IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 5 220 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
399 jäsentä
Tyttöjä: 49 (13 %)
Poikia: 350 (87 %)
Keski-ikä
37,4 vuotta
Otos: 253 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,4 vuotta
Ylläpitäjä
big_o

Jäsenet (399)

jounatan^^^kerma^^^MarinerkNinatheninjam4kk3wolle^kulleDianaMuistatkoJulmuri82Mccabe^pähkinä^bq13NCeeLazze13
Eipähä oo huolta massista ku toi paska vie kaiken. B2BRIVERONJEES

ja ketähän tääki kiinnosti, Ainaki kaikkii ku tää on mun kirjottama
Jatkan taas Texas Hold Em vinkkieni sarjaa.

Lyhyesti siis otsikko tarkoittaa sitä, että kun olette turnauksessa ja yksi vastustaja tekee tyhmän (ison) siirron niin älkää lähtekö hänen kelkkaansa mukaan. Voitte voittaa hänet, mutta tiputte todennäköisesti jollekin toiselle pelaajallle samaisessa kädessä. Jos tiedätte omaavanne paremmat kortit ja todennäköisesti voittavanne pelaajan joka nostaa pottia tuntuvasti (menee jopa all in), niin pelatkaa VAIN jos kukaan muu ei lähde mukaan ja uskotte voittavanne kyseisen pelaajan.:)
Position merkitys siis korostuu usein turnauksissa, niin tässäkin asiassa.
Itse olen aina ollut luonteeltani pleijeri, jos tiedän voivani voittaa olen ollut valmis laittaamaan peliin vaikka kaiken. Pokeri (Texas Hold Em, Omaha) vaatii riskinottokykyä oikeissa paikoissa, se vaatii myös intuitiota, älyä ja hyvää päättelykykyä, ne kaikki yhdessä tekevät voittavan pelaajan.:)

Usein kun pelaan suomalaisia pelaajia vastaan, niin suhtaudun heihin varsin alentuvasti, kuin oppilaisiin joille annan taas yhden uuden oppitunnin.;)
Jos he ovat fiksuja, niin he jälkeenpäin arvostavat sitä että saivat pelata minua vastaan ja oppivat jotakin ja tulivat siis jopa paremmiksi pelaajiksi, häviö opetti heille jotakin.
Ei suomalaisista pelaajista minulle ole koskaan mitään vastusta, siksi pelaankin mieluummin hyviä ulkomaisia pelaajia vastaan. Tosin joskus hellyn antamaan ankaran oppitunnin joillekin "onnekkaille" suomalaisille pelaajille, sillä onhan suuri kunnia saada hävitä minulle.:)

Noviiseille ja klopeille juuri ansoittaminen on kaikkein vaikeinta.
Se siksi koska nuoret klopit luulevat että pokeri on pelkkää machoilua ja jatkuvaa korottelemista sekä bluffaamista. Mutta yllätys, se ei olekaan pelkästään sitä.;)

On hyvin tärkeää oppia myös passivinen peli ja vastustajan ansoittaminen. Suurin osa pelaajista ei opi siinä koskaan hyväksi. Varsinkin noviisit (nuoret klopit, teinipoitsut) haluavat vain lyödä, korottaa lisää ja lisää luullen sen toimivan ihan joka kerta. Mutta hei, usein on fiksumpaa pelata ansoittaen.;)
Ja juuri siksi he eivät vielä osaakaan pelata hyvää, huipputason pokeria.:)
Pelistä tulee paljon monipuolisempaa ja ennen kaikkea voittavaa jos osaa myös ansoittaa taitavasti.

Hyvä pokeri kun on vallan muuta kuin oman maskuliinisuuden uhoamista. Hiukan vanhemmat pelaajat joiden veri on jo tasoittunut pelaavatkin taktisesti sitä kaikista parasta Texas Hold Emia.:)
Pyrin antamaan enempi pokerivinkkejä aloitteleville Texas Hold Em pelureille tulevaisuudessa ja siksi aloitinkin tämän pelivinkkejä sarjan.:)

Eräs pokeriammattilaisena itseään pitävä eli Ville Wahlbeck kirjoittaa Unibetin blogissaan kuinka hän slow play kun hänellä oli taskukortteina ässäpari ja voitti potin itselleen kun se meni showdowniin asti.

