IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1151 (1.7.2008 alkaen)
Koko
167 jäsentä
Tyttöjä: 102 (62 %)
Poikia: 65 (38 %)
Keski-ikä
32,3 vuotta
Otos: 102 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,0 vuotta
Ylläpitäjä
Simson
Valvojat
-FASHION, STT-1

Jäsenet (167)

LotsU_SinivalkoElijazz-Nano--FASHION_janeyLaanoFucusaEveliina]Veriputous^tuti^la-noiPounderSimsonJanikadubi^
« Uudemmat -
http://fi.wikipedia.org/wiki/Maailman_v%C3%A4est%C3%B6

Euroopan väkiluvun kehitys:
1800 203 000 000
1850 276 000 000
1900 408 000 000

http://www.jewishgen.org/databases/givennames/dbdespop.htm

Euroopan juutalaisten väkiluvun kehitys, sisältää Venäjän juutalaiset:
Vuosi Väkiluku
1800 1 500 000
1840 3 950 000
1880 6 858 000
1900 8 900 000
1914 9 100 000
1938 9 500 000

Tilastojen mukaan Euroopan väkiluku kaksinkertaistui sadassa vuodessa (1800-1900), mutta samassa ajassa juutalaisten väkiluvun Euroopassa väitetään peräti kuusikertaistuneen, tämä tarkoittaisi 593% kasvua.
Näin iso juutalaisen väestön määrän lisäys ei ole mitenkään perusteltua eikä siten myöskään uskottavaa.

Pistikö juutalaiset omaan väkilukuunsa ylimääräiset 6 000 000 holohöpöhöpölisää, vai onnistuivatko käännyttämään kristittyjä?

Huomattavaa on, että aikavälillä 1800-1840 juutalaisten väkiluku tilastojen mukaan yli kaksinkertaistui Euroopassa, kasvua 163%, mutta saman pituisella aikavälillä 1900-1938 kasvua oli vain 7%

Vaikka laskisi yhteen vuosina 1900-1922 Euroopasta Amerikkaan muuttaneet 2 500 000 juutalaista niin, 2,5 milj. + 9,5 milj = 12 miljoonaa, silti kasvua ei ole kuin 35%, verrattuna 1800-1840 aikavälin 163% kasvuun.

Eikä myöskään missään muussa maanosassa tapahtunut vastaavaa satojen prosenttien juutalaisen väestönmäärän lisäystä, joten syyt eivät voi olla kultturelliset.

Joku on siis manipuloinut juutalaisten lukumäärää 6 miljoonalla ajanjaksolla 1800-1900, jotta luvut täsmäisivät keksittyjen 6 miljoonan holocaustiuhrin kanssa.

http://www.prothink.tv/?p=2633 What Do Holocaust Deniers Believe?

http://www.prothink.tv/?p=2792 HoloHoax Survivors Who Told The Truth
Keskitysleireiltä selvinneet kertovat karmeita tarinoita, ihmisiä kidutettiin jopa musiikki-instrumenteilla.

Ukrainan holocausti, juutalaiset bolsevikkikommarit murhasivat 10 000 000 ukrainalaista
http://www.prothink.tv/?p=2408 Massacre Of Ukraine – 10+ Million Slaughtered At The Hands Of Jewish Communists

Miten World jeWar II alkoi?
http://www.prothink.tv/?p=2411 How WW2 Started – William Pierce

Mitä toisen maailmansodan sankarikenraali Patton sanoi juutalaisista.

http://www.prothink.tv/?p=3019 General Patton On The Jews
http://www.rense.com/general85/pats.htm

"I know the expression 'lost tribes of Israel' applied to the tribes which disappeared -- not to the tribe of Judah from which the current sons of bitches are descended. However, it is my personal opinion that this too is a lost tribe -- lost to all decency."

Minä tunnen sanonnan "Kadonneista Israelin heimoista" sovellettavan heimoihin jotka katosi -- ei siihen juutalaisten heimoon mistä nämä nykyiset huoranpenikat ovat kotoisin, se on kuitenkin minun henkilökohtainen mielipiteeni että tämä on myöskin kadonnut heimo -- kadottanut kaiken säädyllisyytensä.

Sattui olemaan Yom Kippur juhla, joten ne kaikki oli kerääntyneet suureen puiseen rakennukseen, jota he kutsuivat synagogaksi.

Kenraali Eisenhowerin oli määrä pitää puhe heille. Menimme sisään synagogaan, jonne oli kerääntynyt maailman suurin joukko haisevaa ihmiskuntaa, jonka olen koskaan nähnyt.

Päästyämme noin puoliväliin ylös, tuli kenraalia vastaan päärabbi, jonka päässä oli Englannin Henrik VII tyylinen karvahattu ja päällä voimakkaasti kirjailtu saastainen messupaita.

Haju oli niin hirveä, että melkein pyörryin, ja itse asiassa, vielä kolmen tunnin päästä tämä kuvottava ajatus vaivasi minua, enkä kyennyt syömään lounastani.


JUUTALAINEN Kurt Eisner liittyi Saksan vapaaseen sosiaalidemokraattiseen puolueeseen. 1918 hän yllytti ammustehtaan työntekijöitä lakkoon ja sai 9 kk tuomion jonka vietti selli numero 70:ssä (Myös Hitler lusi saman vankilan samassa sellissä) Stadelheimin vankilassa.
Vapauduttuaan vankilasta hän organisoi vallankumouksen (Saksan vallankumous) jolla syöstiin vallasta BAVARIAN kuningashuone. Marraskuun 8. 1918 hän julisti BAVARIAN tasavallaksi ja vapaaksi valtioksi.

