IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
23.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 5219 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
211 jäsentä
Tyttöjä: 90 (43 %)
Poikia: 121 (57 %)
Keski-ikä
31,7 vuotta
Otos: 124 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta

Jäsenet (211)

mikis12dumpweedmatti_olkkonenneonicomsarmaszohannezFireJulyTpHpenaniso^chevyman^siiriööJaanistusSeksualistiClariss`ADEHDbilehile86
« Uudemmat - Vanhemmat »

JufdaNaisten etuoikeusLuonut: JufdaKeskiviikko 07.11.2012 19:24

1. Miehen sydän
- Belfastin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan miehen sydänkohtauksen riski pienenee puoleen, mikäli hän harrastaa seksiä kolme kertaa viikossa tai useammin.
2. Laihdutus
- puoli tuntia pedissä kuluttaa noin 200 kaloria.
3. Nukut paremmin
- hellä seksi vapauttaa unettavia endorfiinejä.
4. Vastustuskyky
- Pennsylvanialaiset yliopistotutkijat ovat todistaneet, että seksi säännöllisesti kerran-pari viikossa parantaa immuniteettiä peräti 30%.
5. Helpotusta kipuun
- orgasmi vapauttaa endorfiineja, jotka auttavat helpottamaan erilaisia kiputiloja.
6. Enemmän seksiä nyt, enemmän seksiä myös myöhemmin
- avioliittoterapeutti Michele Weiner Davisin mukaan ihminen tuottaa seksiin johtavia hormoneja sitä enemmän, mitä enemmän seksiä harrastaa.
7. itseluottamus
- seksiterapeutti Sandor Gardosin mukaan ihminen selviää arjen haasteista paremmalla itseluottamuksella, mikäli asiat sujuvat myös sängyn puolella.
8. Onnellisuus
- Yhdysvaltain taloustutkimuslaitoksen tutkimuksen mukaan seksi tekee onnellisemmaksi kuin rikkaus.
9. Hidas ikääntyminen
- neurofysiologi David Weeks Skotlantilaisesta Royal Edinburgh -sairaalasta uskoo aktiivisen seksielämän hidastavan ikääntymisprosessia.
10. Helpotusta stressiin
- Seksi on parempi keino vapautua stressistä, kuin huutaminen ja raivoaminen.
Hulda says: (9:59:42 PM)
mist me puhuttii

Hulda says: (9:59:44 PM)
seksistä?

TOmpsu says: (9:59:52 PM)
tottakai puhuttiin

Hulda says: (10:00:02 PM)
mistä muustakaa

TOmpsu says: (10:00:06 PM)
aiva

jonnsku``Kesä ja SeksiLuonut: jonnsku``Lauantai 18.04.2009 14:44

" meil hyvät puheen aiheet... Kesä ja Seksi "


aina ;)

sannii<3

DaealisPäivän raamatunjaeLuonut: DaealisSunnuntai 05.04.2009 01:26

Kaikille teille, jotka nautitte seksistä. Raamattu opastaa seksuaalisuuden tiellä.

Psalmi 118:26
Siunattu olkoon se, joka tulee Herran nimessä. Herran huoneesta teidät siunataan.

Eli muistetaanpa sitten huutaa herran nimeä orgasmin lähestyessä. Ja jos on huudot unohtunut, ei hätää. Jesse ja pyhä henki ovat tehneet diilin aliurakoitsijan kanssa. Lucifer corp. järjestää teille erikoistilaisuuden kuolemanjälkeiseen nekrofilian, saunonnan ja BDSMn täyteiseen tuonpuoleiseen.


...Mitenniin on ollut vähän tylsä päivä?

-muija-[Ei aihetta]Luonut: -muija-Tiistai 17.03.2009 20:17

Seksin jälkeen:

OINAS: uudestaan!
HÄRKÄ: ruokaa!
KAKSONEN: missä kaukosäädin?
RAPU: milloin pidetään häät?
LEIJONA: enkö ollut fantastinen?
NEITSYT: ylös,lakanat on vaihdettava !
VAAKA: pidin äskeisestä,jos sinäkin pidit!
SKORPIONI: hetki,etsin avaimet ja avaan käsirautasi.
JOUSIMIES: soitellaan!
KAURIS: oiskos sulla käyntikorttia?
VESIMIES: uusiks,mut nyt ilman vaatteita!
KALAT: mikä sun nimes olikaan?

