IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 2 174 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
33 jäsentä
Tyttöjä: 19 (58 %)
Poikia: 14 (42 %)
Keski-ikä
33,0 vuotta
Otos: 20 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,5 vuotta

Jäsenet (33)

undisclosedMiamauzBabe_hiSiniPesusienimmini-[Nahkis]LiljaIsabellaTuntematonAida\-ZIKKE-_saatana_DisturbedTKUtelias[MissMurder]mijaricarroknainenLulaLovelips
- Vanhemmat »
Musta. Värinä kaikin puolin mainio: sopii kaikille, lähes kaiken saa mustana (kyllä, myös ne muffonivuoat), sopii kaiken (varsinkin mustan) kanssa, näyttää hyvältä, käy kaikkiin tilaisuuksiin jne jne jne (lukija saa ehdottaa omiaan jne).

Värit ovat energiaa. Punainen heijastaa punaisen valon pois. Valkea heijastaa kaikki valot pois. Musta imee kaikki valot. Musta on siis voimallinen.

Ainut ongelma on se, että kun mustasta laukusta mustan pikkupeilin, mustan apukassin, mustan avaimenperän (semmonen pehmolepakko, ultimatehieno), mustien hansikkaiden, mustan kännykän jne jne seasta etsii mustaa lompakkoa, alkaa usko mennä ja kova pohdinta siitä että minkäs kaupan kassalla sen näinkään viimeksi. Lähes aina se kuitenkin onneksi löytyy. (Samalta ilmiöltä ei kyllä säästy vaatekaapissakaan, mutta väliäkö sen, tältä hyllyltä musta alaosa, tältä musta yläosa, yhteenhän ne sopii varmasti.)

Hemulinkin sen sanoo: musta korostaa muiden värien loistoa.

Ps. Se myös hoikistaa
- Vanhemmat »