Emil Maurice, tämä ashke-NAZI-juutalainen isoisä perusti NAZI-puolueen, varttijuutalainen Hitleri oli puolueen jäsen numero 1 ja Emil numero 2

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010082412232534_ul.shtml
Toimittaja Jean-Paul Mulders ja historiantutkija Marc Vermeeren etsivät tänä vuonna Hitlerin sukulaisia.
Heiltä otetuissa DNA-näytteissä löytynyt kromosomi, haploryhmä E1b1b1, on harvinainen Länsi-Euroopassa, mutta yleinen ashkeNAZI- ja sefardijuutalaisilla.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi_Jews
AshkeNAZIM or AshkeNAZI Jews are literally German Jews
AshkeNAZI tarkoittaa kirjaimellisesti Saksan juutalaista

1933 Adolf Hitler nousi valtaan Saksassa. Zionistit olivat saaneet aikaan vapaamuurareiden avulla ns. Versailles’n rauhansopimuksen, joka oli syössyt Saksan työttömyyteen ja taloudelliseen ahdinkoon. Tämä yhteiskunnallinen tilanne suosi radikaalipuolueita

Äärioikeistolaisen Stern-liigan terroristin Avraham Sternin kirje NAZIi-Saksan hallitukselle, jossa hän ehdottaa liittoa Saksan kanssa Englantia vastaan päämääränään Israelin itsenäistyminen:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/SternGang-Doc-Nazi-Collaboration.jpg


Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIen kanssa, solmittujen salaisten sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIt auttaisivat erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lehi_%28group%29#Contact_with_Nazi_Germany

Hitlerin juutalaiset sotilaat
100 000-150 000 juutalaista marssi Hitlerin armeijassa, myös kaksi sotamarsalkkaa.
http://www.kansaspress.ku.edu/righit.html
http://www.revisionisthistory.org/jewishnazi.html

http://www.wordsandwar.com/2008/02/19/25-nazi-descendants-petition-for-more-dead-jews/
Frankfurter Rundschaussa julkaistussa, 25 saksalaisen professorin allekirjoittamassa manifestissa kehoitetaan Saksaa lopettamaan Israelin "erityiskohtelun", koska muiden syiden ohella maa auttoi Israelin perustamisessa mm. erottamalla juutalaiset Palestiinaan muuttoa varten.

Toiseen maailmansotaan johtaneista syistä esitettäköön vielä seuraavaa: juutalaiset olivat menettäneet osan hyvästä asemastaan Saksassa I maailmansodan jälkeen, kun olivat pettäneet Saksan niin kutsutulla ”Balfourin julistuksella”. Niinpä juutalaiseliitti alkoi vaatia asemansa palauttamista. Tämä vaatimus toteutettiin juutalaisten maailmankonferenssissa 1933.

Saksa kieltäytyi antautumasta vuonna 1933 Juutalaisten maailmankonferenssille Amsterdamissa, joten juutalaiseliitti hajotti maailmankonferenssin.

Herra Untermeyer, joka oli Amerikan delegaation päämies ja konferenssin puheenjohtaja, palasi Yhdysvaltoihin ja meni ABC:n studioille. Siellä Untermeyer esiintyi maanlaajuisessa radiolähetyksessä, joka oli sisällöltään tällainen: "Maailman juutalaiset julistavat pyhän sodan Saksalle. Nyt me olemme yhdistyneet pyhään selkkaukseen saksalaisia vastaan. Saadaksemme heidät antautumaan me näännytämme heidät maailmanlaajuisella boikotilla. Tämä tuhoaa saksalaiset, koska he ovat riippuvaisia vientikaupastaan."

Todellakin kaksi kolmasosaa Saksan ruokavaroista täytyi tuoda ulkomailta, joka onnistui viennistä saaduilla tuloilla. Joten, jos Saksa ei pystyisi viemään tuotteitaan ulkomaille, kaksi kolmasosaa Saksan kansasta kuolisi nälkään. Ruokaa riittäisi vain kolmannekselle kansalaisista. Nämä toimet saksalaisia vastaan, eikä rotuviha, synnyttivät niin sanottua juutalaisvastaisuutta Saksassa.

Tapahtumat johtivat sittemmin toiseen maailmansotaan sionistien julistaessa sodan Saksaa vastaan.

1939-1945: Toinen maailmansota syttyi, kun kasaarieliitti julisti sodan Saksalle. Kasaariaatelilla oli myös suunnitelmat saksalaisten rodullisesta hävittämisestä. Juutalainen Nathan Kaufman vaatii kirjassaan "Germany Must Perish" (USA 1941), että "ilmapommitusten jälkeen säilynyt saksalainen väestö, miehet kuin myös naiset ja lapset on steriloitava, jotta varmistettaisiin saksalaisten rodullinen täydellinen tuho".

Historiankirjoissa esiintyy valheellinen väite "venäläisten kansannoususta tsaaria vastaan." Todellisuudessa kysymyksessä oli kasaarijuutalaisen eliitin vallankaappaus Venäjällä.
Paljastaahan 17 vuotta Lontoon Times-lehden Venäjän kirjeenvaihtajana toiminut Robert Wilton tutkimuksissaan, että bolsevikkien ylimpien hallintoelinten jäsenluetteloissa - joissa hän mainitsee jäsenten nimet ja kansallisuudet, jotka hän keräsi virallisista neuvostolähteistä - ei ole juuri lainkaan venäläisiä! Ylivoimainen enemmistö on muodostunut "juutalaisista", siis kasaareista.
Sionistien luoma neuvostovaltio oli kymmenien miljoonien ruumiiden yli kävelevä hirmuvaltio. Kirjaili Aleksander Solzhenitsyn on arvioinut neuvostovaltion murhanneen työleireillään yli 60 miljoonaa ihmistä

Neljä viidestä oli juutalaisia
The Eighth Party Congress in 1919 formalized this reality and re-established what would later on become the true center of political power in the Soviet Union. This new Political Bureau, which decided on questions too urgent to await full Central Committee deliberation, originally consisted of 5 full members: Lenin, Leon Trotsky, Joseph Stalin, Lev Kamenev and Nikolai Krestinsky.

