IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
23.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 5330 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 9
Koko
1250 jäsentä
Tyttöjä: 1219 (98 %)
Poikia: 31 (2 %)
Sijoitus koon mukaan: 408
Keski-ikä
31,3 vuotta
Otos: 876 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,3 vuotta

Jäsenet (1250)

--Taruu--Muhvelo[-DeaCrudelta-][julia]-lllauraaa^^henna__ppppau||susqShipper_vöndeliiniv1lm4hanoi|||Epi|||minou--viipelodeathMagic
« Uudemmat -

5up1Jussi sydän SuviLuonut: 5up1Tiistai 01.05.2012 11:27

Yksi vuosi.

TUNTURI_SOPULIMiehen hankkimisohjeetLuonut: TUNTURI_SOPULISunnuntai 21.08.2011 20:01

1.Ennen kuin hankit miehen on sinun pohdittava tarkoin jaksatko pitää siitä huolta monta vuotta eteenpäin, sillä miehet eivät selviä luonnossa ilman omistajaansa.
2.Keskustele myös perheesi kanssa. Vaikka miehet ovat suloisia, kaikki eivät kuitenkaan pidä niistä, jotkut voivat olla jopa allergisia niille.
3.Ennen miehen hankkimista mieti tarkoin minkä rotuisen miehen haluat. Karvan pituudessa, värissä ja luonteessa on huomattavia eroja rodusta riippuen. Yleisesti ottaen erilaiset suomenhörökorvat ja lapinseisojat on helpoin hankkia, mutta hieman vaikeampi kouluttaa kuin eurooppalaiset rodut.
4.Mieti myös mihin käyttötarkoitukseen miehesi haluat. Jos haluat vain tavallisen kotimiehen makaamaan sohvallesi, kerjäämään ruokaa ja haukkumaan vieraita, kelpaa siihen parhaiten tavallinen suomalainen perusmies. Jos taas tarvitset näyttelymiehen, on myös ulkonäölle asetettava vaatimuksia. Miesnäyttelyissä menestyvät parhaiten jäntevät, ruskeat ja suhteellisen lyhytkarvaiset miehet. Näyttelymiehen pitoon liittyy muutamia ongelmia, niillä on mm. taipumusta karkailla. Harrastuskäyttöön on myös erilaisia miehiä. Metsästykseen tarkoitetut miehet vaativat paljon liikuntaa ja ulkoilutusta. Siksi suosittelemme erilaisia nk. seisojia, jotka eivät vaadi niin paljon liikuntaa ja sitä voi harjoittaa myös sisätiloissa
5.Kun olet tehnyt päätöksen miehen hankkimisesta, sinun on otettava selvää mistä saat haluamasi miehen. Ota yhteyttä perheisiin joissa tiedät olevan vapaita miehiä ja tee varaus. Käy tapaamassa miestä ja hänen perhettään ennen lopullista päätöstä, sillä perheolosuhteet vaikuttavat myöhempään koulutukseen.
6.Varmista että mies on vieroitettu emostaan.
7.Kysy miehen kasvattajilta miehen ruokintaohjeita ja muita tärkeitä sinua kiinnostavia seikkoja.
8.Voit hankkia myös hylätyn miehen, mutta sillä voi olla edellisten omistajien jäljiltä pahoja tapoja.
9.Kun olet löytänyt sopivan miehen, vie se lääkärille tarkastukseen ja rokotettavaksi.
10.Vie mies kotiisi. Varmista että sillä on tarpeeksi juomaa ja ruokaa, jotta se pysyy tyytyväisenä.
11.Useimmat antavat miehen nukkua sängyssään ja se onkin usein mukavaa. Varmista kuitenkin ettei miehelläsi ole syöpäläisiä, jotka voivat tarttua sinuun.
12.Koulutus on parasta aloittaa yksinkertaisista asioista, kuten sisäsiisteydestä. Ankarasta koulutuksesta huolimatta kaikki miehet eivät kuitenkaan opi sisäsiisteiksi. Oven avaaminen ja kukkien tuominen ovat hankalia temppuja, jotka onnistuvat vain valioyksilöiltä.
13.Vaikka miehet näyttävätkin kuuntelevan sinua, ne eivät kuitenkaan ymmärrä puhettasi.
14.Jos mies karkailee, kokeile aidata piha tai käyttää talutushihnaa. Useimmat eivät kuitenkaan suostu jälkimmäiseen. Jos karkailu jatkuu, hanki uusi mies.
15.Huomaa, ettei kaikkia miehiä kannata käyttää siitokseen. Siihen kelpaavat vain rekisteröidyt miehet. Jos kuitenkin haluat pentuja eikä miehesi ole rekisterissä, varaudu ongelmiin

