IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1 347 (1.7.2008 alkaen)
Koko
15 jäsentä
Tyttöjä: 6 (40 %)
Poikia: 9 (60 %)
Keski-ikä
23,4 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,2 vuotta

Jäsenet (15)

RennissanniainenGL_nahka`KirbulaheeeiidiiiBig_Reli5aÖdeema_LaDa_jufeaudioslavesnuikkiselbaaKäsijarru-^^RiTsa^^
« Uudemmat - Vanhemmat »
Roskildeen lähtevä Pää Kii juhli Femmagaalassa. Teemu Bergmanin kipparoima yhtye vei kotiin parikin pystiä Helsingin Virgin Oilissa juhlitusta Femmagalaasta – eikä mitä tahansa palkintoja vaan kenties ne tärkeimmät, eli tuomaristoraadin myöntämän Femma-Femman ja Yleisö-Femman.

Ödeema nähdään samoilla lauteilla tämän hetken Suomi-Punkin valtiaan kanssa Kuopion Henry`s Pubissa 14.03.2013! Siitä on tulossa hieno ja mahtava ilta, voimme sen taata! Seuraavana iltana Henry`s Pubissa soittaa Disco Ensemble, pitäisiköhän viettää pidempi tovi Savossa?

Punk-rock elää ja voi hyvin!

ÖdeemaÖdeema nosturiin!Luonut: ÖdeemaTorstai 04.03.2010 21:25

http://www.suomalaistasisua.fi/sisullastagelle/bandilista/bandisivu?bid=12954308 Äänetäkää Porvoo ja Ödeema nosturiin keikalle oheisesta linkistä!!! Ödeema toivoo teidän tukeanne ja ääniä! Tuen annatte vain muutamalla klikkauksella. Muistakaa vahvistaa äänenne sähköpostilla. Mainoksia ei pitäis tulla. Eli äänestäkää meidät keikkailemaan! ROCK ROCK!

Tällä hetkellä pidetään piikkipaikka joten pidetään se jatkossakin! Ja äänestämässähän voi ja on suotavaa käydä kerran vuorokaudessa ;)

Ödeema kiittä tuestanne :)

« Uudemmat - Vanhemmat »