-Leon Trotsky was born Leiba Davidovich Bronstein (Russian: Лейба Давидович Бронштейн) on November 7, 1879, in Yanovka, Kherson Province of the Russian Empire (today's Kirovohrad Oblast, Ukraine), a small village 15 miles (24 km) from the nearest post office. He was the fifth child of a well-to-do farmer, David Leontyevich Bronstein (1847–1922) and Anna -Bronstein (d. 1910). The family was Jewish,
-Kamenev was born in Moscow, the son of a Jewish railway worker
-Krestinsky's family had converted from Judaism to Eastern Orthodoxy
-Lenin was born Vladimir Ilyich Ulyanov, Ulyanov family stock as "ethnically mixed"—"Mordovian, Kalmyk, Jewish (cf. Blank family)

Kyllähän tuo Venäjän vallankumous oli juutalaisten masinoima.

Kansainväliset sionistit eivät ole tyytyneet pyrkimyksissään tavoittelemaan vain yhden kansan tai rodun eliminointia, vaan tämän mafian pyrintönä on ollut koko kristikunnan eliminoiminen.
Tätä kauheutta on tavoiteltu tehtäväksi milloin henkisessä ja milloin fyysisessä muodossa. Totta kai myös muut ryhmät ovat saaneet kärsiä tuon pahamaineisen liigan toiminnasta. Kasaarimafia jatkaa valtionterrorismiaan planeetallamme. Seuraavaksi on ilmeisesti vuorossa iskut Iraniin. Siinä hyökkäyksessä tulisivat kärsimään ja menehtymään lapset ja vanhukset ja on ilmeistä, että koko sivistyneistö tuhottaisiin: Iran pommitettaisiin kivikauteen
Israelilainen historiantutkija Shlomo Sand romuttaa piintyneitä käsityksiä juutalaisesta historiankirjoituksesta. Sandin kirja Juutalaisen Kansan Keksiminen oli Israelissa 19 viikkoa myydyin kirja viime vuonna. Nyt kirja on käännetty englanniksi, eikä kohu sen ympärillä ole laantunut.
Professori Shlomo Sandin perusväittämä on, että toisin kuin yleisesti ajatellaan, juutalaisia ei karkotettu Jerusalemista toisen temppelin tuhon jälkeen vuonna 70 jälkeen ajanlaskun alun. Sandin mukaan Israelissa ja ympäri maailmaa asuvat juutalaiset eivät periydy muinaisen Juudan kuningaskunnan asukkaista, vaan he ovat eri kansojen käännynnäisiä. Tämän vuoksi juutalaisilla ei ole etnistä, historiallista oikeutta Israelin alueeseen.
Toisin kuin israelilaiset niin sanotut "uudet historioitsijat", jotka ovat kyseenalaistaneet Israelin valtion syntyhistoriaan liittyviä seikkoja, Sand menee vielä pidemmälleajassa taaksepäin. Hänen mukaansa juutalaiset eivät koskaan muodostaneet "kansallista rotua" jolla oli yhteinen alkuperä. Hänen mielestään kuvaus "vaeltavasta juutalaisesta"; on kansallinen myytti, jolla ei ole totuuspohjaa.
Loiko kansan kansallisuusaate?
Sandin mukaan juutalainen kansa "keksittiin" vasta 1800-luvulla, Saksan juutalaisten älykköjen keskuudessa jotka olivat saaneet vaikutteita saksalaisesta kansallisuusaatteesta. He piirsivät kuvan kansakunnasta, ei siis enää pelkästään uskonnollisesta yhteisöstä. Juutalainen kansa oli muodostanut kuningaskunnan, joutui maanpakoon ja palasi lopulta synnyinsijoilleen Israeliin. Tämä teoria palveli sionistisen liikkeen päämääriä.
Israelin itsenäisyysjulistuksen mukaan pakkomuuton jälkeen juutalaiset pysyivät uskollisena maalleen eivätkä koskaan lakanneet rukoilemasta ja toivomasta paluusta Jerusalemiin.
Sandin mukaan pakkomuuttoa ei koskaan tapahtunut, vaan se on alun perin kristittyjen kertoma myytti, rangaistus siitä että juutalaiset eivät omaksuneet kristinuskoa. Sand kirjoittaa, ettei löytänyt minkäänlaista kirjallisuutta pakkomuutosta, niin tärkeästä tapahtumasta juutalaisten historiassa.
Historiallisten käsitteiden uudelleen arviointia
Professori Sandin erikoisalaa on 1900-luvun historia ja erityisesti Ranska, eikä ole koskaan aiemmin tutkinut aikakausia, joista hän kirjoittaa. Tämä on ollut yksi pääkritiikin aihe: Sandin sanotaan hypänneen liian suuriin kenkiin ja "väärälle" aikakaudelle. Arvostelijoiden mukaan hän kirjoittaa asioista, joita ei ymmärrä.
Esimerkiksi heprealaisen yliopiston juutalaisen historian professori Israel Bartal arvosteli Sandia kovin sanoin Haaretz-lehdessä. Bartal muistuttaa, etteivät juutalaista kansallisuusaatetta tutkivat historioitsijat usko, että juutalaiset ovat etnisesti tai "rodullisesti" puhtaita. Myöskään varhaisen juutalaisuuden ajan käännytystyötä ole kielletä. Bartalin mukaan kirjassa ei ole yhtään uutta teoriaa.
Kirjalla on poliittinen agenda
Kirjan englanninkielistä versiota mainostetaan muun muassa historiaan erikoistuneen kolumnisti Tom Segevin sanoilla. Mutta Segev kertoi puhelimitse, ettei halua hänen nimeään liitettävän kirjaan. Hän pitää sitä mielenkiintoisena, mutta teos on ongelmallinen koska siinä ei esitetä pitäviä todisteita, lisäksi se on ideologinen kirja. Segevin mukaan kirja ei ole herättänyt kansallista itsetutkiskelua.
Sandin teos ei ole pelkkä historiakirja, vaan sillä on selvä poliittinen agenda. Sandin mukaan Israelin ongelmat johtuvat siitä, että se on etnokratia - juutalaisilla on etuoikeuksia muihin kansalaisiin nähden. Sand peräänkuuluttaa historiallisten myyttien kyseenalaistamista Israelin valtion oikeutukselle ja vaatii että Israelin pitäisi olla avoin yhteiskunta sen kaikille kansalaisille - myös arabiväestölle.
Radion kulttuuriuutiset / Sanna Negus, Jerusalem"