niinamargareeta[Ei aihetta]Luonut: niinamargareetaTiistai 03.05.2011 16:44

mulla on kauhee nälkä, hmmm eilen söin vaan ihan pikkusen mummon tekemää makaronilaatikkoa joka oli hyvää mutta ärrrh !

KELLÄÄN EI OO KIVAA KUN NAISELLA ON NÄLKÄ !

m-iisa[Ei aihetta]Luonut: m-iisaMaanantai 17.01.2011 23:46

Aika vaan kuluu se on pois mun elämästä
Jokin estää mua eteenpäin elämääni vetämästä
Kulta sä oot ainoo joka ymmärtää
Mitä asioita pyörii sisällä mun hauraan pään

Yume^Syntymäpäivät ja 9 kk <3Luonut: Yume^Maanantai 12.04.2010 18:38

Oli ihana vkloppu kullan kanssa. <3
Alkoholia ei tarvittu. Valvottiin pari päivää autolla ajellessa ja paskaa jauhaessa. nähtiin Janin paria kaveria jotka onnitteli mua ja sain lahjuksiakin vaikka ei sen kummemmin tunnettu. Käytiin janin siskolla pullakahveilemassa. Pääsiäsmunaa sain mukavasti.

Ja ihaninta, juteltiin henkeviä ja yllättäen tämä ilmestyi:

"Hauraus"

Rakkaus on kuin viinilasi
sen saat täytettyä
kuten myös tyhjennettyä
mutta se on yhtä hauras kuin sydän
sillä kun se tippuu maahan se särkyy

eikä sitä saa koskaan enää yhtä ehjäksi
ennenkuin se täyttyi ja tyhjentyi
älä riko lasista rakkautta
se ei välttämättä enää koskaan korjaannu

(c)2010 Gristian_Scarlett & Yume^

Rakastan sua kulta.

KIITOS ONNITTELUISTA KAIKILLE! <3 Tasavuodet ja ryppyvoiteet ostamaan :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=AmgphUOaie8 <3

^^_janee♥ yhden miehen nainen.Luonut: ^^_janeeSunnuntai 07.02.2010 15:51

And everytime I look into your eyes, thats when I realize
Just how much I love you.

Mämmi````oon niin onnellinen <3Luonut: Mämmi````Lauantai 18.07.2009 17:15

Miten hiton paljon sitä oikeasti miestään rakastaakaan <3 &lt;sydän&gt;
Kiitos Toni <rakas> et oot olemassa ja siitä että jaksat mua :)

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieTorstai 04.06.2009 21:56

maisaface sanoo:
mut
maisaface sanoo:
minna
maisaface sanoo:
ooksä varma
maisaface sanoo:
että
maisaface sanoo:

maisaface sanoo:
en
maisaface sanoo:
ole
maisaface sanoo:
mieeeeees
maisaface sanoo:
eiku
maisaface sanoo:
NAINEN
maisaface sanoo:
eiku
maisaface sanoo:
MITÄ VITTUA
maisaface sanoo:
MÄ EN TIIÄ MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
maisaface sanoo:
ampukaa mut.
Isosisko sanoo:
Ei ammuta
minna sanoo:
eikä ammuta !
minna sanoo:
sä oot mun naistenmies
Isosisko sanoo:
Olin kyl sanomassa et "Vai mitä minna?"
maisaface sanoo:
*reps*
Isosisko sanoo:
mut se tuli heti perään
minna sanoo:
eli sä oot mun maisa-kalle-nalle
minna sanoo:
vai pitäskö sen olla kajsa-kalle-nalle
Isosisko sanoo:
Luulen et Kalle on ihan hyvä.

