IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 285 (1.7.2008 alkaen)
Koko
51 jäsentä
Tyttöjä: 39 (77 %)
Poikia: 12 (23 %)
Keski-ikä
27,4 vuotta
Otos: 40 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,4 vuotta
Ylläpitäjä
ti-ntti

Jäsenet (51)

KekisMieshenna1988kvergLeitsiti-nttireformtyrmisHrafnNennie]hippie-cat_tintti_MaapimistymarieZiggySireenEfotoCloudmind
« Uudemmat -

MivelynJännää :>Luonut: MivelynPerjantai 28.05.2010 12:16

Jämsän koiranäyttelyn aikataulut on tullu 8)

Joskus 11-12sta välillä alkaa basulien kehä :)))
5 kilpaiijaa (vaan ;p) on Ferrolla...
Jos kaikki menee putkeen niin Ferrosta tulee siellä suomen muotovalio 8)
Sit mä saan alkaa ilmottamaan sen viralista nimee aina tittelin kanssa;
FinMV Lovelyland First For You 8)))))
Mut eipä nyt mennä asioiden edelle ;p
Se on paljon kiinni Ferrosta ittestään,
jos se ei halua esiintyä niin sit se ei todellakaan esiinny xDD
Mut ei se mitään,
haetaan taas kokemusta :)
13.6. sit Tuurin Kv :)

Ja sit ois paremmat mahd. voittaa jos Heidi on esittelijänä ;>>
En mä saa tota koiraa noin seisomaan!! :o

♥ ^^

Mivelynhih 8)Luonut: MivelynMaanantai 10.08.2009 17:25

Ne julkas mun jutun Ferrosta!!
http://hauva.com/node/1008

Siis siitä Minun rotuni-otsikosta eteenpäin on mun textiä x)
Ja kuva tietysti mun ottama x)

Kivvvaaaaa^^

-Shiroi-Lappeenranta KV 11.4.2009Luonut: -Shiroi-Sunnuntai 12.04.2009 22:52

Ina ja Heta

Käytiin Heidin ja Hetan kanssa Lappeenrannassa. Koirat nukkuivat takapenkillä turvavöissä nätisti kylkikyljessä, ja Heta kuolasi kun ei pidä autoilusta.. :/ Oltiin vähän eksyksissäkin mutta löydettiin ajoissa perille. :D Ina oli hienosti AVK ERI3! Tuomari tiputti sijaa isokokoisuuden takia ja mittasi Inan: 44cm?! Ja kun nartun ihanne on 39-43cm. En sitten tiedä saiko tuomari ihan oikeaa tulosta.. Noo, leikataan varmuuden vuoksi parisenttiä jaloista pois ;D Heta taas oli yli puolen vuoden näyttelytauon jälkeen upeasti AVK ERI1 PN3+va-SERT ja va-CACIB! On se niin ihana tyttö!
Ostin Inalle uuden näyttelyhihnan ja karkkia ja itselleni metrilakua. :D

Tuomari: Gunnel Holm
Arvostelu: "Isokokoinen narttu, jolla on erinomainen kaulalinja. Hyvä pää. Oikeat rypyt päässä. Hyvä hännänkiinnitys. Hyvät takakulmaukset. Hyvä runko. Rodunomaiset liikkeet."

-Shiroi-Tampere KV 14.3.2009Luonut: -Shiroi-Sunnuntai 15.03.2009 00:34

Aamulla herätys puoli viisi ja yli kolmen tunnin matka kohti Tamperetta alkoi ennen kuutta. Mutta oli se kuitenkin sen arvoista. Ina oli upeasti AVK ERI1! Tuomarina oli Elisabet Janzon Ruotsista, joka jakoi kaikennäköisiä nauhoja: 1 EVA, 1 T, 7 H:ta, 16 EH:ta ja 16 ERIä. Olen niin onnellinen kun arvostelujen alettua olihan lähes 100% varma, että Inalle sitä ERIä ei tule, ei ehkä edes EHta. Mutta, mikä yllätys: Ina saikin sen ERIn! Lisäksi Biila-sisko oli VAK ERI2, PN3, siskopuolen tyttö Lakka JUK EH, siskopuolen poika Notti JUK ERI2, Dicta-äiti VEK EH2 ja Sterhimmels-kasvattajaryhmä oli kolmas saaden myös KP:n. Ina sai Tampereelta uuden sorsalelun, pallon ja paljon herkkua :)

Arvostelu: "Mycket stilig tik. Feminin väl balanserad. Vackert huvud och uttryck. Bra öron. Vacker hals. Bra kropp och benstomme. Passande vinklar. Rör sig lätt och spänstigt.

Mivelynaaww ♥Luonut: MivelynMaanantai 19.01.2009 21:55

Nyt tämä pikku murunen nukkuu mun sylissä samalla ku mä dataan x) ♥
Saa nähdä miten kauan kestää ennen ku se päästää Ferron lähellee...
Ja kun Ferro oppis olemaan häsläämättä koko aikaa ;p

Eiköhän tämä tästä :)
Ainakin Ferron eka reaktio oli ihana;
se heilutti saparoosa ku näki Nessin :DD ♥

mauh, mulla on ihanat lapset ♥^^

-Shiroi-Voittaja 2008Luonut: -Shiroi-Maanantai 15.12.2008 21:08

Eilen oltiin Messukeskuksessa Voittaja-näyttelyssä. Ina hienosti NUK EH1! Nuorissa oli Inan lisäksi kaksi narttua ja Ina voitti hienosti molemmat! Lisäksi olimme ROP-kasvattajaryhmässä(vähänkö oli kiva juosta upeassa isossa kehässä kameroitten edessä! Suosittelen! :P), mutta BIS-kehässä ei tullut menestystä.. Basenjeilla tuomarina oli Espen Engh Norjasta(, joka jakoi kaikenlaista: pari HYLkyä, jokunen H, suurin osa EHta ja vain 20 ERIä ja koiria oli 65) ja harjoitusarvostelijana Iren Naarits Virosta.