FucusaHostilities of Zionist FascismLuonut: FucusaSunnuntai 15.08.2010 21:49

1917 November 2: British Balfour Declaration promises support for ? "the establishment in Palestine of a national home for the Jewish people, ...it being clearly understood that *nothing shall be done which may prejudice the civil and religious rights of existing non-Jewish communities in Palestine". This becomes international policy at the San Remo conference in April 1920. Irgun armd claing all Palestinian and Jordanian territory I R G U N terror Note: Irgun is before the European Holocaust therefore not a reaction to it!

1930March: The British Shaw Commission reports that Jewish immigration to Palestine is creating a "landless and discontented" class of Palestinians and urges restrictions on management of the Jewish national home.
1931 April: In Palestine ? The Jewish Zionist military [terrorist] movement Irgun (/HaIrgun HaTzva'i HaLe'umi BeEretz Yisra'el/) is founded (to conquer the land, including Jordan and part of Syria; see map-background in their coat of arms behind the weapon to the right) and motivated by Palestinian Arab rioting against Jewish immigration to Palestine (see 1917). Attempts at forced migration begin!

1937 July: Lord Peel's report concludes that co-operation between Arabs and Jews in a Palestinian State is impossible (to the dismay of Palestinian Arabs), and recommends the partition of Palestine (that is, the creation of a Jewish State), which would require radical movements of population.
August 20: Jewish Irgun terrorists attack Arab buses in Palestine.

1939 May: The British government issues a White Paper rejecting partition of Palestine into either a Jewish or a Palestinian Arab state, and envisages the establishment of an independent non-racial 'Palestine State' within ten years. Jewish immigration is to be limited to a total of 75,000 persons over the next five years when a total halt on immigration is to be imposed unless agreed to by the Arab population. Jews and Arabs are to be invited to share increasingly in the administration, and transfers of land from Jews to Arabs is to be subject to restrictions of the High Commissioner. Both Arab and Jewish Palestinians reject the proposal but it brings calm to the situation, although both Jewish and Arab extremists continue their violent anti-British wars.

June 29: In Palestine ? Jewish Irgun terrorists attack Arab civilian buses again, bringing the death toll to 24.

November: In despair over the Palestinian conflict, the British government appoints a new commission under Sir John Woodhead to reconsider the recommendations of the Peel Commission Report (see July 1937), which proposes a reduction of the Jewish area of Palestine to 1000 square kilometres around Tel Aviv (the only area in which Jews are a majority). Both Jewish and Arab Palestinians reject the proposals. Jewish justification for terrorism against civilians

1943 August: In Palestine ? Jewish leader YITZHAK SHAMIR writes an article entitled "Terror" for the journal /He Khazit/ (The Front, a LEHI underground newspaper) of the Jewish terror organization ('LEHI', or known by the British as 'Stern Gang') which he heads, in which he proposes to ? "dismiss all the 'phobia' and babble against terror with simple, obvious arguments. ...Neither Jewish morality nor Jewish tradition can be used to disallow terror as a means of war," he writes, and "We are very far from any moral hesitations when concerned with the national struggle." "First and foremost, terror is for us a part of the political war appropriate for the circumstances of today, and its task is a major one: it demonstrates in the clearest language, heard throughout the world including by our unfortunate brethren outside the gates of this country, our war against the occupier [Britain]." Jewish terrorism

1946 April: Pressured by the American president TRUMAN, Britain agrees to an 'Anglo-American Committee of Inquiry' on Jewish immigration to Palestine, which recommends the immediate admission to Palestine of 100,000 Jewish refugees from Europe, the withdrawal of restrictions on Jewish purchase of Arab land, and the eventual incorporation of both communities in a bi-national state under United Nations trusteeship. Britain refuses the immigration and refers the issue to the United Nations. (See 15 May, 1947).

October 1: The British Embassy in Rome is badly damaged by bomb explosions by Zionist terror organization, Irgun.

1947 May 15: The United Nations General Assembly votes to create a Special Committee on Palestine, the work of which is boycotted by Palestinian Arabs but aided by Zionist Jews. It recommends the partition of Palestine. (See July 1937 Peel Report, and November 1947).
June: Letters (apparently from Jewish terrorists) sent to British Cabinet Ministers are found to contain bombs.
July: In Palestine, the Jewish terrorist group /Irgun/ hangs two British sergeants and booby-traps their bodies.
September 3: A postal bomb addressed to the British War Office explodes in the post office sorting room in London, injuring 2 persons. It was attributed to Jewish-zionist Irgun or the Stern Gang, by the Sunday Times (Sept. 24, 1972, p.8)
November 29: The United Nations decides in a Zionist lobbying victory in favour of the Partition of Palestine (more than half to be a Jewish state) and the internationalisation of Jerusalem.
December 11: Six Palestinian Arabs are killed and 30 wounded by bombs thrown from Jewish trucks at Palestinian Arab buses in Haifa; and 12 Palestinians are also killed and others injured in an attack by armed Jewish-zionists on an Arab coastal village near to Haifa. December 13: Jewish terrorists (probably of Irgun Zvai Leumi), kill 18 Palestinians and wound nearly 60 in Jerusalem, Jaffa and Lydda areas. In Jerusalem, bombs are thrown in the Arab market-place near the Damascus Gate; in Jaffa, bombs are thrown into an Arab cafe; in the Palestinian-Arab village of /Al Abbasya/, near Lydda, 12 Arabs are killed in an attack with mortars and automatic weapons*. December 19: Haganah zionist terrorists attack an Arab village near Safad, blowing up two houses, in the ruins of which were found the bodies of 10 Palestinian Arabs, including 5 children. Haganah admits responsibility for the act of terrorism against civilians.
December 29: Two British constables and 11 Palestinian-Arabs are killed and 32 injured at the Damascus Gate in Jerusalem when Irgun members throw a bomb from a taxi.
December 30: A mixed force of the Jewish Palmach and the "Carmel Brigade" attack the village of /Balad al Sheikh/, *killing more than 60 Palestinians*.

