IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 2359 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 12
Koko
2557 jäsentä
Tyttöjä: 577 (23 %)
Poikia: 1980 (77 %)
Sijoitus koon mukaan: 130
Keski-ikä
30,5 vuotta
Otos: 1946 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,6 vuotta

Jäsenet (2557)

Purulelu-TrollTriggercrueltyjimsonweedcisumGobrikovskistory_of_addictUSO_AnadeemusLada^Mies_Liquid_JokerfanDesDemoniokikonoT33mu_Mehuli
« Uudemmat -
Arvonta on suoritettu ja kilpailu ratkennut, tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkejä ee-pu sekä rgade. Heille kumpaisellekin lähtee siis kolmen päivän lippu Myötätuulirockiin 2010, valtaisat onnentoivotukset MTR-tiimin puolesta!!!

Lisäki vanha kunnon kilpailuraati kokoontui, ja päätti luovuttaa erikoismaininnan ja tätä myöten myös spesiaalipalkinnon nimimerkille Kingy. Onnea myös hänelle, spesiaalipalkinto sisältää mm. aidon ja alkuperäisen MTR 2010 -t-paidan! :)

Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.


Kuten luvattiin, uutta kisaa pukkaa putkeen. Idea on tälläkin kertaa simppeli, kommentoi tähän blogiin biisi, jonka haluaisit kuulla Myötätuulirockissa 2010. Eli hakusessa on kappaleita, jotka räjäyttävät festivaalikansan tajunnan alkessaan raikua lavalta yleisöön.

Arvostamme luonnollisesti, jos ehdotatte biisejä jotka on mahdollista festarilla oikeasti kuulla, eli festarille julkistetut esiintyjät otetaan huomioon ehdotuksissa. Artistikattauksen voi halutessaan tsekata täältä: www.mtr.fi/ohjelma.html

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl kolmen päivän lippuja tämän kesän Myötätuulirockiin. Onnetar arpoo siis kaksi onnellista, jotka kummatkin voittavat yhden kolmen päivän piletin itselleen. Lisäksi MTR-raati kokoontuu jälleen ja valitsee erikoismaininnan arvoisen ehdotuksen, joka tullaan palkitsemaan spesiaalipalkinnolla! HUOM! Kultakin nimimerkiltä huomioidaan vain YKSI ehdotus, eli mitään tuntien soittolistaa on turha alkaa rustata palkintojen saannin helpottamiseksi.

Kilpailuaika alkaa heti ja päättyy sunnuntaina 23.5. klo 24:00, voittajat julkaistaan seuraavalla viikolla Myötätuulirock 2010 Official -yhteisön blogissa.
Minkä biisin juuri sinä haluat Hakunilassa kesäkuussa kuulla??

Schadediskografia kasasLuonut: SchadeTorstai 03.09.2009 16:07

Pain crawls without sound in your soul
Pain remains the same if your life goes on.

HegeeeeKIVENLAHTIROCK!Luonut: HegeeeeMaanantai 08.06.2009 02:39

Nyt on kolmen päivän putki ohi! VITUN HIENOA OLI!

Pe: Alotetaan Stam1nan venauksella, siin oli jo Ville ja Ellu ja Henkka mun mukana. Ennen alotusta tuli Miika, Laura, Pati, Eve, Valtsu ja Emmiki. Stam1na veti vitu kivan setin! Lääke vikana <3 No mut sen jälkeen Valtsu pääs taivaaseen ja mä olin onnessani. Cradle Of Filth alottaa ja vetää tunnin setin joka oli VITUN LOISTAVA! Kiitti Valtsulle vieressä riehumisesta ja fiilistelyst mun kaa. Emmille kiitos Her Ghost In The Fogin kuvaamisesta, vaikkakin kolmessa osassa :DDD Kiitti myös kaikille muille jotka oli mukana! Hauskaa oli!

La: Mennään just just ennen Kiuaksen alkua, ja kumminki tokaarivii Ellun ja Villen taa. Hyvä keikka, oli vaan niskat jumis Filthin jäljilt ni ei oikee lähteny mukaan. Sen jälkeen Diablo, joka taas kerran veti vitu hyvän keikan! "Miks helvetissä Tehosekotin tulitte takasin, vihaan teitä niin vitusti" Kiitops Ellulle, Villelle ja Patille tästäki päivästä!

Su: PROFANE OMEN! Paras keikka koko vitun viikonloppuna! Vaikka oli vähän porukkaa ja minä ja henkka oltiin melkeenpä ainoot jotka lähti kunnol mukaan! Huomiota siinä sai! "Ottakaa mallia tästä jätkästä! Hege! Se on saatana sekasin ku vitun plussapallo!" Sit sen jälkee Amorphista kattomaan ja sen jälkeen piti nähä PO:n jätkät. No nehän saatanat meni saunaan ja tuli yksitellen, paitsi Williami joka jumittu saunaan :D

KIITOS KAIKILLE MUN MUKANA OLLEILLE JA MUILLE SIELLÄ OLLEILLE!

DeLaKumkvatti[Ei aihetta]Luonut: DeLaKumkvattiSunnuntai 24.05.2009 19:41

Stam1na ja Diablo, eli Stabilo. Klassikko on palannut, geelikynien aika on ohi.
Heikki Malmbergin kommentti: "Hevi on paskimmillaankin parasta"

DrawMe[Ei aihetta]Luonut: DrawMePerjantai 24.04.2009 17:51

Aurinkoa, Diabloa<3 ja pakkausta!
Voiko päivä enää paremmaksi muuttua?

Jasaka<3Luonut: JasakaLauantai 11.04.2009 05:40

voi perkele!

Kiitos Diablo

mawis[Ei aihetta]Luonut: mawisMaanantai 02.03.2009 13:37

kävin sitte eile faijan kaa kattelees vähä bodomii, diabloo ja cctä :D iha mehevä meno oli !
« Uudemmat -