihan hyvännäkösiä. Ei se iho roiku vanhana missään puol metriä alempana kun ennen.

Makuasioitahan nää kuitenkin on. Ihan ok jos haluut että sun kuvat merkitsee muutakin kun pelkkää kuvaa, mä ymmärrän sen. Mut ei tarvitsis ehkä tuomita sellasia ihmisiä jotka ottaa niitä vaan sen visuaalisen puolen takia. Mun mielestä tatuointeja ei myöskään voi olla liikaa jos ne sopii yhteen ja on hyvin tehty, parhaimmillaan kokonaan tatuoitu ihminen voi näyttää todella hyvältä.

VälisuonPrinsesOnks toi oikee??Luonut: VälisuonPrinsesTiistai 27.08.2013 18:34

Tänään ennen töistä kotiin lähtöä istuttiin työkavereiden kanssa kahvilla niin ihan yhtäkkiä työkaveri, jonka kanssa oon tehnyt 3viikkoa töitä, kysyy: Onko toi ihan oikee tatuointi?

No siinä hieman naureskellen totesin että kyllä se on ihan oikee tatuointi että ei se lähde siitä mihinkään :D Sen jälkeen muutkin kahvikämpässä istuneet rupesivat ihailemaan ja kyselemään missä olen ottanut jne.
Mulla on tuo ko tatuointi oikeassa käsivarressa hyvinkin näkyvällä paikalla ja töissä olen ollut tän kolme viikkoa t-paidassa eli kuva on ollut kokoajan ihan näkyvillä :D

Hauskaa sinänsä.

Kiitos ja Kumarrus
-Ansku-

ShinShin[Ei aihetta]Luonut: ShinShinTorstai 13.06.2013 16:21

idamäänsiin on ja pysyy 13052013Luonut: idamäänPerjantai 17.05.2013 18:50

« Uudemmat -