IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 5 486 (1.7.2008 alkaen)
Koko
414 jäsentä
Tyttöjä: 48 (12 %)
Poikia: 366 (88 %)
Keski-ikä
33,4 vuotta
Otos: 271 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,5 vuotta

Jäsenet (414)

beNNY_domino[]TomiR--oudi--{MJ}hobit_BurageSoSo^igraBodom92lapin_kultaveralalaKetZu``TL]salde-MadDog
« Uudemmat -
Kauhea tarina joka kuitenkin päättyi semionnellisesti: http://www.cracked.com/personal-experiences-2238-why-are-cops-shooting-dogs-5-things-you-should-know.html (jos et pidä cracked.comia luotettavana mediana - mikä on ihan järkevää - sama tarina löytyy dokumentoituna muualtakin)

Lyhyesti tiivistettynä: Psykoottinen kusipääkyttä - eli aika normaali amerikkalainen poliisi - oli vähällä ampua haukkuvan koiran (joka heilutti häntää ja oli kytkettynä kiinni). Perheenäiti astuu poliisin ja koiran väliin, jolloin poliisi saa lapsenomaisen kiukkukohtauksen ja alkaa paiskoa naista ympäriinsä ja pidättää tämän.

Aviomies järkevästi kuvasi kaiken, koska poliisin toimia kannattaa aina kuvata, etenkin jenkkilässä mutta eipä ole huono idea suomessakaan. Kun raivohullu tajusi että häntä kuvataan, hän takavarikoi kaikki talon puhelimet. Seurasi pari kuukautta kestävä painostuskampanja jolloin perheenäitiä uhattiin syytteillä ja heitä painostettiin luovuttamaan puhelinten salasanat jotta todisteet voisi hävittää, mutta eivät taipuneet ja saivat lopulta puhelimensa takaisin, ehjinä onneksi. Syyttäjä vielä varoitteli että ei kannata julkaista videota, mutta onneksi olivat taas järkeviä ja julkaisivat.

Muuan asianajaja näki videon ja edusti naista ilmaiseksi ja syytteet hylättiin. Psykopaattikyttä sai tietysti jatkaa töissään koska amerikka (ja tuskinpa suomi olisi paljoa järkevämpi) mutta ainakin koira pelastui ja syytön ei joutunut vankilaan.

Että sellaista. Tiedetään, että suomessa ei ole ihan noin paska tilanne ja meillä poliisiin voi joskus luottaa. Luottamusta toki lisää että heidän toimiaan kuvataan aina kun mahdollista. Mitä enemmän auktoriteettia henkilöllä on, sitä enemmän häntä täytyy valvoa.

rrosa-FAAAAAKLuonut: rrosa-Sunnuntai 22.04.2012 19:22

voi vitu saatana poliisit, voivittu
Joo, oli tosi kiva lauvantai, Olin jtn kahtakymmentä vaille yks kävelemässä utrantietä siwalta kotia päin ja kuuntelin samalla musiikkia kun sitten vaan yhtäkkiä joku laittaa maihin ite oon ihan paniikissa että joku murhaaja tai raiskaaja mut sitten katoin että onki partio että no panic. No sitten laittavat raudat ja nostavat ylös ja siinä vaiheessa oli fiilis sellanen että mitäköhän vittua? No työntävät boksiin samalla kun mie alan huutamaan että mitä vittua mie mukamas oon tehny. No sitten heittävät boksiin ja mie selälläni siinä ja yritän räpiköidä penkille istumaan niin vitun sherlockit alkavat lyömään ovea kiinni jossa miun jalat on välissä, sitten lähtee kengätkin irti ja nyt ne on jossain siellä tiellä kadoksissa. Hakkaavat ovea kiinni ja en saa repästyä jalkoja sisään niin he alkavat sitten pampulla hakkaamaan että jalat menis paremmin. Sitten saan noin 6-7 lyönnin jälkeen vetästyä jalat sisään ja ovi kiinni ja kohti lammintietä. Lammintielle kun päästiin, ovi avattiin ja en ehtiny ees räpsäyttää silmiini niin 6 kyttää käy kiinni, kantavat sisälle, eivät usko että osaan ihan itsekkin kävellä. Sitten läimäyttävät pään pöytään, repivät oikein kivasti käsistä ♥, kaks ihmistä pitelee käsistä, yks niskasta,yks päästä, ja yks jaloista ja yks sitten ottaa takkia sun muuta pois, sitten kun ovat nyysimässä rippiristiä yrittää kuristaa minua sillä, seurauksena että oksennan siihen pöydälle johon sitten ne miun pään tunki.
Sen jälkeen heittävät putkaan kirjaimellisesti niskaperse otteella ja siellä mie olin sitten klo 1:18-10:03, Ranne meni entistä paskempaan kuntoon,Silmä mustana ja kädet ja koko kroppa ihan mustelmilla ja jalat paskana tuosta pampulla hakkaamisesta ja sitten otsa aukes. Siinä sitten 9 tuntia itku kurkussa putkassa ♥, Nyt tulee sitten syyte virkavallan vastustamisesta VITTU JEE.


