IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 6247 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
131 jäsentä
Tyttöjä: 96 (74 %)
Poikia: 35 (26 %)
Keski-ikä
31,7 vuotta
Otos: 83 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,2 vuotta

Jäsenet (131)

vingskiaatuboimansikkahattaraolzi^^j3nnamariiabet`DQ^Farkkuli^Kipu-Siru]LellukeRetzkuErinahJULLEBULLE_Shaallaexperiment_627
« Uudemmat -

A-styleHyvää joulua 2015! :)Luonut: A-styleTorstai 24.12.2015 18:59

Snow_WhiteMahotonta meininkiä.Luonut: Snow_WhiteMaanantai 21.12.2015 17:39

Siihen aikaan antoi keisari Augustus käskyn, että koko valtakunnassa oli toimitettava verollepano. Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Quiriniuksen ollessa Syyrian käskynhaltijana. Kaikki menivät kirjoittautumaan veroluetteloon, kukin omaan kaupunkiinsa.

Niin myös Joosef lähti Galileasta, Nasaretin kaupungista ja meni verollepanoa varten Juudeaan, Daavidin kaupunkiin Betlehemiin, sillä hän kuului Daavidin sukuun. Hän lähti sinne yhdessä kihlattunsa Marian kanssa, joka odotti lasta. Heidän siellä ollessaan tuli Marian synnyttämisen aika, ja hän synnytti pojan, esikoisensa. Hän kapaloi lapsen ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut tilaa majapaikassa.Täytyy vain ihmetellä, miten tästä niin viattomasta ja kauniista juhlapyhästä, Jeesus-lapsen syntymäpäivästä......on päädytty tähän:Ennen wanhaan kiltit lapset sai ehkä yhden joulupaketin, missä oli kuppainen pallo, itse tehty nalle tai vauvanukke. Tuhmille lapsille annettiin risuja. Nykyajan lapset (myös huonosti käyttäytyneet) saa 100 euron robottielukoita ja 300 euron puhelimia tai muita laitteita lahjaksi... Eikä ne jouluaattona saatavatkaan lahjat riitä, vaan lisäksi pitää saada myös 30-40 euroa maksavia joulukalentereita. Sisältönä PetShoppeja, Little Ponyja, Legoja tai Muumifiguureita.

Mitä jos esim. Suomen itsenäisyyspäivääki alettais juhlia silleen että ostettais satojen eurojen edestä tavaraa muille lahjaksi, ja silikoninaiset ja Hunks-miehet kekkulois itsenäisyyspäivän kunniaksi puolialasti suomenlipun kuvaisissa pikkareissa? Kyllä siinä maatamme puolustaneet sotaveteraanit kääntyis haudoissansa, vaan ties vaikka jo 20 vuoden päästä asiat olis niin.

A-styleMERRY CHRISTMAS 2014!Luonut: A-stylePerjantai 26.12.2014 21:04

-Micro-~ MERRY XMAS ! ~Luonut: -Micro-Keskiviikko 24.12.2014 09:44

Peli: Viscera Cleanup Detail Santa's Rampage

Alusta: PC

Muut alustat: Käsittääkseni ei muille alustoille.

Julkaistu: 2013

Tällaiset pelit ovat sen tavanomaisen virtauksen keskellä tervetullut piristysruiske. Olkoonkin että pelailuhetkellä kyseessä on eräänlainen alphavaiheessa oleva raakile. En ole yleensä näitä varhaisvaiheen pelejä harrastanu, mutta tällä kertaa joulu ja alhainen hinta houkuttelivat kokeilemaan.

Pelissä ollaan itsensä joulupukin palkkalistoilla. Pukin siivousfirmassa jonka työpakotteet vaikuttavat aika natsilta touhulta. Itse pukki on saanut pajassaan kunnon kilarit ja pistäny petteri punakuonon ja lähimmät tonttunsa lihoiksi ilmeisesti jonkin sortin loppuunpalamisen ja juopottelun seurauksena. Joten pukin paja on siivottava verestä ja muusta väkivaltaan viittaavasta.

Kuten sanoin peli on vasta kehitysaasteella ja antaa tekemisestä itsestään vähän palautetta ja muutenkin siivoaminen itsessään vaikuttaa hiukan liiankin ohjaamattomalta touhulta. Oikeastaan en oikein tiedä että miten tämän voisi vielä täysin läpäistä. Ulkoinen anti kieroutuneen verisen ja silti niin kovin kotoisen jouluisissa tunnelmissa ainakin puree minuun. Ääniraitakin taipuu tuohon outoon tunnelmaan moitteetta. Surimmat hieronnan aiheet tuntuvat tehtävärakenteen epäselvyyden lisäksi löytyvän ohjattavuudesta ja joistakin lapsuksista jotka toivon mukaan hioutuvat pois kun pelin tekeminen etenee.

Oikeastaan tätä peliä on turha arvostella lopullisesti tämän perusteella, joten ehkä ensi jouluna pääsemme nauttimaan kunnolla pukin raivarista. Toisaalta jos uteliaisuus ja huumorintaju joulun suhteen riittävät , en estä kokeilemasta tätä hiukkasen erillaista aistinautintoa. Pisteet annan joskus sitten myöhemmin ko pääsen pelaamaan pelin lopullista vaihetta.

Hyvää joulunaikaa ja tulevaa uutta vuotta kaikille!

Arvosana: - (asteikolla 1-10)

Arvosteluni perustuu omaan mielipiteeseen ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

Toffoliinahyvää joulua kaikilleLuonut: ToffoliinaKeskiviikko 25.12.2013 17:35

Joulutähti syttynyt on,
seimessä lapsi viaton.
Nukkuu unta rauhaista,
äiti valvoo lasta.
Suuri joulun sanoma on,
juhla aivan verraton.

Rauhallista ja siunattua joulua.

<3<3

A-styleHAPPY XMAS 2013 ┼Luonut: A-styleKeskiviikko 25.12.2013 11:14

-Micro-Have a Cool Christmas ! ~Luonut: -Micro-Keskiviikko 25.12.2013 00:26

Pin_メリー クリスマス!Luonut: Pin_Tiistai 24.12.2013 20:19

Red-Christmas-decorations-christmas-22228020-1920-1200-TWINKLE.gif

Merry Christmas ja hyvät joulut kaikille tasapuolisesti! ♥

joonaosmala26.Luonut: joonaosmalaTiistai 24.12.2013 18:41

jouluista joulua kaikille ♥
« Uudemmat -