IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 805 (1.7.2008 alkaen)
Koko
47 jäsentä
Tyttöjä: 14 (30 %)
Poikia: 33 (70 %)
Keski-ikä
31,9 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,1 vuotta

Jäsenet (47)

maiedailrzahexRaickyMisery77skelet0n1MagiaGremarnacaMana-chanWildHearthL3gacyHalicaBrethesenCharun-]J|V|J[-Moiria
« Uudemmat - Vanhemmat »
Pitäis keksiä jotain kehittävää tekemistä kun mun pöytäkoneella olevat FFVII ja FFVI jää Espooseen, samoin kuin luultavasti mun pleikkari :(

herbieOrcs & Elves DSLuonut: herbieMaanantai 18.07.2011 12:10

|[-windy-]|Jopas oli taas uni o__O;Luonut: |[-windy-]|Lauantai 02.05.2009 18:22

Selitin Darkille unestani mesessä... Suoraan kopioitu sieltä, joten.. X'D (btw, nukuin 13h, siksi uni niin pitkä 8'D)

----

no aluks siin oli joku, et olin vanhassa mummulassa joittenki vanhojen luokkakavereitten, iskän, äitin, tantun ja hannen kaa. Kateltiin jotain kuvia, sit siin tuli joku vauvakuva, joka oli musta, ja se niinku tavallaan.. Toteutu, tai siis se kuva palautu siihen hetkeen, olin jossain riippumatossa vauvana keinumassa siellä sisällä, sit mulle laulettiin jotain "maailmassa monta, on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkiaa..." ja sit jotain ''D No sit mun setä tuli yhtäkkiä mummun navetasta, ja ajo sellasella ikivanhalla traktorilla ja hoki vaan että "täähän toimii!" ja jotain ''D Sit siin oli vissiin kesä, laitoin sulle viestiä, että "niin haluakko sä tulla tänne?", ja sä tulit ''D Sit.. Meijän piti sytyttää joku hiton iso kokko, ja sitävarten meijän piti karsia puista kuolleita oksia 8''D ? No sä menit johonki, mä sit löysin sellasen yli metrin pitkän kastemadon mönkimässä maassa, ja ajattelin, että ällötän sua niillä 8 DD Sit löysin toisen, ja kolmannenki.. Aattelin, että jos me sun kaa mentäiski kalaan, ei osallistuttaiskaan sen nuotion polttamiseen X''D nonono sit. mä. nostelin jotain sammaleita ja sensellasta, kattelin, olisko siellä niitä matoja. Melkein jokaisessa oli vain kuoriaisia, niitä oli muuten hitosti siinä unessa muutenkin o.O; no, jokatapauksessa X'D Sit yhen alta löyty sellanen rotta, ja se meni sellasta pitkää onkaloa äkkiä piiloon. Sit huomasin, että siellä oli kuolleita marsuja, ja ne peitti niitä onkalokäyntejä, nostelin niitä, ja sielä oli lisää rottia.sit oli sellanen isompi mätäs, jossa äkkiä huomasin neljä marsua. Yks oli ruskea, yks hopean harmaa, yks valkomusta ja yks sellanen hiekan kellertävä. olin siinä vaiheessa et "Omg! Kasvaako marsuja ullavassa luonnonvarasena?!" Ja lähin hakeen kameraa. Ruokein siinä samalla koiran, juoksin sitten takaisin, se hopean harmaa oli kadonnut o_O Mä kuvasin, mut patteri loppu. Sit ne alkoki puhuun! Kuvasi n uusiksi ja kamera kesti, se oli mieletäntä 8D Sä yritit soittaa mulle, mutten kuullu, yhtäkkiä, mä pääsin näkeen maailmankuvaa sen harmaan marsun näkökulmasta johonki onkaloon, ja sit olin jossain onkalossa ja ne kolme muutakin oli siellä no siel oli joku kauhee neuvottelu, siellä puhuttiin, että se harmaa oli pettänyt niiden kansan, ja että sen on kuoltava. Tosin se ei kuollut, vaan se pistettiin sellaseen pieneen papukaijan häkkiin, ja se muuttu vihannekseks! *siis ei vihannekseks sillaa, sillee, ettei se tajunnut mistään mitään, oli elossa, mutta se oli vain... kuolas ja tällee X'D* Ja sit se ruskee marsu järkytty ja sano että"Mitä olet tehnyt hänelle?!" ja sitte sellanen siniharmaa, lihava marsu vain virnuili tosi vittumaisen näkösenä sille. Se ruskee marsu ei nähnyt muuta vaihtoehtoa kun mennä pelikonsoliin ja pelastaa se toinen marsu!
noh. se muuttu joksku rpg-peliks. Mä tajusin olevani se päähenkilö, olin sellanen.. no en nyt ritari, mut joku sellanen sankari kuitenkin, ja sit olin drinkillä jonku naikkosen kanssa (olin siis poika : D) Ja käsitin, että se oli se hopeanharmaa marsu. No mä siin unessa tiesin mielessäni, et mun pitäis periaatteessa valloittaa sen sydän siinä, että mä onnistuisin pelastaan sen marsunakin, joten sit mä... kun olin siinä tosi ujo ja sit ku se nainen oli hirveen vaativan olonen, niin koitin kuumeisesti miettiä, miten mä onnistuisin valloittaan sen sydämen X'D No mä sit mietein kaikkii vaihtoehtoi. Mietin, että jos mä sanoisin sille, että mennään kotiin ja katotaan joku romanttinen leffa, mut sitte naitaiski (LOL 8''D) tai et mä.. tarjoisin sille toisen drinkin... No mä kaadoin mun mukin, jossa mulla oli rahaa (älä kysy?) ja sieltä tuli hitosti pikkurahaa! *ja olin sillee et "Mistä näitä senttejä oikein tulee?!
