IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 2 499 (1.7.2008 alkaen)
Koko
51 jäsentä
Tyttöjä: 14 (28 %)
Poikia: 37 (72 %)
Keski-ikä
23,6 vuotta
Otos: 31 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,8 vuotta

Jäsenet (51)

CuteGWally-jee--Ola-alep`JoNI`creative`rebsuffJuuzåkiiss3li-yoni-jhe-eddy13tuubNelliMocAse
- Vanhemmat »

SoooonjaserenasLuonut: SoooonjaMaanantai 29.06.2009 00:04

- näpsähdykset

- villivirta ;)

- mun ranneke :(

- vilautteleva naine Ö____Ö

- musta-aukko <:

- vihreä sininen mies :o

- kia laulaa + OLIKS SE TOI ?!

- rengasmäki :p

- mun jalka meni paskaks :(

- ryssät --'

- liskotytöt xD

- meijjän ihaaaaanat jutut ;)

- best !

<3

midvesipuisto serena,Luonut: midLauantai 09.08.2008 23:10

kaikki mukaan viettelee,
vesipuisto serena
loman vauhtiin laukaisee ..

&lt;vink&gt; tohvelii ( lentää muutaman metrin, yläosa lähtee )
&lt;kieli&gt; tikruuu ( mukava slide, laura löi varpaan )
&lt;nam&gt; villivirtaaa ( uu mikä koski, vihaan niit poikii :D )
&lt;virne&gt; aallott ( ihan kivat, säikähin sitä suihkuu )

mul lähti kivan monesti yläosa päältä että kaikki ketkä sattu näkee kysesen
tapahtuman, ilmoittautukaa ! ;oo
ja ne pojat kivasti vaa töni siel peräs ja vähän lääppi tai no
aika paljon enemmänki ! :D

laura ja hipit &lt;sydän&gt;
ens kertaa odotellessa

LemoncelloSerenaan!Luonut: LemoncelloPerjantai 25.07.2008 02:24

Jee tänää oltiin Katjan kanssa serenassa ja oli huisin hauskaa (?). Mie paloin ekaa kertaa tänä kesänä! En uskonu et palaisin tän kesän aikana olleskaa ku oli suunnitelmissa kyykkii kotona koneella :D. Noh paloin pikkasen ja nyt kutittaa mut sattuu raapia.

Noh mut lähettiin Katjan kaa huisin aikasin ja ehittiin viedä palkkiokaavakkeet kirkon10:iin ja käydä resiinassa S-marketissa ostaa kolmioleipiä evääks ja sit pasteijan ja salaatin aamiaiseks. Ooteltiin sitten 82:sta pysäkillä ja täytyy sanoo et se salaatti oli yllättävän hyvää ottaen huomioon et siin oli 40% kaikesta kaalia (ainakin nii vois olettaa). Noh bussi tuli enne ku ehin syödä loppuun ja sain syötyy sen loppuun vasta paikan päällä :(. Oli kamala nälkä bussissa.

Oltiin puol tuntii liian ajoissa ja jouduttii hengaille siel porteilla vaik kuinka pitkään. Porukkaa kasaantu ihan sairaasti aukeemista kohden ja ihmiset vaa seisoskeli niis jonois tyylii tunnin ku ne olis voinu tehä jonot vasta ku on jotain 15min aukeamiseen. Noh sisään päästiin ja mentii heti tietty villiin virtaan. Ja villiä menoa olikin, villivirta paranee kerta kerralta enemmän. Juoksenneltiin siinä sitten ympäriinsä vaikka kuinka pitkään ja käytii siel sun täällä. Jonotettiin mustaan aukkoon jotain puol tuntii ja huudettiin ihan täysii UMTS UMTS siel putkessa ja kaikki vaa nauro meille xD.
Ja sitten me käytiin tosi monta kertaa töpsissä ku se on nii tynkä ja sit käytii ainakin moljoona kertaa villivirras jajaja kätii siel peräaltaas missä on niit TUTUM-härveleitä. Sitten me leikittiin paljon pulipulirykrykkii ja käytii syömässä säännöllisen epäsäännöllisesti.
Siel ulkona oli kaumalan kylmä aina aluks mut siihen tottu nopee ja sitten mentii toosi monta kertaa siel perällä olevaan semmottee mäkeen mis mentii niil renkailla ja törmäiltiin ihmisiin. Se oli kivaa! Ja ulkona käytiin myös pomppulinnassa ainakin 5 kertaa ja jäätiin kokoajan jonnekkin jumiin siel. Ne pikkupojat on aikas säälimättömii meitä avuttomii ja isompii kohtaan :(. Kuitenkin oli hauskaa ja oli oikein nuorekas olo siel 10w brunssien keskellä.
Se WOUU juttu mis roikuttiin narusta oli toosi kiva ja siihen jaksetii jonottaa jopa kaks kertaa. Mun kädet tuli kipeeks toisen kerran jälkeen ku en pitäny kunnol kii ja ote lipsui. Mutta kivaa oli!!!
Se on muuten tyhmää ku aallot ei enää oo siel käytössä, mut niiden tilalla on sellaset SPRUIT jutut ja ne on ihan kivat. Ainakin katella ku muut jää alle :D. Juuh vahingon iloista puuhaa (oltiin kyllälin useimmiten siel alla ku ne tuli ja ihan suunnitellusti tottakai).

"Jafar, Jafar anna meille kameli!" *BLÄTS* "Ei helkkari kylmää!"
serenaan taas :) >>
- Vanhemmat »