Arvostelu: Välp---a(r?)tionerad ädel till som behöver ---ling. Kall i överarmen och rak i lenå(?) välmejslat huvud. Skeptisk i temperamentet. Bra hals. Kunde vara något stramare i rygglinjen. Till räckligt högt ansatt snans?. Korrekta tassar. Trevliga rörelse från sidan.

Arvostelusta selvää saaminen oli taas niiiin vaikeaa kun se on ruotsiksi ja niiin epäselvällä käsialalla.... -_-

MivelynFerro tänään 2 vuotta ♥^^Luonut: MivelynMaanantai 08.12.2008 12:26

Mun vauvani tutti suussa x) ♥
Näyttelyt ovat ihania, mutta se aikaisin herääminen ei vaan ole mun juttu... Eli tänään herätyskello soi 4:30 ja matkaan lähdettiin puoli kuuden aikoihin. Minut ja Ina vietiin Prisman pihalle, mistä Hanna ja Jimi ottivat meidät mukaan kohti Hyvinkään näyttelyä. Matkalla tihutti hitusen vettä, mutta Hyvinkäällä ei tippaakaan ja välillä aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, mutta tietysti jostain pöllähti taas pilviä eteen.. -_- Kotimatkalla tuli myös vähän vettä, mutta sehän ei haitannut enää mitään, onneksi ei tullut näyttelyssä. ;)

Tuomarina oli Ligita Zake Latviasta, joka oli Inasta tätä mieltä:
"21 months. Correct type and proportions. Strong head with a bit short(?*) muzzle. Strong topline. P?? body, deep enough. Correctly angulated. Upper arm long enough. Free movement. Nice temperament"
Suomeksi:
"21 kk vanha. Oikeanlainen tyyppi ja mittasuhteet. Vahva pää ja hieman lyhyt kuono. Vahva selkälinja. ??* runko, tarpeeksi syvyyttä. Oikein kulmautunut. Tarpeeksi pitkät olkavarret. Vapaat liikkeet. Kiva luonne."
Tulos: NUK ERI1 PN2 va-SERT

Olen todella tyytyväinen tulokseen, koska basenjeissa n. puolet saivat EHn ja puolet ERIn. Siis nartuille jaettiin 3 EHta ja 3 ERIä, uroksille 7 EHta ja 9 ERIä.


*mitä ihmettä tos arvostelus lukee..?! Saisivat ruveta esim. kirjotuskoneella kirjottamaan arvosteluja... -_-
Tänään oltiin siis Kouvolassa. Ina hienosti NUO ERI1(nuorissa 2 narttua! :D) PN4! Ja kasvattajalla oli ROP-kasvattajaryhmä, johon Inakin kuului. Sää oli "mitä mahtavin" eli vettä tuli taivaan täydeltä kokopäivän, alkoi ennen kahtatoista. Ja kehä oli sen mukainen: ihanaa mutavelliä..... Hyvin Ina kuitenkin esiintyi. Inan Jimi-kaveri oli ensimmäistä kertaa junioriluokassa ja oli hienosti JUN ERI1 ja PN4 kera va-SERIn!!! :D Inan sisko Biila oli AVO ERI1 PN3 saaden myös va-SERTin! Ja Hilla-näyttelytähti oli VAL ERI1, PN1 ja VSP!!!

Tuomari: Annamaria Tarjan, Unkari
Arvostelu: "Good type. Nice head. Good ears. Correct topline. Deep chest. Good tail. Parallell(?) legs. Typical movement. Exellent pigment."
Tulos: NUK ERI1, PN4
Ina pääsi pitkästä aikaa taas viralliseen kehään. Paikkana oli Helsingin Tuomarinkartanon vinttikoirakeskus. Basenjeja tuomaroi belgialainen Monique van Brempt, joka oli oikein mukava. :) Siellä oli huimat 27 basenjeja, joista oli 11 pentuja! o_O Hyvin meni, siellä jaettiin pari EHta, mutta Ina oli NUK ERI3! Nartuissa nuorten luokassa oli 4 koiraa, joista 1 sai EHn, eli Ina oli viimeinen luokkansa ERIn saaneista.... Hienosti Ina kuitenkin esiintyi. Tuomarin mielestä Ina oli mm. hieman maskuliininen, mutta ERI kuitenkin tuli ja tässä näyttelyssä ERIn saaneille jaettiin myös ruusukkeet, sai siis muutakin vastinetta rahoille, kuin arvostelun! :D

Arvostelu: "Beautiful bitch in good condition. A little masculine. Very nice expression. Good shoulders, topline. A little low-set tail. Could have better knee angulation. Good feet. Moves ok behind, elbows little loose. Is not really in coat today."
« Uudemmat -