Vaikka olin pelin sankari, mä olin kuitenkin tosi ulkosiideri sen pelin ideasta, ja syytin siitä sitä, että oon marsu ''D No se kohotti kulmaansa se nainen ja olin ihan paniikissa, koska en osannut laskea niin pienistä rahoista, kuinka paljon mulla on rahaa!No joku tarjoilija tuli, sit se osas ottaa siitä oikeen summan, ja toi sit drinkit molemmille. Huokasin helpotuksesta ja join sit tosi neuroottisen olosena sitä siinä, mulla pyöri päässä kokoajan ne kamalat tapahtumat, että se mun 'rakas' muuttuu vihannekseksi X'D No olin hiljaa hetken, ja sit se nainen ehdotti "joten.. jos vuokrattais joku leffa ja lähettäis sun luokse?" ja mä hämmennyin ja olin sillee "Jo-Joo!" ja sit mentiin kassalle, siin oli kauhee jono. Yritin katella, et vuokraako ne videoita, ja stressasin samalla, että entä jos en muistakkaan tän kaupan nimeä, että ei se ainakaan alihaapala ole!- ja ja ja niin X'D Kun en halunnut, että mun videon palauttaminen kestäis kauaa 8'D noh. sit siellä oli joku televisio, siellä näky joku mowgli - viidakkokirja. Olin sille muijalle että "aww, kato, mowgli!" ja seki vaan hymyili ja vissiin otettiinki joku lasten leffa, en muista, mikä, mut disneystä me siinä puhuttiin. Sit käveltiin jotain öistä katua pitkin, ja yhtäkkiä joku kidnappas mut ja sen naisen! tajusin, että se oli se sama kohta kun se harmaa marsu katosi siinä kun olin oikeesti ihminen, ja tiesin, ettei mulla ole enää paljoa aikaa pelastaa sitä naista! No se nainen katos, olin jossain.. kammiossa. Kattelin ympärilleni hetken, siellä oli kaksi muuta naista, jotka tajusin, että ne oli ne kaksi muuta marsua. No ne sitten alko lääppimään, olin ihan paniikissa ja koitin löytää tieni pois, sit sellanen papiksi pukeutunut pahis tuli jostain tornista nauraen, selitti "olet vankini nyt... Harrastat seksiä näiden naisten kanssa koko loppu ikäsi... Jos haluat nähdä omasi vielä, sinun on selvittävä taso tasolta ja parannettava itsetuntoasi ja seksitaitojasi!" ja olin sillee "ARRRGH, EII D8" Ja. Niin. No sit heräsin, olin jossain kerrossängyn alaosassa siinä unessa, sumein silmin näin, että joku ratsasti mun sylissä! Sit olin et "EI, MUN POIKUUS PITI MENNÄ DARKILLE!", Tajusin, että tässävaiheessa se olit sinä, joka mun piti iskeä 8''''''''DDDD ?!?
No se muuttu joksku hentai peliksi. Tai itseasiassa enemmän animeksi. Mä makasin niiden kahen tytön kaa päivästä toiseen ja riuduin, niitä tyttöjäkin ilmestyi siihen kokoajan enemmän. Sit yhtäkkiä tuli sellanen tunne, että pitää paeta! No mä vilkasin sinne torniin, ja siel oli se pappi, sit mä vaan tuijotin sitä ja aattelin siinä unessa et "YAOIVIBA!" mut sit katoin pois ja lähdin juokseen... se muuttu taas enemmän pelimäiseksi, mä hypin joittenkin rotkojen yli ja tällee, koitin löytää, missä sä olet (tai ainakin siinä unessa oivelsin, että se olet sä, en tiennyt sitä varmaan, mutta niin X'D) jajaja. Hmm. mitähän sitten... Tässä vaiheessa alkaa muisti meneen hiukan pimeeksi, en tiedä, miten tuo päättyi, mut yhtäkkiä olin niinkun oma itteni taas, olin vaan mies ja mun nimi oli sauli X'D ?
Mä olin mun lapsen ristiäisissä, ja olin taas vanhassa mummulassa, jossa oli se sama poppoo, kuin alussakin. Tajusin, että se pätkä unesta oli vähän samallainen kun mun Klaus Niklas- uni, jonka näin kaheksan vanhana, joten oletin, että se on lapsen nimi nytkin. Ja sit mä vilkasin, kuka oli äitinä, ja järkytyin, et se olit sä! Tai siis. Ei se ollut yhtään sun näkönen, mutta siinä unessa mä aattelin , että "mitä hittoa, Dark?!" ja sit näin jonain flashbackkina koko unen, ja lopulta näin sellasen pikku pätkän onnellisesta perheestä ja hienosta talosta ja heräsin :'D Siin unen lopus kuulin sun sanovan että "eikai sulla oo vauvakuume ;D " ja olin sillee "EI >__>;" vaikka siinä mulla oikeasti oli :''D ?

Siis mitä hittoa :'D ? Ei siinä, oli niin tapahtumarikas uni, että halusin aamulla vain pitkittää sitä, mutta SILTI 8''D Tämän unen tulkitsemiseen tarvisi varmaankin muutakin kuin unientulkitsemis kirjan X''D


« Uudemmat - Vanhemmat »