IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 3 638 (1.7.2008 alkaen)
Koko
121 jäsentä
Tyttöjä: 73 (61 %)
Poikia: 48 (39 %)
Keski-ikä
31,7 vuotta
Otos: 84 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,3 vuotta

Jäsenet (121)

MohikaanilaamaSonio|DefiaPolvi_niko-89^^sallaHalla89tikruenkelik-a-i-a-sherukaHomer_Simpsoneatmeemmy85dubi^_elza_[Enemy]Tobaki
« Uudemmat - Vanhemmat »
Eilen jaettiin Oscar-ehdokkuudet, joka sai YleX Aamun keskustelemaan elokuvien maailmasta. Matin mielestä kaukosäätimessä olisi hyvä olla "I have a dog" -näppäin, joka poistaa elokuvasta koiran haukkumiset, kissan maukumiset ja ovikellon äänet, jotta kotona oleva koira ei sekoaisi. Lisäksi Matti haluaisi skipata kohtauksen, jossa päähenkilö kävelee kadulla ja soundtrack-biisi soi taustalla.

Ile puolestaan tahtoisi napin, jolla voisi katsoa action-elokuvien treenausmontaaseja uudestaan. Hanne taas tahtoisi 'make it real' -napin, jolla asiat saisi näyttämään realistisemmilta. Nappi, joka näyttäisi konehuoneet niin likaisina kuin ne oikeasti ovat. Nappi, joka näyttäisi päähän lyötyjen ihmisten turvonneet silmät ja kuhmut. Ja niin edelleen...

Aamun kysymyksessä me haluamme tietää, mitä sinä muuttaisit 'make it real' -napilla? Minkä haluaisit muuttaa elokuvassa realistisemmaksi? Kerro meille!
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Elokuvissa ollaan hiljaa&kännykät pistetään pois!


Liittykää jos olette samaa mieltä <3
Etsin työni puolesta KAIKENIKÄISIÄ, PERSOONALLISIA JA ASIASTA KIINNOSTUNEITA HENKILÖITÄ AVUSTAJIKSI, JA PIENIIN SIVUROOLEIHIN OLLI SAARELAN HARJUNPÄÄ JA PAHAN PAPPI-ELOKUVAAN! (Kuvaukset pääkaupunkiseudulla maalis-toukokuussa).

Avustajan esiintyvät elokuvan joukkokohtauksissa, taustoilla ja pienissä sivurooleissa, ja ovat tärkeä osa elokuvan kokonaistunnelman luomisessa.

Harjunpää-elokuvaan on haussa paljon erityyppisiä hahmoja, esim. rock/ punk/ gootti/ metalli- tyylisiä ihmisiä. Tatuoinnit, lävistykset, rastat jne. "erikoisuudet" tervetulleita! Samoin haussa myös "tavallisia" tyyppejä; lapsia, nuoria,aikuisia, perheitä...

Jos kiinnostuit asiasta, lähetä
-perustiedot itsestäsi (ainakin nimi, asuinpaikka, ikä, pituus ja paino)
-yhteystietosi (puh.nro) ja
-tuore kasvokuvasi (jos tatuointeja, voit laittaa kuvat niistäkin)

osoitteeseen kaisa.astikainen@matilarohrnordisk.fi
(Tai postitse: Kaisa Astikainen/ MRP, Tallberginkatu 1A/ 141, 00180 Helsinki).

Kerro myös milloin olisit käytettävissä, ja pystyisitkö osallistumaan yökuvauksiin. Avustajapalkkiona on kohtauksesta riippuen pieni rahallinen korvaus tai elokuvalippupalkkio. Matkakuluja emme voi valitettavasti korvata.

Huom: Elokuva-avustaminen on hyvä tapa kerätä esim. luokkaretkikassaa kouluille, seuroille tai yhdistyksille!

Vastaan tiedusteluihin asiaa koskien arkipäivisin numerossa 040-487 2121 (mahdollisuuksien mukaan).
Tosiaankin, Tähtivieras Dave niminen komedia tuli juuri katseltua canal+:lta. Erittäin hauska leffa, monia varsin hauskoja kohtauksia.:)
Annan elokuvalle arvosanan 9.

0-R19[Ei aihetta]Luonut: 0-R19Tiistai 10.11.2009 04:13

Enää muutama hassu tunti uuteen HOUSEen >_____<
Kesä kuussa jatkuu True Blood.. Koukuttava sarja vampyyreista.
Sisältää loistavia pienii tärppei ja lausahduksia..

Vampyyri-Bill: "lähdetkö itse ulos, vai heitänkö sinut ikkunasta, joka on muuten kiinni!" :''''DDD

Jake: Jake McDonald, ei sukua sille ravintola ketjulle
Jason: Jaa, no entä sille famille?
Jake: Mitä????
:'''D Jason on niin IDIOOTTI et sille ei voi olla nauramatta!

Ei sisällä kummosia urhoja.. elikkä seuraava ei päde:
"Arktorus> 1990-luvulla vampyyrit oli vaarallisia ja elegantteja, 2000-luvulla ne näyttää homoilta ja niillä roikkuu goottiloli käsipuolessa" (ks. House yhteisö) *repesin*

Katsottuna : UP (-kohti korkeuksia) MAHDOTTOMAN HYVÄ <3
Mä haluun oman Kevinin ja Dougin <3 <3

Nyt "knowing"
ah, Nicolas Cage <3

Sa[n]naMikä leffa:?Luonut: Sa[n]naTorstai 28.05.2009 03:20

Menee hakuammunnaksi mutta. Yritän löytää elokuvaa (saattaa olla sarja tai jotain muutakin... mutta yritän silti). Muistan siitä hyvin vähän (tai en osaa yhdistää muita paloja). Kyse oli ilmeisesti jonkinlaisesta takaa-ajosta, jonkinlaisen pahiksen. Muistan kohdan, jossa perässäjuoksijat menee huoneeseen, jossa makaa ruumis pöydällä lakanaan peitettynä. Tällä ruumiilla on takaa-ajetun kasvot, mutta kun ruumista kosketetaan, putoavat tältä sormukset kädestä. Ne eivät siis ole ruumiin, joten ruumiskaan ei ole etsityn. Myöhemmin elokuvassa ehkä käärittiin takaa-ajetun kasvoilta sideharsoa, ja tällä oli uudet kasvot; joka tapauksessa kyse oli kasvojen vaihdosta takaa-ajajien hämäämiseksi.

Tietääkö kukaan?
Indyana Jones ja kristallikallon valtakunta sekä vielä toisena American Crime.
Oli kyllä aikamoisen vaikeaa löytää toinen leffa Indyn kaveriksi, mutta kun bonus oli käyttämättä niin olihan se joku toinenkin elokuva otettava. Ja kai tuo American Crime ihan hyvä varmaan on, semmoista trilleriä/draamaa hain toiminnantäyteisen Indyn vastapainoksi.
« Uudemmat - Vanhemmat »