http://lloydthomas.org/5-SpecialStudies/JewishHostilities.html
1. The UN 1999-2010 continuing 'Anti-Blasphemy' resolutions
The defamation of religion should be criminalized. So says The UN Council passing on resolutions for it's member countries since 1999. Behind these 'Anti-Blasphemy' resolutions is the strongest bloc inside the UN: the OIC – namely the Muslim countries. They also continue to try to make these resolutions binding on UN member countries, basically the whole world, even if these resolutions would and do violate the constitutional laws in many countries which have already progressed from this lawbinded worldview where God is great and he gives the law to the people, through His closest servants, the priests. Bringing religion back to the position where one has to hear it's opinion about your opinions is excatly what should not come back.
Somehow proponents of 'Anti-Blasphemy' resolutions don't manage to make themselves understand that the real problem is political religion itself, not criticizing of it. Political religion passing on fully biased resolutions to protect itself from any kind of behavior that it doesn't like is not what the UN should be doing, quite the opposite, the UN should be in the forefront of those organizations which are protecting us from these kind of Middle Age laws which violate the basic human rights of freedom of speech and freedom of thought.
I will still keep doubting the existence of God, and sometimes I might even write some words about it. "Blasphemy" is not, and should not be, any kind of crime in modern world.
In 2009 the same group also tried to pass UN resolution which would have condemded 'defamation of religion as racism' (having to do with the cartoons drawn about Mohammad). This, luckily for free thinkers, didn't pass; unlike all the other 'Anti-Blasphemy' resolutions which the OIC group with it's supporters were able to push through. And this leads us to the second issue on UN bias.

"UN anti-blasphemy measures have sinister goals, observers say" http://www.canada.com/topics/news/world/story.html?id=9b8e3a6d-795d-440f-a5de-6ff6e78c78d5

2. The UN 'Anti-Racism' conferences 2001 and 2009
Both held in Durban, both came to be OIC manifestations against the one country singled out from the all too wide group of countries that violate human rights - Israel. Durban 2009 conference opened by leader of Iran, Mahmoud Ahmadinejad, with speech concentrating to bash Israel, opening that set the tone for the conference.
After the Ahmadinejad speech some uncorrupted human rights groups pointed out that discrimination was widespread in Iran, amongst others against Baha'is, Christians, Jews, Kurds, Sufi and Sunni muslims. But this was not conference for objectivity.
I know there are many people in the Middle East and Muslim Arab world who are being fed up with the phenomena that every time when human rights issues come up for them the subject is almost automatically reflected towards Israel. They are fed up because they themselves live in states that use torture, rape and murder as legitimate ways to answer their own citizens for wanting to have say on their own internal affairs.
I find it dubious that anti-racism conference is turned into anti-Israel conference whereas the Arab League can stand and support it's member country's actions in Darfur where Sudanese Muslim Arab Janjaweed-militias have butchered some 150,000 Christian and Animist native Africans, sometimes in most imaginable brutal ways. Somehow this doesn't become moral problem for the Arab League. The issue remains (since OIC has the majority) that no action will be taken against Sudan, in the last hand this is guaranteed by China which will protect it's business partner sitting in Khartoum, the mass murderer government of Sudan, by it's right to use veto for UN resolutions.
The issue of discrimination against homosexuals was, naturally, not addressed. Even though, or precisely because, in number of OIC countries homosexuality is punishable by death.
On his return to Tehran Ahmadinejad received hero's welcome with crowd waving sings with the text ”Death to Israel” on them. I also do know that there are many hundreds of thousands of people in Iran who actively oppose Ahmadinejad and the current Theocratic regime. Ahmadinejad likes to appaer as peoples man but when he rallies into Universities he has been met with large groups of students with signs ”Go away Fascist President”.
Again, platform that should be made to think ways for fighting racism and discrimination, a serious worldwide phenomenon, is turned into politically-motivated anti-Israeli farce. I conclude that 1) The UN bodies UNCHR and UNGA (which deal with human rights issues) have been abducted by people who could not care less about human rights – except when only they themselves gain from these rights. 2) This is yet one more example of how the Israeli-Palestinian crisis is used by many as a black hole that consumes attention from all other political and human rights causes, even from much more severe ones.

Comparison of on-going major conflicts in the world and number of UN resolutions on them: http://en.wikipedia.org/wiki/Israel,_Palestine,_and_the_United_Nations#Resolutions_in_comparison_with_other_conflicts

“On one side, supporters of Israel feel that it is harshly judged by standards that are not applied to its enemies,” he said. “And too often this is true, particularly in some UN bodies.” -Kofi Annan, the former Secretary-General of UN on 20/09/2006

3. The UN stance on Drug Policies
The UN contradicts itself on Drug Policy. Read about UN self-cencorship here (blog of Guttersniper, in Finnish): Guttersniper
Löysin laadukkaan kurdien ja Kurdistanin asioita päivittävän blogin. Aiheina politiikka, historia ja kieli.

Kaksi artikkelia jotka kannattaa lukea, jos aihe kiinnostaa vähääkään:

http://kurdistancommentary.wordpress.com/2010/02/04/kissinger-and-the-kurds/ "Kissinger and The Kurds"

http://kurdistancommentary.wordpress.com/2010/06/08/turkey%E2%80%99s-terrorist-bias-part-1/ "Turkey's Terrorist Bias"

MasterToolIsrael-vihan logiikkaLuonut: MasterToolLauantai 12.06.2010 14:12

Israel-vihaaja rakastaa "tunnustaa Israelin synnit". Kaikki mitä Israel tekee otetaan henkilökohtaisesti, siitä mitä muut tekevät vaietaan.

