IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 10 065 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1581 jäsentä
Tyttöjä: 263 (17 %)
Poikia: 1318 (83 %)
Sijoitus koon mukaan: 261
Keski-ikä
32,3 vuotta
Otos: 859 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta
Valvojat
Eternity

Jäsenet (1581)

Turbo`kipperJR1kape_jjjutisuperjanniG0blinniledown^NR^jonppe_-nickersoon-IpsterWejuS^L^A^S^HPöhkis^eetuu---
15. Toukokuuta 2011 tapahtui jotain, mitä oli odotettu vuosikausia. Suomi voitti vihdoin jääkiekon maailmanmestaruuden ja teki sen näytöstyyliin Ruotsia vastaan. Ruotsin murskatappio (1-6) vain toi oman lisämausteensa voitonjuhliin ja koko maa oli sekaisin useamman päivän. Kaiken juhlinnan keskellä alettiin myös hehkuttaa 2012 tulevia kotikisoja, joissa Suomi tulisi esiintymään hallitsevana maailmanmestarina. En tiedä kuinka tarkasti tätä mietti tavallinen lätkäfani, mutta MTV3:n tiimi ainakin oli hereillä. Karu totuus tulee kaikille taviksille eteen viimeistään kun kisat alkavat.

YLE:n lopettaessa kisalähetykset ja maikkarin tullessa tilalle, tulee eteen monenlaisia muutoksia. Lätkän suosio on tietenkin nyt huipussaan ja maikkari on nähnyt tässä asiassa loistavan rahareiän eikä jätä sitä hyödyntämättä. Alkusarjan pelejä pääsee katsomaan 265€ lipulla ja jokaiseen lippuun sisältyy neljä ottelua, joista yksi on Suomen matsi. Kaikki alkusarjan pelit katsomosta käsin tulisivat siis kustantamaan 1855€. Neljännesfinaalit irtoavat myös 265€ lipulla, semifinaaliin joutuukin jo pulittamaan 345€ ja itse finaalista peräti 445€. Koko lysti nyt vain 2910€, tilaa heti omasi ettet jää ilman paikkoja. Tässä vaiheessa suurin osa ei edes rupea laskemaan lompakkonsa sisältöä vaan ajatus kotisohvalle jäämisestä tuntuu selvältä. Vuodesta 1995 asti Antero Mertarannan selostuksella seurattuja kisoja tosin tulee monelle ikävä, koska mies on äänessä ainoastaan Canal+:lla nähtävissä suorissa kisalähetyksissä. Koitin selvittää hintoja, mutta ainakin Katsomossa oli maininta "Leijona-tuotteen hinnoittelu ei sisällä MM2012-kotikisojen lähetyksiä. Tiedotamme MM-kisojen sisällöistä erikseen", joka viittaisi siihen, että pommi pudotetaan aivan viimehetkellä. Canal+:n 3kk paketti maksanee noin 40€, mutta en ole varma pitääkö tuokaan sisällä sitten itse kotikisoja. MTV3:n ilmaispuolella on luvattu näyttää jonkun muun selostuksella ottelu, mutta suorasta lähetyksestä ei muistaakseni ole ollut mitään mainintaa. Pahin pelko on, että maikkari tekee MM-kiekolle saman, minkä se teki Formula 1:lle kun Kimi Räikkönen siirtyi ajamaan voitokasta Ferraria eli siirsi suorat lähetykset maksukanavalle ja jätti ilmaispaikalle kisakoosteen, joka näytettiin myöhemmin samana päivänä. Jääkiekkofaneja Mertarannan menettäminen maksukanavalle ärsyttää jo riittävästi, mutta jos ilmaispaikalle tulee joku kuppanen kisakooste, joka näytetään voitonjuhlien jälkeen niin kunnian kukko ei laula. Itsehän en TV:tä omista, joten harmittaa tuo Katsomo, joka ei varmastikaan tule olemaan ilmainen kuten oli YLE:n Areena, josta kisat näki vieläpä suorana.

Jos hinnat ovat tuota luokkaa, Mertaranta esiintyy vain maksukanavalla, ilmaispaikalla nähdään kooste ja Katsomon lähetyksetkin ovat maksullisia niin nämä kotikisat jäävät ainakin meikäläiseltä väliin.

Kuinka aiot seurata MM-jääkiekkoa 2012?Perjantai 02.03.2012 22:27, 51 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

^Samppa_nyt vituttaa-.-Luonut: ^Samppa_Lauantai 05.11.2011 20:29

eka husse pöllitää ja sitte vittu turpaa viel pelis-.-

nooramarikoo-Luonut: nooramarikooTorstai 19.05.2011 01:43

tumblr_llaxm0phOY1qesaouo1_500.jpg
Ei mulla muuta, nähää sit viikon päästä murut, nyt Deutschland kutsuu..
Olin sunnuntaina aivan fiiliksissä! Leijonat voittivat viimein, viimein Suomi sai toisen jääkiekon MM-kultansa! Hypin ja pompin ja nauroin aivan täysillä tästä mahtavasta voitosta.

