IRC-Galleria

Tiedot

Verkko
IRCnet
Perustettu
Ennen kanava-ajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 732 (1.7.2008 alkaen)
Koko
52 jäsentä
Poikia: 52 (100 %)
Keski-ikä
33,7 vuotta
Otos: 43 jäsentä
Poikien keski-ikä: 33,7 vuotta
Ylläpitäjä
entil
Valvojat
entil, notorp

Jäsenet (52)

yottisLoopDarkkerJuustronotorpIltsuTheBlueansaCooperiapecatOrzkillerpopmlcKefeidiSkotshPihti
« Uudemmat - Vanhemmat »

killerpopAika aikaansa kutakinLuonut: killerpopMaanantai 13.06.2011 01:40Hyvin palvellut vanha palvelin saanee näillä näkymin siirtyä nurkasta jonnekin, toistaiseksi tuntemattomaan paikkaan. Vakaahan se on ollut ja hyvin jaksanut, uptime olisi itseasiassa noin 240 päivää enemmän, ellen olisi eräänä päivänä irroittanut väärää virtajohtoa ;) Eli käytännössä hurrannut moitteetta sen koko ajan, mitä tässä asunnossa on asuttu.

Emäntä hankki kuitenkin juuri uuden läppärin itselleen ja vanha kone vapautuisi vallan palvelinkäyttöön. Ero on huima, kun 466MHz Celeron + 128MB RAMia korvautuisi 1.99GHz AMD Sempron 3400+ / 2.5GB RAM -kokoonpanolla. Vanhaan koneeseen ei enää jaksanut päivittää hyvin palvellutta Debian Etch 4.0:aa miksikään, vaikka itsellä on työpöytäkäytössä ollutkin potato, woody, sarge, etch, lenny ja nyt squeeze, joista viimeksi mainitulla jatketaan edelleen.

Oikeastaan tässä on nyt valinnan paikka. Menisikö squeezen mukana edelleen, vai ottaisiko kaiken uhalla testingin. Toinen valinnan paikka on sitten siinä, että olisiko siinä sittenkin konetta omaan työpöytäkäyttöön, pätkiihän se tämän 1.67GHz / 1.0GB RAM koneen mennen tullen...

Yksi mikä kuitenkin on selvää, ollut jo alusta alkaen, että mikä tahansa funkyn joskus korvaa, on siinäkin Debian/GNU Linux :)
debian.gif
« Uudemmat - Vanhemmat »