Israelin-Hizbollahin sodan 2006 jälkeen tänne IRC-Gallerian ”Israelia vastaan”-yhteisön kuvaukseen lisättiin "Israelin sortavan libanonilaisia". Kertooko tämä enemmän siitä mitkä tahot libanonilaisia sortavat ja ovat sortaneet (=Syyria ja Hizbollah) vai Israelin vastustajien pikkuisen vinoutuneesta asioiden tajuamisesta? Tämä kertoo myös siitä, että Israelin vastustusta harrastavaa ei kiinnosta se, että libanonilaisia sorretaan ja että sortajat ovat muuttaneet maata, joka ennen oli alueella suhteellisen vapaa ja liberaali, islamilais-fundamentalistiseen suuntaan jossa kansalaisoikeuksia rajoitetaan ahdasmielisten oppien perusteella. Häntä kiinnostaa asia vain siltä kannalta jos Israel on tehnyt sotilasoperaation alueella ja kuinka asian voisi kääntää Israelia vastaan.
Toivonkin että Israel tekisi jonkin pienen operaation Kurdistanin alueella, näin saataisiin edes väliaikaista huomiota heidän hätäänsä. ”Vapauden laivasto”-jutun mediahysterian aikana Turkki on taas raidannut yhden kurdikylän Irakin vastaisella rajalla ja sotalaivastollaan asiassa uhitellut Iran on salassa teloittanut ainakin viisi ihmistä syytettynä poliittisesta toiminnasta, neljä näistä oli kurdeja joukossaan nuori nainen Shirin Alam Holi. Iran teloittaa jopa satoja ihmisiä vuosittain, myös alaikäisiä tyttöjä ja poikia.
Viimeisimmässä IHH-jutussa Israel-vihaajan logiikka näkee asian niin, että erittäin brutaalit israelilaissotilaat kylmästi murhasivat viattomia rauhanaktivisteja (=yhdeksän turkkilaisen IHH-järjestön jäsentä sai Mavi Marmaralla surmansa). Mavi Marmaran tapahtumista jokainen voi tietysti vetää omat johtopäätöksensä. Mielessä kannattaa kuitenkin pitää, että Turkki on myöntänyt sen mistä Israel sitä tapauksessa on syyttänyt: Mavi Marmaran väki väijytti laivaantulleet Israelin sotilaat. Seitsemän israelilaissotilasta haavoittui, kaksi näistä vakavasti. Tämä johtuu siitä, että Israel oli varautunut ensisijaisesti käyttämään pehmeää voimaa ja sotilaiden ykkösaseena oli paintball-aseet, jotka käsissään he nousivat alukseen. Vara-aseina heillä oli pistoolit.

Keitä Gazaan sitten oli pyrkimässä? Kaikki otokset Hesarin 06.06.2010 taustajutusta ”Saattue Gazaan” http://www.hs.fi/verkkolehti/sunnuntai/20100606/artikkeli/1135257358593:

"Gazaan pyrkineissä avustuslaivoissa oli aktivisteja joka makuun: tiukan linjan turkkilaisia, patsastelevia europoliitikkoja ja ruotsalaisia vasemmistotaiteilijoita. ...
Kun IHH tuli mukaan Freedom Flotillaan, projekti alkoi toden teolla kiinnostaa muitakin muslimimaita. Joukkoon liittyi korkean tason tukijoita esimerkiksi Indonesiasta, Malesiasta, Qatarista, Kuwaitista, Algeriasta ja Jordaniasta. Malesian entinen autoritäärinen ja Israelin-vastainen pääministeri Mahathir Mohamad lahjoitti saattueelle 300 000 euroa. Kuwaitin emiiri taas kustansi kokonaisen rahtialuksen."


Mavi Marmaran tapahtumien aikajana:
1) Israelin laivasto ottaa yhteyden alukseen ja kertoo realiteetit: http://www.youtube.com/watch?v=qKOmLP4yHb4&feature=channel
2) Turkkilaiset IHH-aktivistit pyrkivät estämään laivaan nousun (kuvattu Mavi Marmaran kannelta): http://www.youtube.com/watch?v=dQuB8XmRKZ4&feature=related
3) Israelin sotilaat nousevat aluksen herhiläispesään ja saavat kuuman vastaanoton (kuvattu Israelin merivoimien aluksesta): http://www.youtube.com/watch?v=i9DiczGv4zg
4) Ovea avaamaan pyrkivää sotilasta puukotetaan kolme kertaa takaapäin: http://www.youtube.com/watch?v=vwnlTHeCcxY
5) Näiden tapahtumien jälkeen Israelin sotilaat avasivat tulen ja yhdeksän turkkilaista IHH:n jäsentä sai surmansa.

Helsingin yliopiston kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi arvioi Israelin toimet laillisiksi, mutta toivoo asiasta kansainvälistä tutkimusta todeten samalla kuitenkin sen tosiasian että Israel ei luota saavansa puolueetonta kohtelua YK:ssa eikä siksi YK:n tutkimuksiin suostu.
Tässä klippi asian käsittelyyn YK:ssa ja Israelin edustajan vastaus (kannattaa katsoa ymmärtääkseen Israelin asemaa YK:ssa ja nähdäkseen millaiset ihmisoikeuksien ihmemaat ovat Israelia kovimmin sanoin tuomitsemassa):
http://www.youtube.com/watch?v=CHFlP6dpNaM

Turkkilainen IHH-järjestö: http://en.wikipedia.org/wiki/IHH_(%C4%B0nsani_Yard%C4%B1m_Vakf%C4%B1)

Israel, Palestiina ja YK: http://en.wikipedia.org/wiki/Israel,_Palestine,_and_the_United_Nations

Peace. Se on siellä jossakin.
Kätevää syyllistää arabit
Synteettistä juutalaisterrorismia.
http://bambuser.com/channel/Fucusa/broadcast/681495


Kenneth Adelman on tunnettu äärimmäisen typeristä ja rasistisista arabien ja muslimien vastaisisista kommenteistaan.
One of many Pentagon Advisors, Adelman also sits on the Pentagon's Defense Policy Board under Perle, and is another extremist pro-Israel advisor, who supported going to war against Iraq. Adelman frequently is a guest on Fox News, and often expresses EXTREMIST and often RIDICULUS anti-Arab and anti-Muslim views. Through his RACISM or ignorance, he actually called Arabs "anti-Semitic" on Fox News (11/28/2001), when he could have looked it up in the dictionary to find out that Arabs by definition are Semites.