Todelliset ammattilaiset (esim. WSOP voittajat tai tulevat sellaiset) eivät kuiteskaan koskaan slow play ässäparilla. Vaarana näet on tietenkin juuri se että joku saa suoran/värin jo flopissa, jolloin ässäpari on tietysti täysin arvoton. Usein varsinkin turnauksissa saa usein käteensä samaa maata olevat kortit ja silloin maksaa mielellään pienen korotuksenkin (olettaen että stackia siis jo löytyy hyvin) jos uskoo värin mahdollisuuteen. Aina tulisi pelata värin metsästäjät pois ennen floppia korottamalla reilusti jos on saanut ässäparin.
On kaksi paria jolloin tulee panostaa ja pelata äärimmäisen aggressiivisesti preflop eli taskukortit KK ja AA, sen sijaan voin noviiseja/kloppeja neuvoa että potentiaalisesti vahvoilla korteilla ei kannata lyödä kuin positiosta.

Jos pelaa samassa pöydässä pitkään niin suosittelen myös aina itse lyötyjen preflop reissujen tulevan olla jota kuinkin samansuuruisia (suhteessa BB:eihin) aina, tämä siis on erityisen tärkeää turnauspokerissa.



Eli kyl niitäkin löytyy, mutta kunnioitus täytyy ansaita, Ilaria tai Patrikia en pidä minään, kevyttä kamaa ovat. Mutta, arvostan hyvin korkealle Doyle Brunsonin jonka jo mainitsinkin aiemmin ja sitten tietty varsinkin Phil Hellmuth jolla on asenne siis todella kohdallaan ^^.:)
Vei Juha Helppiäkin aikoinaan kuin metrin mittaa WSOP:ssä.:D
Phil Hellmuth ehdottomasti parhaimpia pokerinpelaajia kautta aikojen.:)

Ja eipä Suomesta ole koskaan WSOP-voittajaa tullutkaan.;)

Nyt kuitenkin on eräs kolmekymppinen tamperelainen pokeristara joka pelaa taitavammin kuin kukaan suomalainen koskaan aiemmin, mies joka pelaa täydellisyyttä hipovaa pokeria. Koko ikänsä pokeria pelannut ammattilainen jota ei voittaa pokerissa. Hän joka tekee täydellisen fiksuja siirtoja pokerissa ja jolle pokerijumalat hymyilevät. Vain hän voi voittaa WSOP:n suomalaisista pelaajista. Ennen häntä se olisi ollutkin mahdotonta, sillä niin ankea oli taso tässä luojan hylkäämässä pohjolan maassa.
Ei löytynyt visionääriä joka tuntisi kortit niin perin pohjin kuin hän. Ei miestä joka voisi lausua WSOP:n finaalipöydän voitettuaan VENI VIDI VIC.
Ainoa täydellisen taitava suomalainen pokerinpelaaja.

Eikä hän arvosta tai kunnioita muita pelaajia lainkaan koska on niin paljon heitä parempi, hän suhtautuu heihin kuin hyönteisiin, he ahertavat ja hän korjaa sen hedelmät.:) Ja niinhän sen kuuluu ollakin.

On noita isoja turnauksia nyt tullut solkenaan niin kai se on laitettava WSOP tavoitteeks.
Tietty pelailen myös muita turnauksia minkä kerkiän.:)
Jonkun EPT:nkin esim. vois tietty käydä voittamassa jossain välissä.;)

faco_macopokeri pt. 19Luonut: faco_macoMaanantai 23.03.2009 18:45

ja tällästä kans viime aikoin .. -.-'

faco_macoPokeri Pt.18Luonut: faco_macoMaanantai 23.03.2009 18:43

tänään taas vietiin ku metrin mittaa :(((