Että mihinköhän mie sitten alunperin syyllistyin?

Edit: Kuudelle poliisille on nyt nostettu syytteet. Asia on esitutkinnassa. Lääkärissä on käyty ja jalkapohjan yhdessä luussa on murtuma sekä kämmenluussa on murtuma. Kaikille neljälle tulee syyte pahoinpitelystä ja kahden poliisin juttua tutkitaan että meneekö törkeäksi pahoinpitelyksi ja sitten tutkitaan myös vapauden riistoa ja virka aseman väärinkäyttöä.
Edit Part: II
kuulusteluihin taas tällä viikolla, Syyttäjä käski minun olla hiljaa tapauksesta enkä saa kertoa tästä kenellekkään. Miksi vitussa olisin hiljaa jos rakkaat suomen poliisit alkavat leikkimään isoa pahaa amerikkaa. En tahallani yritä olla mikään anarkistipaska vaan ole pettynyt yksittäisten poliisien toimintaan. En ole pystynyt nukkumaan kohta kahteen viikkoon yli kahta tuntia ja silloinkin näkemällä painajaisia, saan jatkuvia paniikkikohtauksia kosketuksesta vaikka kyseessä olisi kaveri. Tässäpä tämä seuraava 5 viikkoa vielä rampana.
Edit Part III
Joo et viime perjantaina tuli syyttäjältä kirje et syytettä ei nosteta koska tapaus on kokonaisuudessa käsiteltynä lievä. Siinä sitten kun lueskelin sitä paperia ja siellä oli joku kertomus tapahtuneesta jossa molemmat minut kiinniottaneista poliiseista sanoivat että olisin laittanut heidät molemmat maihin kytiksellä ja sen takia ottivat neljä muuta avuksi. Ei vittu jee.

reettApifkelaa sitäLuonut: reettApifLauantai 18.02.2012 12:06

Kun säästetään vääräst päästä, nii mikä on palkkio?
Monelle epäoikeus ja pahoinvointivaltio
Muu ei oo varmaa, ku et ajat on muuttuvii,
siin iäs, millon rupesit dokaa, sun pikkubroidi vetää bumii.
Pää sekasin on ainoo huvi, jos haluut nähä onnellisen lopun,
nii joudut menee elokuvii.
Kansanvalta on vain suuren luokan huiputus,
haistakaa vittu kansanedustajat ja hallitus!
Yh-äidit kasvattaa yksin muksunsa, ilman faijaa tai rahaa,
Sossun tuel ei oo todellakaan luksusta.
Se on vaan päivä kerrallaan elettävä, kestettävä,
vaarallisint on se, jos ei oo mitään menetettävää.
Nää kulmien pikkurikolliset ja alkoholistit,
mua pistää vihaks joka rasisti ja paha poliisi.
Kelaa sitä, ku raiskaajat selvii ehdollisilla,
mut jos maalaat seinää, rankastaan kunnon korvauksilla
Ei paikal ku tarvitaan, muuten kytät aina vapaina,
rikkoo perustuslaillisii oikeuksii joka perjantaina.
Kuka kieroist poliitikoist on ees joskus rehellinen?
Jos sanon, et oon tyytyväinen toimintaan ni valehtelen.
Jos voit duunaa jotain tänään, älä tee sitä huomenna,
jokainen meist on ite oman onnensa herra,
ja elä täysil, koska jokainen meist elää vaan kerran!
vitutuksen vitutus että vituttaa... miks aina paskaa päälleni tippuu miks kaiken pitää mennä, aina päin vittuu... ajokielto tulos ja kortti bye bye!

ja vittu teil saatanan vallesmannit, kytät JUMALAUTA

TUNTURI_SOPULIprkLuonut: TUNTURI_SOPULISunnuntai 11.09.2011 15:22

se tunne ku herää kesken hyvien unien poliisin soittoon -.-

marsiiwmoiLuonut: marsiiwPerjantai 12.08.2011 19:00

sain tnä rikesakon :p
Kortti lähti hei hei </3 vuoden päästä sit takas !!! VITTTU VITTU VITTU !!!!

-Slashed-Lauantai <3Luonut: -Slashed-Maanantai 18.04.2011 00:25

Säikähinkö ees ?

kivariVoin kertoa..Luonut: kivariPerjantai 14.01.2011 21:16

..että alkaa pikkuhiljaa vituttaa tämä kortittomuus !
« Uudemmat -