jemmij[Ei aihetta]Luonut: jemmijTiistai 05.05.2009 19:04

no lol enaa ei vituta hehehe angstitutti eka johoki kolmeen asti paival ku oli menkat ja kaikki : D ja ku mentiin kalaan johki kahen tunnin ajomatkan paahan ni ei ollu kovin hauskaa eika Kousukekaan tulllu mukaa ! sit lahetin sil josai vaihees meeruu et mikset sa tullu mukaan ja sit olin vaan et voi nyt vittu ku ei se vastaa :CCCCCCc ja angstasin iha taysil siina ! mut sit oli menny joku about 1 h 10 min ku sainki silt vastauksen : D se vastas ainoostaan

"つかれとった。" ( olin vasyny )

mut se oli mulle tosi paljon ku luulin ettei se aijo mul koskaa mitaa vastata ;
;; sen jalkee piristyin huimasti enka sen jalkee oo mitaa angstannu tanaan !

mm ku tultii takas tanne ni sit mentii syomaa ravintolaan, ma sain kaljatuopinki ja vaha kannasin ( noi nauraa aina iha sikana ku ma kannailen taal ) XDD tosin sit ne sano et se on sit vaan taal Hiroshimas ku sa saat alkoholii ! etta no more arokooru back in Osaka :C

mmh. sit ku tultii taas takas ravintolast ( jost muuten kavelin/juoksin otoosanin kans ) ni sit me istuttii vaha ruokapoydan aares ja juotii kahvii and stuff ja vaha puheltiin niita naita :D no sit olin josai vaihees et "sampo ni ikitai ~" eli et haluun menna kavelee :
D noo sit noi oli et mitaa siel on pimeeta, meeksa yksin ? no, olin et no jos joku tulee mukaa ni ok ! sit noi alko tottakai heti Kousukel vaha sillee et heeei mene sina ( kauhee parittamine taal meneillaa lol ) ja se oli et mita mita mina vai ? no pikkasen suostuttelemisen jalkee se tuli sitte mun kanssa 8
D !

mm. oltiin sitte kavelees joku puol tuntia. ja ma oikeest juttelin sen kanssa ! tai no oli se vaha sellast ihih ujostelua ( ma kysyin kyl silta suoraan et ooksa ujo ja se vastas sillee "heheh ehka" XD ) ....... mut ma rupesin siin sit kyselee silt kaikkee ja kyl seki sit jotai rohkeni kyselee C: sain esmes selvil et sen isa kuoli viis vuotta sitte syopaan :C harmi etten osannu japaniks sanoo et otan osaa. mut ei se nyt niin surulliseltakaan vaikuttanu et ei kai se hirveest mitaan..... mmm haha sit se kyl myonsi yhes vaihees et se __ON ujo :D ku kysyin huvikseni et tykkaaks se karaokest ja purikurast ni se sano et eeeei ja ku kysyin et no miks ni sit tuli et "because I'm shy............" XD ja kuulemma ovat tyttojen juttuja :) naille on niin kovin tarkeeta olla kakkoii selvastikki.
hahah ku se sit kysy kans et mika kaupunki on paras, Tokio, Osaka vai Hiroshima ni vastasin reteesti et no Hiroshima of course ja se oli et wtf mitaa miks XD ku ei taal oo kauppoi ja sillee........... en iha viittiny sanoo et no sa oot taal daa C:

hehehhahhh ...... eli nyt varmistu et kylla, se on ujo. en kyl osaa sanoo kumpi on ujompi, se vai ma. ma luulen et ma oon enemmanki epavarma itsestani, ku ujo ; o ku en oo mikaa natein ja hoikin, ni. jos oisin, ni ma olisin jo raahannu sen johoki haapukukauppaan about ........... okei nyt ma oon hiljaa. oon jo tarpeeks juorunu tasta koko kansal .m== MNUN ASIAT EI KUULU TEILLE VAIKS MA KERRONKI NIIT TAAL >: OOO .,. .sff,a

... joo, ehka ma oon pikkuse asahi-huppelis viel <23
« Uudemmat -