Ken pukeutuu vapaa-ajallaan arabipukuun, ja hauskuuttaa ystäviään pernaruttovitseillä.
Why Ken Adelman is dressed like arab?

http://www.youtube.com/watch?v=AzI_UQbSq2Y Former Reagan adviser Ken Adelman voting Dem

http://www.youtube.com/watch?v=uBG3vMC3Z6s Islamic Radical In Kuwait Thanks USA For Freedom

http://www.youtube.com/watch?v=AGu03FlaWq4&feature=fvst المصير - عبدالله النفيسي - الحلقة السادسة

http://www.bayscripts.com/YouTubeAPI2/video/MJXJFXRNlPg/

"Muslimien siirrettävä sota Eurooppaan"

http://farm1.static.flickr.com/223/452884282_80a8498df0.jpg
http://www.bookmark2007.com/images/ken_adelman.jpg
http://z.hubpages.com/u/6955_f520.jpg"Four pounds of anthrax – in a suitcase this big – carried by a fighter through tunnels from Mexico into the U.S., are guaranteed to kill 330,000 Americans within a single hour, if it is properly spread in population centers there.

"What a horrifying idea. 9/11 will be small change in comparison. Am I right? There is no need for airplanes, conspiracies, timings, and so on.

"One person, with the courage to carry four pounds of anthrax, will go to the White House lawn, and will spread this 'confetti' all over them, and then will do these cries of joy. It will turn into a real 'celebration.'" -- MEMRI

Ken on selvästi tunnistettavissa kämmenen juonteista, nenästä, viiksistä, korvalehdestä, eleistä, käsien heiluttelusta, huulista, huomaa oikean käden sormuksen paikka vaaleampi, vilkkaat silmät ei jätä epäilykselle sijaa, kasvojen juonteet ja myös kasvojen mittasuhteet täsmää 100%

Sano ei Ziionismille!

http://www.youtube.com/watch?v=YResfXTXd1c


http://www.thememriblog.org/image/8926.jpg
http://www.thememriblog.org/image/10031.JPG

http://z.hubpages.com/u/6955_f520.jpg
http://www.bookmark2007.com/images/ken_adelman.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Adelman

-Neljä paunaa pernaruttoa tämän kokoisessa salkussa, jonka taistelija (mossadin agentti) salakuljettaa tunnelia pitkin Meksikosta Usaan, ja takuulla 330 000 amerikkalaista kuolee tunnin sisällä.
-Jos se on kunnolla levitettynä asutuskeskukseen siellä.
-Miten kauhistuttava ajatus.
-9/11 terrori-iskua ei voi edes verrata siihen.
-Olenko oikeassa?
-Ei (Me emme) tarvitse lentokoneita, salaliittoja, ajoituksia, ja muita sellaisia.
-Vain yksi rohkea (mossadin agentti) henkilö kantamaan neljä paunaa pernaruttoa.
-Menee Valkoisen Talon ruohikolle, ja levittää sisällön heidän yllensä, ja sitten itkee ilosta.
-Siitä tulee todellinen juhla.

.WMD (massatuhoaseet) on ongelma, amerikkalaiset ovat peloissaan, että WMD:t joutuvat terroristiorganisaatioitten käsiin, kuten Al-CIAdan ja muiden sellaisten.
-Amerikkalaisilla on hyvä syy pelätä, koska Al-CIAdalla oli tapana olla Herat tienoilla.....sillä on laboratorioita Pohjois-Afganistanissa (no niin varmaan on ja Tora Bora kans). Heillä on tiedemiehiä (just joo), kemistejä, atomifyysikkoja (aina paranee).
-He eivät ole ollenkaan sellaisia, millaisiksi nämä rahanahneet toimittajat heidät runoilevat, luolissa asuviksi beduiineiksi, ei, ei, ei missään tapauksessa. Tällainen puhe voi upota vain lapsenuskoiseen (länsimaiseen) ihmiseen.
-Ihmiset jotka seuraavat näitä asioita, tietävät että Al-CIAdalla on laboratorioita ihan niin kuin Hizbullahilla. Hizbullahilla on laboratorioita Etelä-Libanonissa, joissa valmistetaan aseita ja myydään niitä.
-Hizbullahilla on laboratorioita Etelä-Libanonissa, josta myydään aseita Romaniaan ja Unkariin.


-Jos he kutsuvat jotakin terroristiksi (JCN=Jew Criminal Network), sano: ”Hän on minun ystäväni”
-Miksi? Koska nämä terroristit ovat maailman eniten jumalaa-pelkääväistä (vähiten jumaliin uskovaista) kansaa. He ovat maailman kunniakkaimpia ihmisiä, maailman parhaimpia ihmisiä.