Mutta niin. Sitten MM-kullalle kävi kuten joulukinkulle; aluksi se maistuu hyvälle ja on jotain niin täyteläistä, pian siihen alkaa kyllästymään ja katuu että tuli edes hommaneeksi sitä. Ei vittu, miksi aina kaikki kiva täytyy pilata hehkuttamalla sitä liikaa?

Enkä tarkoita nyt hyvin monia jääkiekosta olevia uutisia enkä massiivista MM-kultajuhlaa Helsingissä, vaan yksinkertaisesti ylitse menevää ihQ-hehkutusta. Ehkä kuulostan joltain wanhalta tädiltä mutta oikeesti, jos Iltalehden otsikot ovat tasoa "tuunasimme ruotsalaisten pelipaitaan kolmen kruunun tilalle tutit - katso" tai Iltasanomien kyselyt tyyliä "lohduttaisitko ruotsalaisia sisu-pastilleilla vai tutilla", niin tulee jo olo "voi pyhä vittu, eikö voisi antaa olla?" Tietty iltalehdistön taso on tunnettu jo aiemmin, mutta huolestuttavaa onkin, ettei muukaan valtakunnan lehdistö ole sen fiksummin osannut merkittävästä voitosta kirjoittaa.

Osaisin arvostaa ihmisiä paljon enemmän, jos voittoon olisi voitu suhtautua ilon ja riemun lisäks rauhallisesti, ilman että täytyy lähteä Ruotsin puolelle tappelemaan, juopottelemaan ja polttelemaan toisten maan lippuja. Entäs jos ruotsalaiset olisivat voittaneet ja tulleet tänne polttelemaan Suomen lippuja ja rähinöimään? Olisiko se ollut reilua? Tosin aluksikaan en usko että he olisivat olleet yhtä lapsellisia. Sen lisäksi myös muukalais- ja ruotsalaisviha tuntuu aivan parin päivän sisään nousseen valtavasti. Tuoreimmissa uutisissa kerrotaan joidenkin valopäiden keksineen lähteä kiipeilemään pitkin presidentinlinnaa kiitos voiton.

(ja oli vain pakko purkautua ja räjähtää tästä kun turhauttaa miksi kaikki hieno asia pitää pilata median ja joidenkin urpojen toimesta - toisaalta, suurin osa leijona-faneista on varmasti osannut juhlistaa voittoa ilman kauheata sekoilua)

MihashiIhanaa leijonat!Luonut: MihashiTiistai 17.05.2011 00:11

"Nyt poika saunoo
se valvoo se riekkuu ja rällää
katseella mällää
Meidän poika on tullut kotiin"

Mutta silti aww, sadface :/~
a) koulussa jaettiin karkkia (marianne-suklaata ♥___♥)
b) saksantunnilla käännetään saksaks sellasia lauseita kuin "Suomi voittaa vain joka 16. vuosi" ja "Suomi on yksi maailman parhaita jääkiekkomaita"
c) ruokatunnilla ihmiset alkaa taputtaa kesken kaiken
d) psykantunnilla katsotaan nämä videot (meidän muka piti analysoida niitä)

e) kukaan ei puhunut koko päivänä muusta kuin jääkiekosta
f) melkein kaikki olivat pukeutuneet suomenlippuihin tai sinivalkoiseen
"vähä ruma toi pokaali! Kuka tommosen haluu, en mä ainakaa."
"mitä mait siel oli pelaamas?(mutsi rupee luettelee) SIL ON KALJAA! HUONO ESIMERKKI JUNNUILLE!!"


Ihana. Aina välil....
Mua ei oikeastaan vois vähempää kiinnostaa mikään jääkiekkoon liittyvä, mutta tuntuu että saan turpaani isänmaallisuudettomuudesta jos en lähde tälle linjalle...

FryGuySE ON SIINÄ!!!Luonut: FryGuyMaanantai 16.05.2011 03:25



MM 2011 ja Ruotsi murskattu maan rakoon 6-1!!!

^^miwaLEIJONAT ♥Luonut: ^^miwaMaanantai 16.05.2011 03:17

6 - 1 voitettiin ruotsi, ei oo totta :DDDD oli nautinnollista nähä ruotsalaisten ja niiden fanien pettyneet ilmeet ♥ EI JUMALAUTA ekan ruotsin maalin jälkee tuli sellanen olo et apua, nyt me hävitää, mut sit suomi tasotti ja ku se kipus 2-1 ja 3-1 ni alko tulla varmempi olo, 4-1 jälkee ei sit ollu mistää mitää epäilystä. 5-1 ja 6-1 ei ois uskonu ees maholliseks enää.

näin vuodatan minä joka siis en koskaan seuraa jääkiekkoa :')

suomi maailmanmestari 2011 ♥