Sa[n]na[Ei aihetta]Luonut: Sa[n]naMaanantai 16.02.2009 16:20

"´Rakastunut nainen on intohimoinen ja kiihkeä ja haluaa rakastelua usein enemmän kuin miehensä. Kun rakastumisvaihe on viimeistään parissa vuodessa ohi, naisen spontaani halu katoaa ja muuttuu vasteeksi miehen aloitteelle.´

-Just."

Kuukuppikunta on tutustumisen arvoinen mesta, suosittelen. Mutta ei siitä enempää, se mitä haluan sanoa. On nimittäin että tuo on täyttä bullshittiä, tai sitten minä en kertakaikkiaan ole normaali. Ts. en ainakaan normaali nainen.

Joten, teinit, valppaina siellä ulkomaailmassa; silmät auki katsotte sitä mitä teille yritetään tuputtaa, naytätte kieltä ja teette juuri kuten haluatte. Eli panette sitä kumppania vastuulla mutta railakkaasti niin paljon kuin sielu sietää.

Sillä kyllä minä sanoisin, että kukaan ei kuollessaan kadu hyviä seksikokemuksia.

(Ok, ok, tämä saattoi mennä hiukan ohi minun repertuaaristani...)

1. Viisas nuori vaimo suostuu viikoittain enimmillään kahteen seksuaaliseen kokemukseen. Ajan kuluessa hänen on tulisi tehdä kaikkensa vähentääkseen kokemusten tiheyttä. Sairauden, unisuuden tai päänsäryn teeskentely ovat hänen parhaita ystäviään tässä asiassa.

2. Useimmat miehet ovat luonteeltaan melko perverssejä, ja jos heille antaa pienenkin tilaisuuden, he ryhtyvät iljettäviin toimiin, joihin kuuluu normaalin aktin suorittaminen epänormaaleissa asennoissa, naisen kehon nuoleminen ja oman riettaan ruumiinsa tarjoaminen naisen nuoltavaksi.

3. Viisaan vaimon tavoitteena on, ettei mies koskaan näe hänen alastonta ruumistaan eikä salli miehen esiintyvän hänen edessään alastomana.

4. Monet naiset ovat havainneet hyödylliseksi pukeutua paksuun yöpaitaan ja pukea miehensä pyjamaan. Niitä ei tarvitse riisua seksuaalisen aktin aikana. Näin mahdollisimman vähän ihoa altistuu.

5. Mennessään vuoteeseen naisen tulee sammuttaa kaikki valot. Siellä hänen ei pidä päästää ääntäkään, joka ohjaisi miehen hänen suuntaansa, jottei mies pitäisi sitä rohkaisun merkkinä.

6. Kun mies löytää naisen vuoteesta, tämän tulee maata mahdollisimman liikkumattomana. Optimistinen aviomies voisi tulkita ruumiin liikkeet seksuaalisen kiihottumisen merkiksi. Silloin, kun seksiä ei voi estää, sitä on harjoitettava täydellisessä pimeydessä.

7. Jos mies yrittää suudella naista suulle, tämän on käännettävä päätään niin, että suukko osuu harmittomasti poskelle. Jos mies nostaa naisen yöpaitaa ja yrittää suudella häntä sen alta, naisen täytyy vetää yöpaita nopeasti paikalleen, juosta sängystä ja selittää, että luonto kutsuu häntä kylpyhuoneeseen.

8. Jos mies yrittää vietellä naista hekumallisella puheella, viisas vaimo muistaa äkkiä jonkun mitättömän asian, jota kysyä mieheltään.

9. Miehen ähistessä ja puhkuessa naisen tulee maata aivan hiljaa eikä missään olosuhteissa ähkiä tai vaikeroida aktin aikana.

10. Heti miehen lopetettua aktin viisas vaimo alkaa nalkuttaa hänelle pienistä tehtävistä, jotka toivoo miehen suorittavan seuraavana päivänä.


Tuo kakkonen on kyllä kaikista paras :D :D

Introvertigo[Ei aihetta]Luonut: IntrovertigoKeskiviikko 17.09.2008 02:49

http://www.digitoday.fi/viihde/2008/09/13/saudituomari-antaa-luvan-tappaa-bbn-katsojat-ja-tv-kanavan-omistajat/200823862/66?rss=6

Paras puoli seksuaalikielteisissä ihmisissä on heidän geeniensä heikko leviämismahdollisuus.

Kun kerran äärimmäiseen seksuaalikielteisyyteen nyt joissain kiihkomuslimivaltioissa pyritään, niin ihan okeihan minulle se olisi, mutta eikös se vähän vesittäisi niiden suunnitelmia ohittaa kaikki muut uskonnot indoktrinoitujen lapsien lukumäärän suhteen?
« Uudemmat - Vanhemmat »