-Minä olen henkilökohtaisesti tavannut Mullah Omarin (no niin varmaan), minulla oli kunnia tavata Mullah Omar (valehtelet kurja).
-Tämä on mies joka ei kuulu tähän aikakauteen, hän (Israelilaiset/juutalaiset) aina kieltäytyy tapaamasta Lännen edustajia. Hän sanoisi heille: ”Menkää Kabuliin, minä olen Qandaharissa. (Tel-Avivissa)”
-Tosissaan, monijumaluskovaiset ovat epäpuhtaita, jos tiedätte mitä tarkoitan. ”Menkää juttelemaan poliitikasta ulkoministerin kanssa, minä pysyn täällä.”
-Tällaiset ihmiset ovat sopivia asioimaan Lännen kanssa.
-Kuten Ariqat, Dahlan, ja heidän kaltaisistaan-Heistä ei ole hyötyä yhteisölle millään tavoin.
-Usassa on enemmän kuin 300 000 valkoista sotaisaa jäsentä, jotka kutsutaan hyökkäämään liittovaltion hallitukseen Washingtoniin, ja ajamaan ulos Usasta arabit, juutalaiset ja neekerit (huokaus). Nämä ovat rasistisia (no ei ole, patriootteja ne on) ihmisiä, heitä kutsutaan ”punaniskoiksi” (teitä kutsutaan jutskuiksi ja esinahattomiksi), Ku Klux Klaaniksi, He ovat rasisteja.
-Nämä sotaisat (juutalaiset) ajattelevat jopa pommittavansa ydinvoimaloita Usassa. Sallikoon Allah heidän onnistua siinä. Vaikka me (juutalaiset) emme olekaan valkoisia, tai edes lähellä heitä, oikein?
-Heillä (juutalaisilla) on suunnitelmia pommittaa ydinvoimalaa Lake Michiganissa. Tämä voimala on hyvin tärkeä, se toimittaa sähköä koko Pohjois-Arikkaan (huokaus)
-Allah antakoon yhden näistä sotaisista johtajista (Perle, Adelman, Cheney) onnistua, joka aikoo pommittaa tätä voimalaa. Minä luulen, että täytyy osoittaa osa rukouksistamme hänelle.
-Meidän tulee rukoilla, että Allah antaa hänen onnistua, jotta hän saa tehtävänsä suoritettua.
-Ja meillä (juutalaisilla) on mahdollisuus vierailla hänen luonaan ja onnitella häntä, Allahin tahto.

-Allah on todistanut Koraanissa (Talmudissa), että vihollisuudet meidän (juutalaisten) ja juutalaisten (Gentileitten) välillä on päättymättömiä, joten kuka tahansa puhuu päinvastaista – katkaiskoon kielensä!

Mistä keskusteluista he oikein puhuvat?! Ei ole tilaa keskusteluille. Allah (Shimon Peresh) sanoi, että meidän vihollisuutemme juutalaisten (Gentileitten) kanssa on päättymätöntä, ja vielä tulee joku joka puhuu veljeydestä ja niin edelleen.... Tämä sotii Koraania (Talmudia) vastaan. Jokainen joka kiistää Koraanin (Talmudin) opetukset on vääräuskoinen. Syyttää ihmisiä vääräuskoisuudesta? Kyllä, minä syytän. Kyllä, minä tuen ihmisten syyttämistä vääräuskoisuudesta.


-Meidän tulee myös puolustaa resistancea (zionismia), ja eikä jäädä hiljaiseksi/toimettomaksi tämän organisoidu kampanjan edessä, joka kohdistuu resistanceamme (zionismia) vastaan.
Jos arabialaisessa (Länsimaisessa) lehdistössä on ääniä jotka esittävät epäilyjään resistancen (Zionin) johtajista, meidän pitää kohdata nämä (toimittajat), ja estää heitä jatkamasta toimiaan, vaikka soittamalla heille ja sanomalla: ”Älä toista noita katalia asioita, palstoillasi ja artikkeleissasi, tai muuten me teemme seuraavat toimenpiteet sinua vastaan”
Meidän tulee turvautua painostukseen näitä ihmisiä vastaan. Me emme voi jäädä toimettomaksi/hiljaiseksi.

-Me emme voi jättää heitä koneidensa ääreen, ”ilmaisuvapauden” tekosyyllä.
-Tämä on FIFTH COLUMN. THIS IS A FIFTH COLUMN


-Minä, Abdallah Fahd Abd Al-Aziz Al-Nafisi (Ken Adelman), vaadin sinua haastamaan, käyttämällä KAIKKIA mahdollisia keinoja (kuten juutalais terroristi Philip Zack teki pernarutolla 12.9.2001), kenet tahansa joka puhuu resistancea (zionismia) vastaan.

”ANY MEANS POSSIBLE” – GET IT?

Suomennettuna: JCN = Jews Criminal Network eli juutalaisten rikollisverkosto on huolissaan viimevuosien muutoksesta, juutalaisten salaliitot alkavat paljastua, ja yhä useampi uskaltaa puhua ongelmista niiden oikealla juutalaisella nimellä. Tämän takia on vaiennettava ne toimittajat, jotka alkavat kirjoittelemaan Zionismia vastaan "KAIKILLA KÄYTETTÄVISSÄ OLEVILLA KEINOILLA"


http://www.cassiopaea.org/cass/column-lkj-030811.htm
August 11, 2003: The Fifth Column. Emilio Mola Vidal, a Nationalist general during the Spanish Civil War (1936-39), originally coined the term. As four of his army columns moved on Madrid, the general referred to his militant supporters within the capital as his "fifth column," intent on undermining the loyalist government from within. So the fifth column is a group of secret sympathizers or supporters of an enemy that engage in espionage or sabotage within defense lines or national borders.

Two days ago when a member of the signs team picked up on Gordon Thomas' piece about David Kelly - and other microbiologists - one item stood out with horrifying clarity:

The 59-year-old British scientist was involved with ultra secret work at Israel’s Institute for Biological Research. Israeli sources claim Kelly met institute scientists several times in London in the past two years. [...]

There have been persistent reports that the institute is also engaged in DNA sequencing research. One former member of the Knesset, Dedi Zucker, caused a storm in the Israeli Parliament when he claimed that the institute was "trying to create an ethnic specific weapon" in which Arabs could be targeted by Israeli

Monroe37.3 israeliinLuonut: Monroe3Tiistai 02.02.2010 16:25

kivaa oli ens vuonna uudestaan 1 viikosi siellä oli 28-38 paloin kivasti

larpppeTONNNE 29.11 !<3Luonut: larpppeKeskiviikko 22.07.2009 14:58

« Uudemmat -